İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Herkes Kanada'ya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
N

Naruto

Misafir
fazla saçmaladin.
her kürt pkkli değildir her pkklide kürt değildir.
insanlara hitap ederken biraz daha terbiyeli ol burda kimse senin "koçun" değil.
askerliğe gelince turkiyede yaşayan her insan gunu geldiğinde askere gider şansına neresi çıkarsa ha şirnak ha başka yer görev görevdir.

koçum anlamını küçüğüm anlamında söylemişimdir ben oğluma koçum kızıma gıcım derim kusura bakma ;)

keyfinebak.com

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
ülkemi seviyorum forumu seviyorum üstüne birde bu konuda sarı kart gördüm. 18 içinde 9 kusurlu hareketten birini yapıp kırmızı kart görmekte istemiyorum ama konuyu okudukça cinnet vaziyeti alıyorum.

iyinet

Root
Admin
Hosting Firması
Reaction score
66
Konu kaldırılsın diye kaç kez söyledim dinleyen yok modaratör kardeşler şuan bu konudasınız sözlü sataşmayı bırakıp konuyu kaldırırmısınız.

Konuyu kaldirmiyorum, cunku bu konulari tartisacabilecegimiz mecralar fazla yok. Bu konular saygi cercevesinde tartisildikca, hepimizin konu hakkindaki dagarciginin genisleyecegini dusunuyorum.

Herkes dusuncelerini yaziyor, bize dusen okumak ve anlamak. Kendi icimizde yazilanlari tartmak degerlendirmek.

Senin icin dogru olanin baskasi icin nasil yanlis olabilecegini gorebilmek, bazen bu dusunceye alismayi ogrenmek bazen inadina anlamamak...

keyfinebak.com

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Konuyu kaldirmiyorum, cunku bu konulari tartisacabilecegimiz mecralar fazla yok. Bu konular saygi cercevesinde tartisildikca, hepimizin konu hakkindaki dagarciginin genisleyecegini dusunuyorum.

Herkes dusuncelerini yaziyor, bize dusen okumak ve anlamak. Kendi icimizde yazilanlari tartmak degerlendirmek.

Senin icin dogru olanin baskasi icin nasil yanlis olabilecegini gorebilmek, bazen bu dusunceye alismayi ogrenmek bazen inadina anlamamak...

bu konu konuşulur ama *****distan kısmı konuşulabilecek bir konu değil. philipp morris satış stretejisine benziyen bir olay. boş malboro paketlerinin limanlarda dağıtılması olayına benziyor. boş konularında tartışılması o konunun popileritesini arttırır diye düşünüyorum.

iyinet

Root
Admin
Hosting Firması
Reaction score
66
bu konu konuşulur ama *****distan kısmı konuşulabilecek bir konu değil. philipp morris satış stretejisine benziyen bir olay. boş malboro paketlerinin limanlarda dağıtılması olayına benziyor. boş konularında tartışılması o konunun popileritesini arttırır diye düşünüyorum.

Insanlar aylardir Ajdar konusuyorlar, neden kurdistan konusu konusulacak bir konu degil. Asil ogrenmemiz gereken, kendimizi bilgilendirip hazirlamamiz gereken konular bunlar.
Tarihimizde ne zorluklarla aldigimiz topraklari, masa basinda kaybettik, kaybediyoruz. Neden, cunku bu konular tabulastirilip konusulmadigi icin. Dunya ve Politika bilgimizin yetersiz oldugu icin.
Sinirlenmek yerine, konusup ogrensek daha iyi olmaz mi?

keyfinebak.com

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
tamam abi ben o zaman uzaklaşayım çünkü bu konuda sinirlerime hakim olamıyorum. :( o yüzden konuşmamamda fayda var.

Angelo

0
İyinet Üyesi
Reaction score
111
Ya konuşmak farklı şeydir, Kürdistan'a gittim demek farklı bir şeydir, provakasyondur. Ajdar konuşmak bu ülkede savaş nedeni değil, binlerce kişinin kanına malına neden olacak birşey değil. Neden nüfus çoğunluğunu benim soydaşlarımın oluşturduğu bir yerde başka bir devlet (bana düşman) kurdurma konusunda demokratik ortamda konuşmak durumundayım birisi bana cümle kurarak anlatsın.

Bu ülkedeki kardeş kavgasını biz mi başlattık, elimize silah alıp biz mi dağa çıktık, biz mi Kürtler'i öldüren yasadışı örgütler kurduk? Kendisine yapılanları bu kadar sineye çekebilmiş mezhebi geniş bir ülkede yaşıyoruz. Şimdi bir de onlara şirin gözükmeye, yamanmaya çalışıyoruz. Hem de onlar istemeden, biz kendi kendimize, hiçbiryere kabul edilmeyen ezikler gibi. Kendi kendisine saygısı olmayana kimse saygı göstermez, kimse de göstermiyor zaten. Şiş kebap, belly dance, Antalya'da bedava tatil dışında kimsenin bize saygı gösterdiği yok, biz böyle sürünmeye devam ettikçe de olmaz.

Osmanlı torunlarına; tarih okursanız Avusturya Imparatorunun ancak Osmanlı sadrazamına eşit olabildiğini görürsünüz. Bu ülke böyle bir medeniyetten, AB kapılarında sürünen, kendi uluslarını korumaya çalışanların Kurtlar Vadisi diye dalga geçildiği, savaş nedeni sayılan bir şeye karşı çıktığı tepki gösterdiği için ayıplanan bir yere dönüştü. Daha ne demokratik ortamı isteniyor, işte size demokrasi. Daha da ferahını isteyenleri doyuracak tek şey, ülkenin adını Avrasya Mozaikli Muz Cumhuriyeti yapalım.

Caesar

0
İyinet Üyesi
Reaction score
7
ulkenin adini degistirmeye gerek yok. senin adinin basina muz koysak "tam super olacak".

demek isterdim ama saygi cercevisine girmez. ben nasil bunu diyemiyorsam herkes birbirine saygili olsun. 14 yasindai cocugun ustune vazla gidilmesin cocuk daha o hepberaber guzel bir dil ile ogretelim gercekleri.

SargeT

0
Yasakli Uye
Reaction score
10
ulkenin adini degistirmeye gerek yok. senin adinin basina muz koysak "tam super olacak".

demek isterdim ama saygi cercevisine girmez. ben nasil bunu diyemiyorsam herkes birbirine saygili olsun. 14 yasindai cocugun ustune vazla gidilmesin cocuk daha o hepberaber guzel bir dil ile ogretelim gercekleri.

Samast ın üzerinede gidilmese desem ?

Caesar

0
İyinet Üyesi
Reaction score
7
ayni sey degil ki bu cocuk birisini oldurmedi bu cocuk samast degil ki? ayni kefeye koymak sacma degil mi?

dreamz

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
14 yasindai cocugun ustune vazla gidilmesin cocuk daha o hepberaber guzel bir dil ile ogretelim gercekleri.
Bu konuda haklısın.Çocuktur öğretmek gerek.
Amma,
İnsanların bu kadar reaksiyon göstermesinin sebebinide anlıyabiliyorsundur diye tahmin ediyorum.
Ama ben bu kadar hassas bir konuda duygularını dile getiren insanlara senin kurtlar vadisi torunu demeni anlamıyorum yada anlayamıyorum.
Bu konuda düşünce belirtmek insanı dediğin gibi kurtlar vadisi torunu mu yapar ?

Caesar

0
İyinet Üyesi
Reaction score
7
o lafi soylerken ben su bu demedim yeni nesil genclik dedim. haberleri izledigimizde liseli gencler ogretmenlerini dovup youtube ye koyuyorlar. ortaya bir meze attim sadece dileyen o mezeden yesin ve ustune alinsin diye.

orada tutupta ahmet mehmet demedim. alinan varsa demekki bir hata var seklinde dusunmesi lazim.

azicik tv ya da liseli gencligin youtube ye attigi videolari izlerseniz asil cevap orada yazmakta zaten.

SargeT

0
Yasakli Uye
Reaction score
10
ayni sey degil ki bu cocuk birisini oldurmedi bu cocuk samast degil ki? ayni kefeye koymak sacma degil mi?

müslüman mahallesinde salyangoz satmak sana mantıklı geliyorsa tamam kabul ediyorum benim yorumum saçma...

+ madem çocuk öğrenmesi gereken daha bir çok şey varken neden Kürdistan diye varolmamış ve asla varolmayacak bir yeri öğrenmeye çalışıyor ?

Caesar + Taynet

:alkış:

Caesar

0
İyinet Üyesi
Reaction score
7
hayir cocuk yanlis bir bilgi biliyorsa bize dusen gorev bu bildigi yanlis bilgiyi o cucuga duzgun bir dil ile anlatmak. ogun samast yerine koymak cok agir bir ceza.

ornegin bu seye benzer mesela sen mp3 yuzunden davalik oldun ama diyer kisiler olmadi. diyorsun ki kimse olmadi ben oldum. bu sence dogrumuydu kimseye bu cezayi vermeyip birden sana yuklenmeleri?

bunun gibi asil dusmanimiz bu cocuk degil. bu cocuk yanlis biliyor sadece. yuklenmeyelim

SargeT

0
Yasakli Uye
Reaction score
10
hayir cocuk yanlis bir bilgi biliyorsa bize dusen gorev bu bildigi yanlis bilgiyi o cucuga duzgun bir dil ile anlatmak. ogun samast yerine koymak cok agir bir ceza.

ornegin bu seye benzer mesela sen mp3 yuzunden davalik oldun ama diyer kisiler olmadi. diyorsun ki kimse olmadi ben oldum. bu sence dogrumuydu kimseye bu cezayi vermeyip birden sana yuklenmeleri?

bunun gibi asil dusmanimiz bu cocuk degil. bu cocuk yanlis biliyor sadece. yuklenmeyelim

peki caesar dikkat ettinmi bu çocuk dediğin şahıs ilk postuna o saçma kelimeyi yazıyor ardından bir tepki alınca siliyor tartışma alevleniyor tam herşey yatışacakken yine o saçma kelimeyi ortaya atıyor ve bir yerlerin adını veriyor yine alevleniyor tam kül olacakken yine ortaya çıkıyor ve araştırdığını ondan sonra gelip yazacağını söylüyor... sen halen buna çocukluk diyorsan başını php kodlarının arasından kaldırmanı etrafına bakmanı ve çocukluğunu düşünüp tekrar yazmanı öneririm... he bende çocukluğumda böyleydim dersen lafım yok...

Caesar

0
İyinet Üyesi
Reaction score
7
bence cok paranoyak olduk halk olarak. mutlaka bir kasit ariyoruz herşeyin altında. bu cocuk ben türk'üm diyor. hiç bir kurdistan savunucusu emelleri ugruna bile ben türk'üm demez. farkındaysak hep birbirimizi yiyoruz. turk turku olduruyor türk türke saldiriyor, türk türkü dolandırıyor.

daha sakin olalım. dış politikanın isteği zaten birbirimizi yememiz. ne gerek var hepimiz insanız hepimiz kardeşiz.

birbirimizi yemeyi bırakalım.

T3chn0

0
İyinet Üyesi
Reaction score
2
nasıl bir Türk kürdistan diye ver yer var diyebilir , ben Türklüğünden şüphelenirim..

SargeT

0
Yasakli Uye
Reaction score
10
bence cok paranoyak olduk halk olarak. mutlaka bir kasit ariyoruz herşeyin altında. bu cocuk ben türk'üm diyor. hiç bir kurdistan savunucusu emelleri ugruna bile ben türk'üm demez. farkındaysak hep birbirimizi yiyoruz. turk turku olduruyor türk türke saldiriyor, türk türkü dolandırıyor.

daha sakin olalım. dış politikanın isteği zaten birbirimizi yememiz. ne gerek var hepimiz insanız hepimiz kardeşiz.

birbirimizi yemeyi bırakalım.

benim kimseyi yemeye çalıştığım yok eminimki benim gibi düşünen diğer arkadaşlarımın da yokturdur. felsefem açık ve net dalımı kıranın ağacını kökünden sökerim...

Mehmet

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Bu çocuğun üzerine fazla gidilmemesi konusuna katılıyorum. İçimizde bu konuda birikmiş bir öfke var fakat bunu doğru kanalize etmeliyiz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.