L
loq
Misafir
bekliyoruz
Chatturk' Alıntı:Tahtakale ve Murat yanlış anlamadan dolayı kırıcı mesajlar yazmaya başlamışsınız. Bence gerek yok, arkadaşsınız sonuçta. Tahtakale ödemesini almayan insanların gergin olması doğal o yüzden senin alttan alman daha mantıklı olacaktır Geçmiş mesajlarınıza bakacak olursak ikinizde yeterince olgun ve takdir ettiğimiz insanlarsınız.
İşte biz bu çelişkilerin sebebi nedir onu anlamaya çalışıyoruz. Şu ana kadar teknolojilerinin yetersizliğinden dolayı hile yapanlarla dürüstler ayırdedilememiş ki diğer çelişkiler üzerinde konuşalım. İşini 4/4 lük yapanlarında parasına el konduğu için, biz burada sağlıklı tartışamıyoruz ve ortam geriliyor.
İşine gelmeyen domain panelinden domainlerini silsin demek kolay. Ama o kadar amatör değiliz, ben bu ay Sedo kullanmadım ama varsa bir çözümü dinlemek ve domainlerimin bir kısmını tekrar oraya parketmek isteyecek, tekrar insanları refer edecek kadar profesyonelim. Malkhaz adlı arkadaşın da yorumlardaki kişisel kavgaya çevrilebilecek cümleleri seçip cevaplamak yerine, genel olarak eletrilerimize kulak verip, yapıcı eleştrilerimizi cevaplaması hepimizin yararına olacaktır diye düşünüyorum.
Pek yapici oldugunu dusunmuyorum. Tamam profosyonel olabilirsin. Ben bildiklerimi paylasiyorum zaten.Chatturk' Alıntı:Tahtakale ve Murat yanlış anlamadan dolayı kırıcı mesajlar yazmaya başlamışsınız. Bence gerek yok, arkadaşsınız sonuçta. Tahtakale ödemesini almayan insanların gergin olması doğal o yüzden senin alttan alman daha mantıklı olacaktır Geçmiş mesajlarınıza bakacak olursak ikinizde yeterince olgun ve takdir ettiğimiz insanlarsınız.
İşte biz bu çelişkilerin sebebi nedir onu anlamaya çalışıyoruz. Şu ana kadar teknolojilerinin yetersizliğinden dolayı hile yapanlarla dürüstler ayırdedilememiş ki diğer çelişkiler üzerinde konuşalım. İşini 4/4 lük yapanlarında parasına el konduğu için, biz burada sağlıklı tartışamıyoruz ve ortam geriliyor.
İşine gelmeyen domain panelinden domainlerini silsin demek kolay. Ama o kadar amatör değiliz, ben bu ay Sedo kullanmadım ama varsa bir çözümü dinlemek ve domainlerimin bir kısmını tekrar oraya parketmek isteyecek, tekrar insanları refer edecek kadar profesyonelim. Malkhaz adlı arkadaşın da yorumlardaki kişisel kavgaya çevrilebilecek cümleleri seçip cevaplamak yerine, genel olarak eletrilerimize kulak verip, yapıcı eleştrilerimizi cevaplaması hepimizin yararına olacaktır diye düşünüyorum.
tahtakale' Alıntı:*********************** editledim.
Konuyu daha fazla uzatmak istemiyorum, özür dileyecek bir durumda görmüyorum!
Size iyi paylaşımlar arkadaşlar.Bu konu altına daha fazla mesaj yazmak istemiyorum.
Zaten emin olunki Malkhaz arkadaşımızda bir süre sonra buraya mesaj yazmaktan bıkacak. Benim başından beri anlatmak isteğim şey, Türkçe destek alabileceğiniz bir arkadaşı yakalamışken, onun nimetlerinden faydalanmanızdır.Yabancı forumlardada Sedo mağdurları var ama foruma mesaj atan bir sedo yetkilisine kimse bu kadar yüklenmiyor.
Malkhaz' Alıntı:Sedo/da kac hesabiniz var ? Yada bu foruma uye olupta 1 tek hesabi olan, baskasinin para istemedigi bir paypal'a, veya bankaya para isteyen kac kisi var ?
Evet var. Ama daha fazlada surebilir.Aforizmalar' Alıntı:sedo yetkilisine bir sorum var :
sıfırlanan hesapların ayın 15'ine kadar geri dönüşü var mı kesin olarak ?
Ben son bişey söylemiyorum...muratozcirpici' Alıntı:Edit : kimse bu kadar yüklenmiyo demişsin. çünkü bu konulara kolay kolay cevap vermiyor yetkililer. örnek : http://www.dnforum.com/showthread.php?t=89535
Sadece for sale - adres.com olarak verdiysen hile degil. Ancak kizlari gormek icin for sale adres.com gibi link verdiysen yasak. bu kizlari gormek icin degilse mp3 indirmek icin yazarsanda gecerli.loq' Alıntı:Sayın Malkhaz forsale olarak ilan verdim ödemem silindi hile olara geciyorsa belirtin lütfen
Domainin kayit tarihi nedir ? Daha once hic site olarak kullanildimi ? Browser girisi varmi ? Yoksa sadece linklerdenmi gelen oluyordu ? Bunlarda onemli faktorler.loq' Alıntı:su sekilde verdim
FORSALE
wwww.domain.com