İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Herkes Kanada'ya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

gifted

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
Demek böyle sallayan tipler hayatın her evresinde mevcutlar...Allah eksikliğinizi göstermesin yoksa biz kimle kafa yaparız?

Grafix

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
valla bizim bir arkadaş vardı hep sallar dururdu o yüzden hiç istemezdik yanımızda.. işte o sallamalardan bi örnek ;

ARK="Hasan aga geçen gün imralıya gittik arkadaşlarla çok güzel geçti neler yaptık bir bilsen"

BEN="neler yaptınız anlat bakalım"

ARK="valla sorma arkadaşın amcasının teknesini aldık çıktık balığa,APO'nun yanına bir yere sabitledik tekneyi, ben bi olta attım 10 dk geçti baktım balık yok tam çekicem oltayı büyük bi ağırlık beni çekmeye başladı,biz 3 kişi çektik anca çıktı"

BEN="vay anasını ne o öyle?" (ben bozuntuya vermeden dinliyorum:) )

ARK=" valla kocaman birşeydi balina yavrusu gibi birşey neyse attık bunu tekneye, bi baktık APO camdan bakıyor ben de ona hareket çektim :) görecen daha neler yaptık"

bu arada beraber sesli bir şekilde gülüyoruz ve sonra ben telefonu kulağıma koyarak biriyle konuşmuş gibi yapıp işim var deyip toz oluyorum:)

taynet'inkilerde benim arkadaşın hikayelerine benziyor:D

Darkart

0
İyinet Üyesi
Reaction score
54
yahu bu adam doğuya gitmiş ona kürdistan demiş galiba. ki şayet böyleyse diyecek hiç bir sözüm yok!

anaaaaa :D
ben çözdüm olayı :D...

@Caesar neden başta söylemedin?

lem bu adamı safa getirmişler.bunu mardinde dağa çıkarmışlar, ha buralar kürdistan demişler, ordan konyaya götürmüşler, polonyo demişler, ordan palandökene götürüp kanada demişler...Yemişler lem bu adamı :p Resimleride ondan göstermem diyo...yeni farketti oraları...

kusura bakma dostum inan hiç aklıma gelmemişti..sana söylediğim tüm sözleri geri alıyorum...vallahi samimi söylüyorum, seni farklı değerlendirmişim ben. Meğer bu kadarmış senin aklın...pardon

sverdlow

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
konu iyice saçmalama arenasına dönmüş.
Ben konunun kilitlenmesini öneriyorum. Keza yeterince farklı fikir çıktı.-ğını farzedelim.

Shadows

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Tam 19 Sayfa Yazı Okudum üşenmeden saat 04:50 de...

Ama varılan bir yer yok. Konuşmalar boş anlamsız ve gereksiz suçlamalardan ibaret.

İyinet' e kesinlikle katılıyorum. Gerçekten tartışılması gereken bir konu nedeni ise bilinçsiz ve bilgisiz birçok insanın körü körüne inandığı "her kürt pkklıdır" mantığının ne kadar doğru veya ne kadar yanlış olduğu konusudur.

Her konuda fikir beyan etmişsiniz.
Yurt dışında türkçe konuşulunca veya tvden türkçe yayın yapılınca göğsümüz kabarır iken T.C.' tinde kürtçe türkmence ingilizce bir dil konuşulunca yadırgıyor ve tv kanalında kürkçe yayın yapılacak denilince hepimiz ayaklanıyoruz acaba neden?

Bir ortamda insanlar fikirlerini beyan etmeli ve bu fikirler çerçevesinde değil gerçekler çerçevesinde tartışmalar yapılmalı.

Unutmayın "Zaman İnsanları Değil Armutları olgunlaştırır."

PKK bir kürt devleti kurmayı amaçlıyan (ismide Kürdistan) Silahlı bir terör örgütüdür. T.C.' ni parçalamak ve bu topraklar üzerinde kurulması planlanan bu sözde devletin sempatizanı olan (özellikle büyük yazıyorum) KÜRT, TÜRK, ERMENİ İNGİLİZ FRANSIZ vs. olan birçok ırktan gelen insanlar var. Çoğunluğu kürt diye bütün kürtler pkklıdır diyemessiniz böyle bir hak kimseye sunulmamıştır.

Hepinize İyi Geceler ve Teşekkürler

ploop

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
PKK bir kürt devleti kurmayı amaçlıyan (ismide Kürdistan) Silahlı bir terör örgütüdür.
Tartısmanın çıkıs noktası zaten konuyu açan kisinin Kürdistan yazmasıdır. Silahlı örgütün kuracağı devleti mi tartısalım yani? iyinet'in yazdıklarını bence sen anlamamıssın.

Darkart

0
İyinet Üyesi
Reaction score
54
Yurt dışında türkçe konuşulunca veya tvden türkçe yayın yapılınca göğsümüz kabarır iken T.C.' tinde kürtçe türkmence ingilizce bir dil konuşulunca yadırgıyor ve tv kanalında kürkçe yayın yapılacak denilince hepimiz ayaklanıyoruz acaba neden?

bunun nedenini sen hala anlamadıysan sana ne denebilirki?
Türk toplumunda binlerce ailenin çocuğunun kafası kesildi, kulağı kesildi, paramparça edildi. Senin ailende Abine yada kardeşine böyle bişi olsaydı merak ediyorum dağda kürtçe konuşanla sokakta kürtçe konuşanı nasıl bir olgunlukla ayıracaktın. Ve burdaki gibi kuru sıkı sözlerle nasıl globalleşme üzerine tarif yapabilecektin.
Armut örneğin çok güzel...Dalında geçirdiği zamanla olgunlaşmaya çalışırsan aynı bir armut gibi olursun. ancak normal insanlar gibi düşünerek hareket edersen o zaman armutla arandaki farkı anlarsın zaten.

Shadows

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
bunun nedenini sen hala anlamadıysan sana ne denebilirki?
Türk toplumunda binlerce ailenin çocuğunun kafası kesildi, kulağı kesildi, paramparça edildi. Senin ailende Abine yada kardeşine böyle bişi olsaydı merak ediyorum dağda kürtçe konuşanla sokakta kürtçe konuşanı nasıl bir olgunlukla ayıracaktın. Ve burdaki gibi kuru sıkı sözlerle nasıl globalleşme üzerine tarif yapabilecektin.
Armut örneğin çok güzel...Dalında geçirdiği zamanla olgunlaşmaya çalışırsan aynı bir armut gibi olursun. ancak normal insanlar gibi düşünerek hareket edersen o zaman armutla arandaki farkı anlarsın zaten.

Normal İnsanlar?

Yorum yapmak istemiyorum sözlerinde haklı olabilirsin o zaman şöyle yapalım T.C.' inde yaşan türk olmana herkezi öldürelim veya sınır dışı edelim böyle kurtulmuş oluruz

Darkart

0
İyinet Üyesi
Reaction score
54
1. "lem" ne demek?
2. benim "aklım" 'ı sen yorumlayacak nitelikte degilsin.
3. konusmalarina ceki duzen vermeni umut ediyorum.

:D dur ya durrr...
dostum yanlış anladıysan kusura bakma...ben sana yada diğer kişilere kullanmadım o kelimeyi...kendi kendime serzeniş gibi anlatmaya çalıştım. seninle ilgili değil yani...
ayrıca akıl olayını sen neden üstüne aldın yaaaw...nerdeen nereeyee :(...iyice karıştı topik :D...
orda yazanların seninle hiç bir alakası yok, bir üstte söylediklerin için" neden baştan söylemedin" dedim ve senin olayın orda bitti zaten...gerisi seninle alakalı yazılan bişi diilki neden sen parladın hemen

Caesar

0
İyinet Üyesi
Reaction score
7
:D dur ya durrr...
dostum yanlış anladıysan kusura bakma...ben sana yada diğer kişilere kullanmadım o kelimeyi...kendi kendime serzeniş gibi anlatmaya çalıştım. seninle ilgili değil yani...
ayrıca akıl olayını sen neden üstüne aldın yaaaw...nerdeen nereeyee :(...iyice karıştı topik :D...
orda yazanların seninle hiç bir alakası yok, bir üstte söylediklerin için" neden baştan söylemedin" dedim ve senin olayın orda bitti zaten...gerisi seninle alakalı yazılan bişi diilki neden sen parladın hemen
kusura bakma o zaman özür dilerim

Darkart

0
İyinet Üyesi
Reaction score
54
Normal İnsanlar?

Yorum yapmak istemiyorum sözlerinde haklı olabilirsin o zaman şöyle yapalım T.C.' inde yaşan türk olmana herkezi öldürelim veya sınır dışı edelim böyle kurtulmuş oluruz

hayır canım ne ilgisi var...herkesi neden öldürelim herkesi neden sınırdışı edelim. Avrupa ülkerinde sınır dışı edilen binlerce türk var. Diğerleri neden hala orda??...Benim şuan bir çok kürt arkadaşım ve arasından 2-3 kişiside kanka modunda oldugum insanlar...senin dediğinle bunun ne alakası var...çok ilginç ve bilinçsiz bir yaklaşım olmuş bu...

İnsanların yaşadıkları hem refleks olarak hemde psikolojik olarak bir takım etkiler bırakır. Bugün güney afrikadaki ölen binlerce kişiyi burda yargılayabilirmisin? Veya kübada ölen binlerce kişiyi? El-kaide amerikaya terör kusturdugu zaman herkes üzüldümü acaba? "Ulan bi binayı tek atışta yıkamadı adamlar ben olsam..." diyen hiç yokmudur acaba? Bunların cevaplarını bilmiyorum ama sanıyorumki bir çok açıdan değer yürütenler vardır. Ayrıca Marmara denizinde boğulurken kurtarılan biri antalyadada denize girmek istemez. E ne günahı var akdenizin? Kurutsunmu bütün denizleri okyanusları?
Neyse zaten bu topikte son postum...Artık konu fikir değiştirme eğilimlerine girmeye başladı.

Darkart

0
İyinet Üyesi
Reaction score
54
umarım izlerler...izlerlerde insanların neler yaşadıklarını anlarlar ve ona göre konuşurlar

O

OSX

Misafir
Sevgili iyinet sitesinin sahibi (İyinet Denilen Muhterem insan) Sen bir ??? sempatizanımısın bilmiyorum ama burdaki bu kadar mesajı gördükten sonra silmemen bu insanları konuşturmandan bazı seyleri belli ediyorsun bu mesajımı okuduktan sonra beni banlayacağını adım gibi bilyorum çünkü gerçeklerle yüzleşemeyecek kadar korkaksınız aynı sempatizanı olduğunu düşündüğüm kişiler gibi senin gibileri doğuda askerlik yaptırtmazlar çünkü ülkeyi iki dakikada satacak kadar ucuzsunuz... Ben hakkaride yaptım askerliğimi, benden 3 devre önceki vatani görevini yapan arkadaslarım ??? sempatizanı olan kisiyi bilmeden telsizin basına koyup bütün karakolu sattı bu ülkenin yemeğini bu ülkenin suyunu için sonrada yediği kaba yapabilecek kadar assağılık namussuz bunlar ???... kapat konuyu sitenide kapat... çık dağlara onların yanına yeni bir yapılanmaya giriyorlarmıs belki sanada bir görev düşer...

Developer

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Delinin biri kuyuya taş attı, 40 akıllıda kuyuya düştü.
Bu söz böyle değildi ama olsun, idare edin ;)

Cky

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
yanlis anlasilmasin ama kanadadaki erkeklerin % 70 inin öyle böyle oldugunu duymustum :p

hatta bi arkadasim "gel gidelim olm. kadinlar hasta olur bize" falan demisti :D

O

OSX

Misafir
canadaya simdi giden olursa boku donar çünkü su anda -30 derece gibi bir sıcaklık var arkadasında götü donuyordur simdi orda :)

Teqin

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Kendisi Mersin'de Türk bayrağının yakılmasına karşı gelenlere de aynı yaptırımları, hatta daha fazlasını uygulamıştır. O yüzden boşver, kafana takma arkadaşım.

Bunu Belirtmek İstiyorum Türk Bayrağımızı Yakan Ülkücünün Oğluydu Bir Kürt Deildi. Öğrenin Sonra Konusun

Boş Laf ..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.