Chatturk' Alıntı:Bu forumda okudum; bir arkadaş bilgisayar alacağım diyordu, hayal kırıklığına uğradı, birisi evine ekmek götürecek, hayal kırıklığına uğradı, birisi kredi kartı borcunu ödeyecek, hayal kırıklığına uğradı vs vs vs. Bu işler oyuncak değil ki, ticaret bu. Bir ay boyunca sedo ya domainlerini park edeceğine, başka bir yolla aynı para kazanılabilirdi. İnsanlar sedo ya güvendi ama sedo ne yapıyor : teknolojimiz yetersiz, lütfen ispiyonlayın vs ile çözüm bulmaya çalışıyor ama birçok Türk'ü çoktan mağdur etmiş zaten. Sedo düzenli herkese cevap verse kimse bu kadar dolmazdı ama cevap vermiyor her zaman. Malkhaz kardeşimize sorular olması doğaldır. Türklerin yarısının parasına el koyup Türklerin arasına gidersen, seni davul zurna ile karşılamaz kimse. Biz soracağız, onlar cevaplayacak ve aksaklıkları gidermeye çalışacağız. Onlar da kazansın Türklerde... Gerekli açıklamalar yapılmazsa, yetişkince/mantıklı çözümler bulunmazsa hergün daha fazla insan ayrılacak Sedo dan. Bizim için de kötü Sedo için de...
işte en kötüsü bu. hep dile getirdim. eğer sitem sedoda olmasaydı ayda 300 $ adsense'den kesin alacaktım. şimdi ben sedo'ya ne diyeyim ?