- Reaction score
- 0
Osmanlı torunu olmayı bazı arkadaşlar yanlış anlıyorlar anlaşılan. Nerde görülmüş, hangi Osmanlı sahnesinde görülmüştür ihanete eyvallah denildiği.
Laflarına çok dikkat et.her kürt pkk'lidir mantığından çok, her pkk'li kürttür. ben bunu bilirim bunu söylerim. istisnalar kaide bozmaz istisnalari katmıyorum, kısaca söylemek istediğim şudur ki tayfun sen amerikan özentisisin sen kürt sempatiğisin sen türk değilsin birde Recep Tayyip Erdoğan'ın yeğeniymişsin , Istersen Dünyanın Hakimi OL Biz TÜRKÜZ KOÇUM KÜRDİSTAN DİYE SINIRLARI BELLİ BİR ÜLKE BAYRAK YOK OLMİCAK BEN OLMAMASI İÇİNDE CANIMI KARIMI MALIMI VERİRİM. ASKERLİĞİMİ ŞIRNAKTA YAPTIM VE SENİN GİBİ GÖTÜMÜN KORKUSUNA YURT DIŞINA KAÇMADIM paşalar gibi aslanlar gibi krallar gibi 550 gün yaptım simdi sana kanada'da mutluluklar.
- Herkes Kanada'ya 2007-02-13 01:00 sverdlow ortalığı germe!
-tecrübe puanı vermis arkadaş bende ona +tecrube puanı verdim bildirim dedim.
Laflarına çok dikkat et.
her kürt pkk'lidir mantığından çok, her pkk'li kürttür. ben bunu bilirim bunu söylerim.
Özür diledim yanlış söylediğimden dolayı kimse dinlemedi. Hala konuyu anlamadım aam tam olarak anlamaya çalışıyorum bu Kürdistanın nedemek olduğunu şuan bir araştırma yapıyorum ve az çokta anladım. Fakat Bu ülke sınırları içerisinde kimse kimseye sözlü yada yazılı bir üstü kapalı tehditte bulunamaz. Özellikle ATAMIN adını taşıyarak kimse bulunamaz.
Tayfun KESKİN.
Özür diledim yanlış söylediğimden dolayı kimse dinlemedi. Hala konuyu anlamadım aam tam olarak anlamaya çalışıyorum bu Kürdistanın nedemek olduğunu şuan bir araştırma yapıyorum ve az çokta anladım. Fakat Bu ülke sınırları içerisinde kimse kimseye sözlü yada yazılı bir üstü kapalı tehditte bulunamaz. Özellikle ATAMIN adını taşıyarak kimse bulunamaz.
Tayfun KESKİN.