İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Heeeey!!!

O

OakLyn

Misafir
ismail:
serkan ordamısın
:: §êяkâñ£â §êяkâñ¢â {www.burdasin.net} ::
evet
:: §êяkâñ£â §êяkâñ¢â {www.burdasin.net} ::
geldim
ismail:
http://www.anet.com.tr/games/kicksForFree.asp
ismail:
bu ne iş yaw
ismail:
turkfun.com yazıyo altta
:: §êяkâñ£â §êяkâñ¢â {www.burdasin.net} ::
yuh
ismail:
:)
ismail:
www.anet.com.tr
ismail:
oyun sayfamız yenilenmiştir diyo
:: §êяkâñ£â §êяkâñ¢â {www.burdasin.net} ::
olamaz bu ya
:: §êяkâñ£â §êяkâñ¢â {www.burdasin.net} ::
benim sitem bu
ismail:
adamlar çalmış
:: §êяkâñ£â §êяkâñ¢â {www.burdasin.net} ::
anet bile?
ismail:
anet bile
ismail:
belki bi şirkete yaptırıyordur tasarımı o almıştır
****
Türkiye'de webmasterlık bu kadar ucuzladı mı?

www.turkfun.com bu siteyi de ben yaptım fakat cikolata.net sahibi şahsın üstün meziyetleriyle site çalındı* (Bu kısma girmek istemiyorum)

Değerli Anet.com.tr mensupları, oyun bölümü açıyorsunuz, sayfalarımı aynen yerleştiriyorsunuz. Sol üst köşeye logonuzu yerleştiriyorsunuz. Sayfa üzerinde hiçbir değişiklik yapmaksızın aynen koyuyorsunuz. Bu kadar ucuz musunuz? Bu kadar bayatladı mı webmasterlık?

http://www.anet.com.tr/games/tasdevri.asp altında turkfun.com yanıp sönerken nasıl orda logonuzu tutabiliyorsunuz? Pes! Yazıklar olsun verdiğiniz vereceğiniz hizmete!
 
Ö

Ö T Ü K E N !

Misafir
bence bundan yararlan anet taklit ediyor falan yaz sitene... karizman olsun :)
 

ShAgRatH

0
İyinet Üyesi
Katılım
20 Şubat 2005
Mesajlar
6
Reaction score
0
Dün Irc.Cikolata.Net'e gelip "ßeni oper yapın" diye yalakalanıp "elimden geldiğimce tüm sitelerinizle uğraşırım diyen insan" ßugün silindi diye ßu site çalınmış diyor, ki o sitede en az 6 kişinin emeği geçmiştir. Senin ne yapmak istediğini anlıyorum o kadar büyük bi sunucudan silindiğin için zoruna gidiyor. Sana o sunucuda oper yazıldığı zaman giderken emeklerinide götürürsün diye bi anlaşma yapılmadı, Ama sana yinede giderken emeklerini verdik. Senin yaptığın eziklik istediğin yerde O site ßu site çalınmıştır diyebilirsin, Ne kadarda zoruna giderse gitsin SEN SILINDIN ! Artık uyan çok zoruna gidiyorsa gel bi kaç kanalda op yazayım :)
 
O

OakLyn

Misafir
:)))))))))))))))))))

Gülüyorum ezik insanlar. Oper yapın diye gelen ben miydim yoksa siteni bize bağlar mısın diye 2. defa gelen insancıklar sizler miydiniz? Ne derecede samimi olduğunu yazıyorsun. 6 kişinin emeği geçtiyse 5'i benimle beraber bıraktılar. Hem siz silmediniz ben kendim bıraktım. Aksini iddia ediyorsan logları ortaya çıkarırsın.

Ne kadar büyük bir sunucu olduğunuzu bi araştırma yap öyle karar verelim..
Hatta göstereyim:
http://irc.cikolata.net/tc.php

Daha söze gerek var mı :)
 
O

OakLyn

Misafir
Hem sen niye gocundun ki? Sen mi yaptın turkfun'ı? Zoruna giden ortada ki gelip foruma kaydolup ilk mesajında yaranı ortaya koymuşsun.
 

ShAgRatH

0
İyinet Üyesi
Katılım
20 Şubat 2005
Mesajlar
6
Reaction score
0
Üsteki adresi hangi mantıkla attın ßilmiyorum ama, ßenim gördüğüm CR ßir java cikolata.net'te o appletlerden en az 15-20 sayfa var. Senin zoruna gittiği buradan anlaşılıor. Yada sen bize ulaşamadığın icin forum yolu seçmişsin ama yanlış yoldasın :)

<KraL> <OakLyn> sen selam söyle aliye
<KraL> <OakLyn> forumdan seni bekliyorlarmış de
<KraL> <OakLyn> o anlar
<KraL> bu adam ne saçmalıyor ya :)
<KraL> <OakLyn> aliye söyle gelsin foruma cevap yazsın
<POLAT> hehe ))

Artık mahallendeki erkek lere kızlara @ yazamıyorsun o yüzden mi gocunuyorsun...
 

ShAgRatH

0
İyinet Üyesi
Katılım
20 Şubat 2005
Mesajlar
6
Reaction score
0
IRC'de ßana ulaşamayan insanlar Forum'da çok mutlu olmuşlar onlara karşılık veriyorum diye sanırım.. Siz kendinize mutlu olun ben IRC'ime döneyim. Ayrıca çok reklam yapıyorsunuz ßu ßir ezikliktir. Usere ihtiyacınız varsa adam gibi söyleyebilirdiniz,

İyi Çalışmalar..
 
O

OakLyn

Misafir
Muhabbetini basitleştiriyorsun farkında mısın bilmiyorum. Gerçi farkında değilsindir o mertebenin insanısınız. Aksini iddia eden yok. Bu konu çok uzadı. Pardon anlayamadım sen buraya niye yazıyorsun? Siteni mi çaldılar? Emeğini mi çaldılar?

Bana site yapın diye kim yalvardı? İlla ki log log açıp da rezil mi edeyim sizi uluorta? Bunu mu istiyorsunuz? Uzak durun ben sizden uzak duruyorum. Mümkün mertebe de adımı(adımızı) ağzınıza almayın. Cikolata.Net'in ne mal olduğunu bilmeyen kalmadı. Daha da duyurmak için mi geldin foruma? Kirletme bu ortamı.

Allah yolunuzu açık etsin.
 
L

leamer

Misafir
ben cikolata.net e çok takıldım ne oldu oaklyn adminken söz ettirmiyordun şimdi sildiler diye zorunamı gittiii hem adamlara yalan söyleyerek karalama yapıyorsun hemde benden uzak duruyorsun oh ne güzel
 
M

Mican

Misafir
kambersiz düğün olmaz bende geleyim dedim. :) ShAgRatH bizim ne adama ihtiyacımız var nede senin gibi kendini adam sayana. bize delikanlı lazım deliği kanlı değil.
 
L

leamer

Misafir
İşin gerçeği bu arkadaşım cikolata.net de admin olmak icin bir kaç site yaptın sonra sildiler diye emeğimi çaldılar diyorsun, Şimdi sen mynet de çalışsan bir kaç sayfa yapsan mynet seni işten atsa sen kalkıp mynet benim emeğimi çaldı dersin.
 

Cky

0
İyinet Üyesi
Katılım
20 Şubat 2005
Mesajlar
252
Reaction score
0
Konum
izmir
yaw sacmalayip durmayin... istifa edildi topluca... aksini iddia edicek serefsiz var ise ciksin...
 

Cky

0
İyinet Üyesi
Katılım
20 Şubat 2005
Mesajlar
252
Reaction score
0
Konum
izmir
yaw kardesim siz ikide bir trojen asilli botlarla saldirip duruyorsunuz inanin size kilimi kipirdatmiyorum... ama emin olun birgün bu huyumdan vazgecicem... yedigim kaba zicmayi sevmem... beni bu huyumdan vazgecirmeyin derim...
 
B

By-e

Misafir
ben bahsettiginiz server da daha siz admin olmadan önce ayna kanalinin sahibiydim sonra kendime bir sunucu actim.Bu sunucuyu acmamda cikolatanet adminlerinin cok emegi gecti benim kanimca sizin burada yaptiginiz acizliktir sanirim siz silinmissiniz diye zorunuza gitmis tartisma yaptiginiz forum irc forum degildir dikkatinizi cekerim ayrica sizi kiniyorum yetkiniz varken iyi diyip silindikten sonra karalarsaniz tum insanlar tarafindan dislanirsiniz. boyle davranarak hem kendinizi hemde forumu kirletiyorsunuz yazik yazik
 

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5

seo ajansı , sosyal medya yönetimi
Üst