H
hzgroup@zeynelkoc
Misafir
1 Tane 185 € Hesabımı Sıfırladılar.radres' Alıntı:Benim de onaylandı 80 euro. Bence en güzeli 70-100 euro arasında alacak şekilde bölmek hesapları. 100'ü geçti mi iyi araştırıyorlar herhalde. Kurallara da tam olarak uyduğum söylenemez ama 2 aydır sorun çıkmadı.
mavilim' Alıntı:ben sana ne yaptim onu anlamadım konuşmuşluğum bile yok sen bana laf söylüyorsun sağlık olsun para bu giderde gelirde.
hzgroup@zeynelkoc' Alıntı:
besbelli ki el koymuş trademark olduğu için.silenceofdarkness' Alıntı:uyanık sedo kendisi almiş domaini başkalari alıpda başımıza iş cikarmasin die :d
uyuz' Alıntı:sitene 1 satır kod ile indexlemeyi engelleyebilisin. ama hit googledan diye 0lamazlar. cevap mailinde ben adamlara direkt link verdim googleda indexli 1000 kadar sayfa vardı sitede. kabul ettiler yani.
Erhan' Alıntı:1 Tane 185 € Hesabımı Sıfırladılar.
1 Tane 115 € Hesabımı Sıfırladılar.
1 Tane 596 € Hesabımı ödüyorlar.
1 Tane 103 € Hesabımı ödüyorlar.
1 Tane 65 € Hesabımı ödüyorlar.
1 tane 36 € Hesabımı ödüyorlar.
Dolayısıyla, bence 100'u gecerse diye birsey yok. Yalnız bu 596 € olan hesaba her ay 650 / 700 / 750 € alıyorum. Henuz hic trafik maili gelmedi. (Allah gostermesin )
Nazar değmesin bana
Birden fazla hesap acabilirsin. Tabii bu normal değil ama ben açıyorum. Bu konuda herhangi bir sorun cıkmadı henuz.fenerbahcetin' Alıntı:ya arkadaşlar kusura bakmayın ama anlamadım herkesin 1 den fazla hesabı var anlamdığım bu hesapları aynı pc üzerinden mi açıyosunuz bide kendinizden alt üye ni oluyosunuz erhan abimiz birtane hesabında 600 euro kazanıyomuş ee kendi hesabından alt üyelik koysa %10 direk 60 euro ordan da kazanır zaten ben anlamadım bu işi bir pc üzerinden farklı hesaplar açılabiliniyomu
Aforizmalar' Alıntı:şeytan diyo kır serverlarının bacaklarını ama bunların serverları da güçlüdür arkalarında google var.