Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Yakında mesajlaşma programları ve dosya paylaşım programı yayınlayan cdler toplatılır, yeralan siteler kapatılır.. Kendi içimizde bilgi paylaşımı dahi olmadan yaşayıp dururuz sonra neden google gibi bir firma çıkıyor da türkler böyle bir fikir yapamıyor deriz.. googleda mp3 aratılabiliyor..
evet gercekten üzüldüm böyle gzel hizmet veren bir yerin.. keşke ilk zamanalr yasa dışı ve telifsiz ürünlerin eklenmesinde yasak getirip temizlenseydi.. suan temizlenmesi imkansız bir şey..
Bana kalırsa şöyle bir önlem alınabilir.Dosya indirme sayfasına "Editörü Uyar" cinsinden bir link konur.Eğer dosya birilerini ama kanunen ama başka türlü rahatsız ediyorsa editöre bu link/buton aracılığıyla bildirilir.Editör de dosyayı inceler ve gerçekten böyle bir durum varsa siler.
Böyle olduğu sürece kimsenin ses çıkarmaya hakkı olmaz diye düşünüyorum.Eğer sanatçı ya da sözde sanatçıyı koruyan MÜYAP içerikten rahatsızsa bildirip sildirir.Bu şekilde 2.000.000 adet dosyanın ayıklanmasına herkes yardım etmiş olur.
Eğer ben site sahibi olsam ve bu sistemi aktif etmeme rağmen mahkeme benle uğraşsa hakkımı uluslararası arenada arardım.
Elmasgüneş kardeşlerin bu konudaki düşüncesi nedir bilemem ama her zaman her türlü yanlarında olduğumu bilmelerini isterim.
hicte sasirmadim dogrusu nedeni muyap oldugu surece ve kiskananlar sikayetciler sevemiyenler oldugu surece kimse ilelemez ve hakkiyla bisey yapamaz derim. Ben uyari aldim cikardim halde kapandi cikarsanda dert cikarmasanda dert adamlar kafasina göre is yapiyor....
yaa elimizden gelen bisi varsa cidden her turlu yardima hazirim..
iki milyon dosya arasindan ayiklanicak olanlara bile yardim edebilirim..
yeterki boel bi site kapanmasin..
yaa muyap ne menem bisidir annamadim gitti..
yaa kardesim o zaman rapidi de yasaklasinlar google de yasak olsun...
en azindan tr den girislerine izin verilmesin...
BU KDR EMEGE YAZİK WALLA....ALMA MAZLUMUN AHİNİ CİKAR AHESTE AHESTE BU SOZUM SANA MUYAP....
Sitelerimize bi banner tarzı bi şey koyup olayı boykot edebiliriz. hemenpaylasın kapatılması demek. Bir sürü forum sitesinin darbe alması demek. ki bazılarıda kapanacaktır. devletin gücü yetiyorsa googleyide kapatsınlar. ben mp3 ararken googleye şarkı adını yazım boşluk bırakıp mp3 yazıyorum ve hemen buluyorum şarkımı. ikiside aynı şey. ikiside mp3 dağıtmada yardımcı oLuyor. bence bu olay medyaya kadar gitmelidir. Türk webmasterleri ayaklandı diyE. !
hemen paylaş bir video paylaşım sitesi olarak haytına devam ederse youtube yolunda ilerler diye düşünüyorum, piyasada youtube scripti bile satılıyor sonuçta, ayrıca bu şekilde müzik şirketleri bile resmi olarak videolarini yayinlatmak icin başvuru yaparlar isim buna uygun, telif hakki olayi da olmaz resmi olarak sozlesme imzalanir.
elmasgunes bir dusun derim?????
Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.
Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5