İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Herkes Kanada'ya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Teqin

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
senin ve iyinetadminin öle bir kardeşi olabilir ama benim anam belli babam belli öyle bir kardeşim yok.

şölede yapabilirsiniz, 15 şubat apo ile alakalı dalga dümenler kutlamaya çalışıyorlar TÜRKİYE sınırları içerisinde sizde gidin kardeşlerinizin yanında durun o zaman.

kanımca bu konu beni bu forumdan banlatıcak. yok yani akıl almıyacak muhabbetler dönmeye başladı. hayır efendim benim o tarz kardeşlerim yok olmadı olamazda.

O Zaman Türklüğünden Biraz Şüphe Duyarım.

Teqin

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Hangi mantıkla düşündüğünü anlamış değilim ama tuzu kuru mantığı oldugu belli. Böyle tepkiler neden senin düşüncenden farklı veriliyor biliyormusun?

Çünkü senin mahalle arkadaşın mardinde şehit düşmedi.
Çünkü sen 18 ay doğuda askerlik yapmadın.
Çünkü arazide senin yanına verilen badi saçma sapan bişi yüzünden yaralanmadı
Çünkü istanbul da bazı semtlere girmekten tedirginlik duymadın
Çünkü sen tüm bu insanları katleden kişilerin bayraklarını alıp miting yapan insanları görmedin
Çünkü sen hak, hukuk işçi vs. gibi bir dağlımın ortasında kepçeyi tutanların yeşil,sarı,kırmızı giyindiğini görmedin.
Çünkü sen kar ve buz altında normalde yatış olan hava şartlarında dağ taş gezi p pkk aramadın
Çünkü sen askerdeyken görüntü alındığında yakalananların kürt olduğunu görmedin.
Çünkü sen sokakta gezerken tanıştığın bir kürdün kürdistanı savunduğunu ve kürdistanında bir türk düşmanı olduğunu hiç bir zaman bilmedin yaşamadın.

Ve şimdi gelmiş ideolojik terimlerle cümleler kuruyosun. Önce yaşa, sonra fikir yürüt. Hiç bir zaman tatmadığın birşeyi tarif etmeye çalışma. Çünkü yapamazsın.

Nie Hiç Kürt Vatandaşımız Sehit Düşmedimi Bırakın Ya ALLAH Askına.

Teqin

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Mars'tamı yaşıyorsun sen ,...distan diye ülke yokki gidesin.zaten ırak ta terör var, savaş var, sen hangi beach'teydin orada , kan gölüne mi gitmiştin yoksam , kimi işlettiğini zannediyorsun.

Haklısın Ülke Yok Ama Sınırlarımızda Bazı Yerlerde Sehirlere O İsim Verilmiş
Irakta Kurdistan Diye Bir Yer Var
İrana Giden Varmı Bilmiyorum Ama Iranda da Var Arkadas Bunu Anlatmıs Olablir.

visitistanbul

0
İyinet Üyesi
Reaction score
9
Haklısın Ülke Yok Ama Sınırlarımızda Bazı Yerlerde Sehirlere O İsim Verilmiş
Irakta Kurdistan Diye Bir Yer Var
İrana Giden Varmı Bilmiyorum Ama Iranda da Var Arkadas Bunu Anlatmıs Olablir.

*Bizim sınırlarımız dahilinde Türkiye topraklarımıza kimse öyle bir isim veremez verme cüretini gösteren de cevabını alır bu Ülkemi vatanımı bölmeye çalışanlara AÇIK BİR TEHDİTTİR...

İkincisi elbette doğulu vatandaşlarımızdan da şehit olanlar var hemde göğsünü gere gere şehit olmuş ölümün ağzına yürümüş
NEDEN ??
Dinimiz emrettiği için islamiyeti yaşadığı için Atatürk ilkelerine inklaplarına ters düşmediği için

*Teqin arkadaşım konuyu sakın üzerine alma senin şahsına söylenmiş birşey değil ANLAYAN ANLADI...........

Teqin

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
*Bizim sınırlarımız dahilinde Türkiye topraklarımıza kimse öyle bir isim veremez verme cüretini gösteren de cevabını alır bu Ülkemi vatanımı bölmeye çalışanlara AÇIK BİR TEHDİTTİR...

İkincisi elbette doğulu vatandaşlarımızdan da şehit olanlar var hemde göğsünü gere gere şehit olmuş ölümün ağzına yürümüş
NEDEN ??
Dinimiz emrettiği için islamiyeti yaşadığı için Atatürk ilkelerine inklaplarına ters düşmediği için

*Teqin arkadaşım konuyu sakın üzerine alma senin şahsına söylenmiş birşey değil ANLAYAN ANLADI...........

Yok Arkadaşım Yanlıs Anlamadım . Alınmamda Uzerime Herkes Görüş Beliliyor. Sadece Yani O Dedigi İsmin TR Nin İcinde Olmadıgını Ve Olmayacagını Soyledim. İyi Aksamlar Size

Ha Bu Arada Kanadaya Gitmedim Ama Coğu Asya Ve Avrupa Amerika Ulkesini Dolastım Orn: Dubai Çin Kırgızistan Hollanda Almanya Amerika
Ben Bu Ulke Kadar Guzel Yer Gormedim Gorememde . İnsanın Kendi Ulkesi Gibisi Yok 4 5 Sene Doğuda Yasadım Adamlar Kürt Ve Diyorlarki Bu Vatan Bölünmez Bölünemezde Sizin Gibi Batıda Yasamamıslar. Rahatlık İcinde Deiller Hergun PKK Koylerini Basar Eklmeklerini Alır Aşlarını Alır . Ve Adamlar O Fikri Yani Bu Vatan Hepimizin Bölünmez Diyorsa Ben O Adamın Ellerinden Operim. Ve Sizde Burda Her Kürt PKK Lıdır Derseniz Artık Bişey Dememe Gerek YOK....

Tarihimizi Okuyun Ve Öğrenin Ki Adamlar 100 Yıllardır Bizimle Beraber Ve Hiç Bir Zaman Ayrılmayı Düşünmemişler. Her Kürt PKK Lıdır Diyenleri Kınıyorum.

Tarihten Bazı Alıntılar.

Mustafa Kemal'in kongreyi Erzurum'da toplamasının bir nedeninin Kürtler olduğunu belirten Yaşar Kemal, Kürtlerin "Savaş bitene kadar Mustafa Kemal Paşa'nın emrindeyiz" diye bildiri yayınladığını da anlattı.

Kurtuluş Savaşında Bel Bele Savaş yaptık

Çanakalle Savaşı. Çanakkaleye Giden Varsa Bir Sehit Mezarlarının Uzerını Okusun Ve Baksınki Ne Nereli Olduguna.

Ve Unutmayın Selcuklu Devleti İlk Anadoluya Gelirken Kürtler Anadolunun Kapısını Onlara Acıp Bir Devlet Hediye Etmiştir.

Türk'ün Türk'ten başka dostu var. Gizli saklı değil. Malazgirt'ten bu yana Kürtler Türklerle dosttur. Bu Savunmayanın Türklüğünden Şüphelenirim.

Angelo

0
İyinet Üyesi
Reaction score
111
Sen de Hakkari Yüksekova'da terörist başının yakalanmasının anısına dükkanların nasıl kapandığını, operasyondan dönen generalin üstüne okuldan nasıl roket atıldığını bir düşün. Kardeş olup olmamak bu kadar önemli mi, bizim hatamız hep o, birisini sevmek için ebedi kardeş olmamız gerekiyormuş gibi hissedip, sırtımızdan hançeri yeyince sadece gülüyoruz.

Gittiği yeri kurutan, bilime sanata kültüre herhangi bir katkı yapmayan bir toplumu sevmiyorum. Bu da bu kadar basit. Teröre milliyete çok fazla bulaşmadan bile bu gerçek böyle apaçık ortada. Bu kadar tahribatçı istilacı bir alt kültürü baş tacı yapmamız beklenmesin allah aşkına.

Teqin

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Sen de Hakkari Yüksekova'da terörist başının yakalanmasının anısına dükkanların nasıl kapandığını, operasyondan dönen generalin üstüne okuldan nasıl roket atıldığını bir düşün. Kardeş olup olmamak bu kadar önemli mi, bizim hatamız hep o, birisini sevmek için ebedi kardeş olmamız gerekiyormuş gibi hissedip, sırtımızdan hançeri yeyince sadece gülüyoruz.

Gittiği yeri kurutan, bilime sanata kültüre herhangi bir katkı yapmayan bir toplumu sevmiyorum. Bu da bu kadar basit. Teröre milliyete çok fazla bulaşmadan bile bu gerçek böyle apaçık ortada. Bu kadar tahribatçı istilacı bir alt kültürü baş tacı yapmamız beklenmesin allah aşkına.

Gelip Sanada Kapatmasan Seni Oldururz Derse Bakım O Zaman Sen Ne Yaparsın Batıda Oturmussun Har Vurup harman Savuruyorsun .Rahatlıga Alısmıssın. Git Orada Yasa Butun Etrafın PKK Ve Sana Kapatmazsan Oldururum Derse O Zaman Bakim Acabilirmisin.

Ağzı Olan Konuşuyor.

Onları Savunmuyorum Ve Kapamlarıda Cok Kotu Birşey . Ve Boyle Tehtit Olunca Mecburen Adamlar Kaptıyor.

Haberi İyice Oku Ogren ne Olmus adam kapmamıs diye belediye baskanın oglu ile satasmıs ve oglunu oldurmus. al sana . oku

Cebrailin MUHAMMED S.a.s İlk Soyledigi Soz Oku. Sende Oku.

Ve O toplum olmasaydı sen boyle rahatlıkla yasayamazdın. Konusmalarına Dikkat et.

disconnect

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
5
Gelip Sanada Kapatmasan Seni Oldururz Derse Bakım O Zaman Sen Ne Yaparsın Batıda Oturmussun Har Vurup harman Savuruyorsun .Rahatlıga Alısmıssın. Git Orada Yasa Butun Etrafın PKK Ve Sana Kapatmazsan Oldururum Derse O Zaman Bakim Acabilirmisin.

Ağzı Olan Konuşuyor.

Onları Savunmuyorum Ve Kapamlarıda Cok Kotu Birşey . Ve Boyle Tehtit Olunca Mecburen Adamlar Kaptıyor.

Haberi İyice Oku Ogren ne Olmus adam kapmamıs diye belediye baskanın oglu ile satasmıs ve oglunu oldurmus. al sana . oku

Ve O toplum olmasaydı sen boyle rahatlıkla yasayamazdın. Konusmalarına Dikkat et.
evet ağzı olan konuşuyor gerçekten. Sen kendin çok güzel söylüyorsun. Her taraf pkk. Sen daha ne anlatmak istiyor, neyin kardeşliğinden bahsediyorsun!!!

keyfinebak.com

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
O Zaman Türklüğünden Biraz Şüphe Duyarım.

sen kimsinde benim Türklüğümden şüphe duyucaksın ?

Türkiye Cumhuriyetinin vermiş olduğu resmi hüvviyeti taşıyorum, her yerde her şekilde 'Ne mutlu Türküm' diyebiliyorum. Benim anamdan babamdan olmayını kardeş kabul etmiyorum diye benim Türk vatandaşlığım hakkında ileri geri konuşamazsın.

Vatandaş birliği bütünlüğü ayrıdır kardeşlik ve özellikle KALLEŞLİK ayrı mevzulardır. Türkiye Cumhuriyeti hüvviyetini taşıyıp 'Ne mutlu Türküm' diyebiliyorsa o kişiyle zaten aynı ülkenin aynı toprağın vatandaşıyız. bu konuda kardeş oldum gel bana sarıl demenin anlamı kalmıyor.

Zoruna gitmesin benimde Türkiye Cumhuriyeti hüvviyeti taşıyan Güney doğu, doğu anadolu gibi bölgelerde dünyaya gelmiş bir çok ARKADAŞIM var o yüzden yaran yoksa hiç boşuna gocunma doğuya batıya bir söz söylenmiyor. kişiye özgüde konuşulmuyor. ve şuda var herkez senin kadar pür dikkat yazılanları okuyor...

N

Naruto

Misafir

Ağzı Olan Konuşuyor.

sen niye amerika'da yaşıyorsun madem öğle gel türkiye'de yaşa kardeşlik için canını ver.

yahu klavyede yapıcağın işleri realde yap teqin o şunu demiş bu bunu demişle örneklendirme aç http://www.mehmetcik.org.tr yi yatır şehit ailelerine 3-5 kuruş yardım o zaman çık aslanlar gibi deki ben kürdüm türk kürt kardeştir buda ispatıdır.

visitistanbul

0
İyinet Üyesi
Reaction score
9
Keyfinebak.com ve Teqin

Arkadaşlarım ikinizde aynı bayrağın savunucularısınız neden iki üç çapulcunun dolduruşuna gelip birbirinizle tartışıyorsunuz Lütfen bu olaylar bizleri birbirimize düşürmeye yönelik...
Siz bu vatanın evlatlarısınız silahlarınızı (Tartışma Kelimlerinizi) birbirinize çevirmeyin
Saygılarımla
Her zaman "Ne Mutlu Türk'üm diyene"

Angelo

0
İyinet Üyesi
Reaction score
111
Tartışma zemininden sapıp kişisel tacizde bulunan arkadaş, kendine gelmeni rica ediyorum. Burada herkes kişisel düşüncelerini paylaşıyor, kimsenin kimliğinden, oturduğu semtten, üstünde yattığı yatağın rahatlığından bahsetmeye veya eleştirmeye hakkı yok, bilmediğin şeyler hakkında ahkam kesmek sadece komik olur. Dün sana güzelce bir mesaj yazdım ama neyse deyip sildim. Ama bakıyorum ki başka arkadaşlara da emir cümleleriyle hitap ediyorsun. Olayı kişisel boyuta indirgeme.

Türkiye'de DTP diye bir parti var, PKK yanlısı, terörist başının fedaileriyiz diye slogan atan bir parti. Bu parti milyon tane oy aldı. Hadi diyelim ki Yüksekova'da tehdit ile zorla dükkan kapatıldı (tehdite boyun eğen yarın neye boyun eğer o da ayrı bir konu, bir tane dükkan sahibi gerekli cevabı vermiş bu tehditlere), seçimlerde de perde arkasında silahlı bıçaklı adam mı bulunuyor? Bu milyon kişinin hepsi ya terörist, ya da bu bizim canım kardeşlerimiz oy verdikleri partinin icraatlarından haberdar değil. Benim memleketim 10 sene öncesine kadar Akdeniz'in en güzel şehirlerindendi. Ama bu kadar kısa bir sürede, bazı belediye seçimlerinde bu parti %50'ye varan oy aldı, ve sadece iç göçle gelip, yaptıkları istila ile. Her yeri talan ettiler, toplumun iktisadına kalkınmasına bir faydaları olmadığı gibi, zarardan başka da birşey getirmediler. Ben gidip bunları bizzat yerinde gördüm yaşadım.

1990'lı yıllarda, herhangi bir kişi, bırakın kişiyi bir parti sokağa çıkıp terörist başı adına gösteri yapabilir miydi Türkiye'de? Her gün insanların öldüğü bir ülkede, bunu yapmak heralde sıkardı biraz. Bugün sözde bir ateşkes ilan etmiş bir oluşumun gösterilerini yapmak Doğu'yu bırak (ben Batıda popom rahatmış ya), Kadıköy'e bile hayasızca sıçradı. Dün askerle çatışan, bugün sokakta polisle çatışıyor. Sözüm ona demokrasi, sözüm ona insan hakları. PKK'nın silahlı bu kadar militanı yok, silahsız militanlar aramızda yaşıyor ve silahsız olmaları haklı olmalarını gerektirmez. Ben gördüğümü söylerim, senin bana yaptığın gibi seni bilmeden sana saldırarak değil, istatistiki veriler ortaya koyarak birşeyler anlatıyorum. Benim milliyetimi tartıp ölçmek senin için çok önemliyse buyur, benim için zerre kadar önemi yok. Bazı gerçekleri görmek için %100 Türk olmaya gerek yok, bunlar gün gibi açık. Bu gerçekleri görüp anladıktan sonra bunu söyleyen ağız Rum olsa ne yazar Arap olsa ne yazar.

Sen DTP'ye oy atan kardeşlerinle mutlu bir şekilde yaşayabilirsin. Almayayım, alana da mani olmayayım.

Teqin

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
sen niye amerika'da yaşıyorsun madem öğle gel türkiye'de yaşa kardeşlik için canını ver.

yahu klavyede yapıcağın işleri realde yap teqin o şunu demiş bu bunu demişle örneklendirme aç http://www.mehmetcik.org.tr yi yatır şehit ailelerine 3-5 kuruş yardım o zaman çık aslanlar gibi deki ben kürdüm türk kürt kardeştir buda ispatıdır.

Benim Oraya Bağıs Yapmadıgımı Nerden Biliyon Ve Amerikalıyımda Ama Turk Vatandasıyımda. Ve Cogunlugum TR Gecti. Ve Bu Dediginiz İki IRK Amerikada Bir Birini Tutuyor. Ondan Dolayı Boyle Konustum.

Hepimizin Kimliğinde TC nin Bayragı Var Ve Oranın Vatandasıyız.

SuanDa TR Deyim
Ve Gidip Askerligimi Yapacam ... Biraz Gec Oldu Ama İŞ Lerden Dolayı Ancak Simdi Askere Gidebiliyorum.

Teqin

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Tartışma zemininden sapıp kişisel tacizde bulunan arkadaş, kendine gelmeni rica ediyorum. Burada herkes kişisel düşüncelerini paylaşıyor, kimsenin kimliğinden, oturduğu semtten, üstünde yattığı yatağın rahatlığından bahsetmeye veya eleştirmeye hakkı yok, bilmediğin şeyler hakkında ahkam kesmek sadece komik olur. Dün sana güzelce bir mesaj yazdım ama neyse deyip sildim. Ama bakıyorum ki başka arkadaşlara da emir cümleleriyle hitap ediyorsun. Olayı kişisel boyuta indirgeme.

Türkiye'de DTP diye bir parti var, PKK yanlısı, terörist başının fedaileriyiz diye slogan atan bir parti. Bu parti milyon tane oy aldı. Hadi diyelim ki Yüksekova'da tehdit ile zorla dükkan kapatıldı (tehdite boyun eğen yarın neye boyun eğer o da ayrı bir konu, bir tane dükkan sahibi gerekli cevabı vermiş bu tehditlere), seçimlerde de perde arkasında silahlı bıçaklı adam mı bulunuyor? Bu milyon kişinin hepsi ya terörist, ya da bu bizim canım kardeşlerimiz oy verdikleri partinin icraatlarından haberdar değil. Benim memleketim 10 sene öncesine kadar Akdeniz'in en güzel şehirlerindendi. Ama bu kadar kısa bir sürede, bazı belediye seçimlerinde bu parti %50'ye varan oy aldı, ve sadece iç göçle gelip, yaptıkları istila ile. Her yeri talan ettiler, toplumun iktisadına kalkınmasına bir faydaları olmadığı gibi, zarardan başka da birşey getirmediler. Ben gidip bunları bizzat yerinde gördüm yaşadım.

1990'lı yıllarda, herhangi bir kişi, bırakın kişiyi bir parti sokağa çıkıp terörist başı adına gösteri yapabilir miydi Türkiye'de? Her gün insanların öldüğü bir ülkede, bunu yapmak heralde sıkardı biraz. Bugün sözde bir ateşkes ilan etmiş bir oluşumun gösterilerini yapmak Doğu'yu bırak (ben Batıda popom rahatmış ya), Kadıköy'e bile hayasızca sıçradı. Dün askerle çatışan, bugün sokakta polisle çatışıyor. Sözüm ona demokrasi, sözüm ona insan hakları. PKK'nın silahlı bu kadar militanı yok, silahsız militanlar aramızda yaşıyor ve silahsız olmaları haklı olmalarını gerektirmez. Ben gördüğümü söylerim, senin bana yaptığın gibi seni bilmeden sana saldırarak değil, istatistiki veriler ortaya koyarak birşeyler anlatıyorum. Benim milliyetimi tartıp ölçmek senin için çok önemliyse buyur, benim için zerre kadar önemi yok. Bazı gerçekleri görmek için %100 Türk olmaya gerek yok, bunlar gün gibi açık. Bu gerçekleri görüp anladıktan sonra bunu söyleyen ağız Rum olsa ne yazar Arap olsa ne yazar.

Sen DTP'ye oy atan kardeşlerinle mutlu bir şekilde yaşayabilirsin. Almayayım, alana da mani olmayayım.

Haklısın Ama Sunuda Belirtmek İstiyorum EGER Bütün Kürtler O Partiye Oy Verseydi Suan Mecliste Olurdu. Bazı Seyleri Sizlerde Görmiyorsunuz.
yaptıkları istila ile. Her yeri talan ettiler, toplumun iktisadına kalkınmasına bir faydaları olmadığı gibi, zarardan başka da birşey getirmediler. Ben gidip bunları bizzat yerinde gördüm yaşadım.
Angello Gordugun Yerin İsminide Bana Soylermisin ?

Angelo

0
İyinet Üyesi
Reaction score
111
Mersin şehrinden bahsediyorum. Bir zamanlar portakal bahçeleri olan yerler bazı talancılar yüzünden kesilip yerlerine kentler yapıldı. Şu anda da yine dava kazandığımız çok büyük bir alanımız içinde senelerdir yerleşip aşiret olmuş bir grup var. Elimizde mahkeme kararı olmasına rağmen jandarma ile bile çıkartamıyoruz.

Bunlar kişisel problemler, ben sadece ufak bir örnek verdim. Partinin oyunun da %7'den çok yukarılarda olduğunu düşünüyorum. Bir çok yerde bazı güçler bu oyları da saklıyor, birşey yapıyor bana kalırsa.

Benim sıkıntı duyduğum, ortak bir tarihi, kültürü, bilimi ve sanatı olan bizim gibi bir büyük toplum, bunlara sahip olmayan bir toplumla sürekli kardeş olmak için çabalıyor gözüküyor. Karşı taraftan çıt yok. Biz sürekli birileriyle kardeş olmaya çalışıyoruz, sanki haksız olan sanki terör örgütleri kurup katliamlar yapan bizim halkımız. Sanki bize muhtaç olan kendileri değil de, Kuzey Irak'taki 3-5 peşmergeye muhtaç olan biziz. Birileri böyle dedikçe, ben de kimseyle kardeş olmak istemiyorum. Adımı atacak, onları sevip okşayacak olan ben değilim.

Türkiye'de yükselen milliyetçilik var filan diyenler de sadece "Kürt" lafı üstüne siyaset yapan, tek meseleleri bu olan, iktisat, teknoloji, bilim hakkında tek kelime etmeyen de bunlardır. Türkiye'de bir ırkçılık, yükselen kafatası milliyetçilik varsa temsil edildiği en baba kurum DTP'dir. AB,ABD,IRAK'ın falan bizi anlamasını beklemeden önce de bunu içerdeki bazı kıt beyinliler (http://www.gucluturkiye.org/index.html) anlamalıdır bence öncelikle.

Teqin

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Tamam Tamam Sen Haklısın Ne Desem Zeytin Yagı Gibi Tekrar Üste Cıkıcan
O Olayı Kişileştirmissin Ondan Boyle Konusuyon. :)

O

OSX

Misafir
GENÇLİĞE HİTABE

Ey Türk gençliği ! Birinci vazifen, Türk istiklâlini, Türk Cumhuriyeti'ni, ilelebet muhafaza ve müdafaa etmektir.
Mevcudiyetinin ve istikbalinin yegâne temeli budur. Bu temel, senin en kıymetli hazinendir. İstikbalde dahi, seni bu hazineden mahrum etmek isteyecek dahilî ve harici bedhahların olacaktır. Bir gün, istiklâl ve Cumhuriyet'i müdafaa mecburiyetine düşersen, vazifeye atılmak için, içinde bulunacağın vaziyetin imkân ve şerâitini düşünmeyeceksin! Bu imkân ve şerâit, çok namüsait bir mahiyette tezahür edebilir. İstiklâl ve Cumhuriyetine kastedecek düşmanlar, bütün dünyada emsali görülmemiş bir galibiyetin mümessili olabilirler. Cebren ve hile ile aziz vatanın bütün kaleleri zaptedilmiş, bütün tersanelerine girilmiş, bütün orduları dağıtılmış ve memleketin her köşesi bilfiil işgal edilmiş olabilir. Bütün bu şerâitten daha elîm ve daha vahim olmak üzere, memleketin dahilinde, iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler. Hattâ bu iktidar sahipleri, şahsî menfaatlerini, müstevlîlerin siyasi emelleriyle tevhid edebilirler. Millet, fakr ü zaruret içinde harap ve bîtap düşmüş olabilir.
Ey Türk istikbalinin evlâdı! İşte, bu ahval ve şerâit içinde dahi vazifen, Türk istiklâl ve Cumhuriyetini kurtarmaktır! Muhtaç olduğun kudret, damarlarındaki asil kanda mevcuttur!

Gazi Mustafa Kemâl ATATÜRK
20 Ekim 1927

Evet Arkadaslar varmı bundan ötesi...

Bu Konuyu Madem İyinet Kapatmıyor (Çünkü Sallamıyor..)
Ben Kapatmak İstiyorum... İzninizle. (Herkesin Fikirleri vardır. Bunu Saygı Sevgi Çercevesinde Halledebiliriz... En güzeli böyle olmustur...)
Bir az Önce ::Visitistanbul:: arkadaşımızın dediği gibi (Arkadaşlarım ikinizde aynı bayrağın savunucularısınız neden iki üç çapulcunun dolduruşuna gelip birbirinizle)...

Neyse Arkadaslar Herkese Saygılar Sunuyorum...

M

MasterTR

Misafir
Teqinmisin nesin sacma sacma konu$uyorsn aklini ba$ina al yazdigin yazilardan 15 ya$indan daha buyuk oldugunu zannetmiyorum ne askerligi ne sacmaliyorsun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.