bendede o tip -ler varda abla bu değişik bişi Infractions die bişi.
benimkilerde şu yazıyor. eksi değilmiş.bir sürü var , isteyene devrederim paneldenbendede o tip -ler varda abla bu değişik bişi Infractions die bişi.
Onlar da belirli bir süre sonra expire ediyor. Normalde pek bununla karşılaşacak bir kullanıcı olmadığın için daha önce görmemişsindir, infractions bizim verdiğimiz sarı/kırmızı kartlar. Sinirlenip haksız duruma düşmemek lazım, bunlar hepimizin hızlıca sinirlenebileceği şeyler.
sana öyle dendi ve kabullendin ha. allahtan senin için sen kızsın dememisler, ismini ayse yapıp gelirdin buraya.Ben ülkenin adı xxistandır DEMEDİM. Bunu anlatamıyorum size daha önce attığım mesajlara bakarsanız görürsünüz. Sadece gittiğimizde burası xxistandır denildi. Bende size bunu kaç mesajdır anlatmaya çalışıyorum neden hala bu konuda yorum yapılıyor.
konuyu cıvıtma yahu. (gülmekten yarıldım kendimi tutamıyorum o nasil laf oyle )sana öyle dendi ve kabullendin ha. allahtan senin için kötü kız dememisler, ismini ayse yapıp gelirdin buraya.
sana öyle dendi ve kabullendin ha. allahtan senin için kötü kız dememisler, ismini ayse yapıp gelirdin buraya.
yani serdar ortaç , dansöz şarkısını size ithaf edebilir her an.Sadece gittiğimizde burası xxistandır denildi..
yani serdar ortaç , dansöz şarkısını size ithaf edebilir her an.
Artık buraya Hİç Bir Mesaj atmayacağım tüm mesajlarımı Siliyorum.
aaa nen var kuzum