A
ArKi!
Misafir
Merhaba.
Öncelikle hoşgeldin Malkhaz.
Kendimi tanıtayım. Ben 6 hesabı olan şahıs.. Gerçi 10 / 12 tane var. Sedodan
ayda 3000 € + aldıgım dogrudur. Zamanında hile yaptım. Ancak şu anda yapmadıgımı düşünüyorum.
Yapıyorsamda incelemelerinizde ortaya çıkacaktır.
Eninden boyuna inceleyebilirsiniz
helal : Kimsin bilmiyorum ama delikanlı olmadığın belli.
Ben söz vermiştim kendime bu foruma üye olmayacagım diye. Bir seferlik oldum gitti. Zaten yakında banlanırız
Benim ismimi yazan, beni şikayet eden herkese teşekkür ediyorum. Sayenizde kendime olan güvenim arttı. Bakın Malkhaz abimiz ne demiş. Hile yapmıyormuşum
Kapak olsun size.
Gidin adsenseyede şikayet edin. www.Maxidirectory.com ve bir kaç yabancı sitemden günde 100 $ + kazanıyorum.
Bakalım adsense abimiz ne diyecek. Bakarsınız googledende bi abimiz gelir. Muhahaha
Neyse yazacaklarım bu kadar. Yine buralardayım..
Beni destekleyen herkese teşekkürler. Yarışmacı arki'lere başarılar dilerim..
Kıskananlar Çatlasın
Öncelikle hoşgeldin Malkhaz.
Kendimi tanıtayım. Ben 6 hesabı olan şahıs.. Gerçi 10 / 12 tane var. Sedodan
ayda 3000 € + aldıgım dogrudur. Zamanında hile yaptım. Ancak şu anda yapmadıgımı düşünüyorum.
Yapıyorsamda incelemelerinizde ortaya çıkacaktır.
Eninden boyuna inceleyebilirsiniz
helal : Kimsin bilmiyorum ama delikanlı olmadığın belli.
Ben söz vermiştim kendime bu foruma üye olmayacagım diye. Bir seferlik oldum gitti. Zaten yakında banlanırız
Benim ismimi yazan, beni şikayet eden herkese teşekkür ediyorum. Sayenizde kendime olan güvenim arttı. Bakın Malkhaz abimiz ne demiş. Hile yapmıyormuşum
Kapak olsun size.
Gidin adsenseyede şikayet edin. www.Maxidirectory.com ve bir kaç yabancı sitemden günde 100 $ + kazanıyorum.
Bakalım adsense abimiz ne diyecek. Bakarsınız googledende bi abimiz gelir. Muhahaha
Neyse yazacaklarım bu kadar. Yine buralardayım..
Beni destekleyen herkese teşekkürler. Yarışmacı arki'lere başarılar dilerim..
Kıskananlar Çatlasın