- Reaction score
- 0
Hem Türkiye adina hem hemenpaylas adina hemde kendi adima cok üzgünüm. Internet aleminde bence hemenpaylas paylasim adina istediginden fazlasini veren en az nazli siteydi. Yukaridaki fikirlerin cogunu okudum güzel fikirler üretilmis elbet bunlari ve daha fazlasini elmasgüneste düsünmüstür. Kendi forum sitelerimin yaklasik yüzde 50 lik bir dosya paylasimi hemenpaylas tarafindan saglaniyordu 150 bin konu baz alindiginda sanirim temizlik icin bir kac aylik bir maraton bizleri bekliyor. Farkli domain ile devam fikrini sacma buluyorum, karsinizdakileri aptal yerine koyamazsiniz bunlari onlarda düsünüp gerekli müdehaleyi yapacaktir.
Hemenpaylasin en kisa zamanda yine büyük bir proje ile karsimiza cikacagindan eminim. Ben elmasgünes olsaydim herhalde elimdeki imkanlari ilk olarak imageshack i tahtindan indirmek amaciyla kullanirdim
Hemenpaylasin en kisa zamanda yine büyük bir proje ile karsimiza cikacagindan eminim. Ben elmasgünes olsaydim herhalde elimdeki imkanlari ilk olarak imageshack i tahtindan indirmek amaciyla kullanirdim