iyinet'le aynı fikiri paylaşan biri olarak, iyinet'in yazdığını yanlış anladığını belirteyim.
kardeş halklar olarak bahsettiği türkler ve kürtler'dir. bölücü ise PKK Terör Örgütü'dür.
normal bir kürt kökenli türkiye vatandaşının zaten ülkeyi bölmek, ayrı bir devlete sahip olmak gibi bir gayesi yok. benim birçok kürt dostumda var, birçok türkden bu memleketi daha çok seviyor, vergilerinide adam gibi ödüyorlar.
bu ülkeyi bölmek isteyen dış güçlerin desteklediği pkk'dır. bu topraklar içinde yaşayan iki farklı ırkı birbirine düşürüp, düşman etmeye çalışmaktadırlar. zaten eğer bunu başaramazlarsa, dağlarda çatışmaya girerek, bomba patlatarak bu ülkeyi bölemezler.
olmayacak ama, eğer ki birgün tüm türkler, tüm kürtlere "terörist" gözü ile bakarsa ve dışlarsa -ki bu çok büyük bir hatadır- işte o zaman pkk amacına ulaşmış olur.
iyinet'inde dediği gibi, bizim yapmamız gereken kardeşliğimizi korumamız ve dış güçler ile pkk'nın bizleri bize kırdırma politikasını yutmamamızdır.
senin ve iyinetadminin öle bir kardeşi olabilir ama benim anam belli babam belli öyle bir kardeşim yok.
şölede yapabilirsiniz, 15 şubat apo ile alakalı dalga dümenler kutlamaya çalışıyorlar TÜRKİYE sınırları içerisinde sizde gidin kardeşlerinizin yanında durun o zaman.
kanımca bu konu beni bu forumdan banlatıcak. yok yani akıl almıyacak muhabbetler dönmeye başladı. hayır efendim benim o tarz kardeşlerim yok olmadı olamazda.