yahu bu adam doğuya gitmiş ona kürdistan demiş galiba. ki şayet böyleyse diyecek hiç bir sözüm yok!
Tartısmanın çıkıs noktası zaten konuyu açan kisinin Kürdistan yazmasıdır. Silahlı örgütün kuracağı devleti mi tartısalım yani? iyinet'in yazdıklarını bence sen anlamamıssın.PKK bir kürt devleti kurmayı amaçlıyan (ismide Kürdistan) Silahlı bir terör örgütüdür.
Yurt dışında türkçe konuşulunca veya tvden türkçe yayın yapılınca göğsümüz kabarır iken T.C.' tinde kürtçe türkmence ingilizce bir dil konuşulunca yadırgıyor ve tv kanalında kürkçe yayın yapılacak denilince hepimiz ayaklanıyoruz acaba neden?
bunun nedenini sen hala anlamadıysan sana ne denebilirki?
Türk toplumunda binlerce ailenin çocuğunun kafası kesildi, kulağı kesildi, paramparça edildi. Senin ailende Abine yada kardeşine böyle bişi olsaydı merak ediyorum dağda kürtçe konuşanla sokakta kürtçe konuşanı nasıl bir olgunlukla ayıracaktın. Ve burdaki gibi kuru sıkı sözlerle nasıl globalleşme üzerine tarif yapabilecektin.
Armut örneğin çok güzel...Dalında geçirdiği zamanla olgunlaşmaya çalışırsan aynı bir armut gibi olursun. ancak normal insanlar gibi düşünerek hareket edersen o zaman armutla arandaki farkı anlarsın zaten.
1. "lem" ne demek?
2. benim "aklım" 'ı sen yorumlayacak nitelikte degilsin.
3. konusmalarina ceki duzen vermeni umut ediyorum.
kusura bakma o zaman özür dilerimdur ya durrr...
dostum yanlış anladıysan kusura bakma...ben sana yada diğer kişilere kullanmadım o kelimeyi...kendi kendime serzeniş gibi anlatmaya çalıştım. seninle ilgili değil yani...
ayrıca akıl olayını sen neden üstüne aldın yaaaw...nerdeen nereeyee ...iyice karıştı topik ...
orda yazanların seninle hiç bir alakası yok, bir üstte söylediklerin için" neden baştan söylemedin" dedim ve senin olayın orda bitti zaten...gerisi seninle alakalı yazılan bişi diilki neden sen parladın hemen
Normal İnsanlar?
Yorum yapmak istemiyorum sözlerinde haklı olabilirsin o zaman şöyle yapalım T.C.' inde yaşan türk olmana herkezi öldürelim veya sınır dışı edelim böyle kurtulmuş oluruz
Kendisi Mersin'de Türk bayrağının yakılmasına karşı gelenlere de aynı yaptırımları, hatta daha fazlasını uygulamıştır. O yüzden boşver, kafana takma arkadaşım.