Bu birden fazla hesap girişi olayı gerçekten de kafa karıştıran bir olay. Çünkü Türkiye'de çok az insan Sedo'yu kullanmayı biliyor. Hatta Avrupa ülkelerine oranla burada ingilizce bilen sayısı az olduğu için, insanların birbirine yardım etmesi çok yaygın. Hatta bu ay bir arkadaşın domainine Sedo aracılığı ile teklif gelmiş ve adam ne yapacağını bilmiyor ve bizzat bana msn den ulaşıp "abi domainime teklif var galiba ne yapacağım " demişti. Direk şifre ve kullanıcı adını verdi, girip konu nedir baktım, domainine $ xxx teklif eden olduğunu söyledim, sat abi dedi, ben de sattım ve transaction/bu süreç boyunca yardımcı oldum. Yani ingilizcenin yaygın olmaması, Sedo'nun Türkçe olmaması, insanların birbirlerinin hesabına girip yardımcı olmasına neden oluyor. Şimdi bu noktada diyeceksiniz ki, ingilizce bilmeyen Sedo kullanmasın. Ancak ingilizce bilmeyen ama PPC sektöründe iyi para kazanabilecek/para kazandırabilecek potansiyele sahip kişiler de var. Bu kişiler ingilizce bilen arkadaşları aracılığı ile Sedo ile bağ kurup, devam ediyorlar.