P
pr10
Misafir
Malkhaz' Alıntı:Merhaba.
Oncelikle kendimi tanitayim. Sedo/da calisiyorum. Istanbul'da oturuyorum. Yillar once Almanya'da iken sedo/da ise baslamistim. Aslen Gaziantep/liyim.
Bastan sona yazilanlari okudum. Gordugum kadari ile sedo bu board/da cok konusuluyor. Bilmediginiz cok sey var. Evet, sedo reklamverenlere geri odeme yapmaz. Ancak sizden kesilen parayi onlarin hesabina ekler. Yani reklamveren zarar etmez. Bu zamana kadar bir cok post/da sedo/nun guzel oldugundan bahsedilmis. Bu ay odemelerin bir cogu kisitlandi. Turkiye/de yalnizca parking'den ayda 3000 € alanlar bile var. Sedo/ya tekrar tekrar neden hesabimdaki paralari sildiniz diye mesaj atmaniza hic gerek yok. Cunku buyuk olasilikla yanlis birseyler yapmissinizdir.
Bu yanlisliklar zaten kurallarda bulunmaktadir.
Ayrica bu board/da cok fazla kisinin hesabinin sifirlanmis olmasina sasirdim. Dunya genelinde boyle bir cogunluk bulunmuyor. Acikcasi bu forumda yanlis yapan cok kisi var. Herkes birbirinin hile yaptigini soyluyor. Bu zamandan sonra bu tur mesajlari raporlarima ekleyecegim. Sedo cok buyuk bir sirket arkadaslar. Kuru/nun yaninda yasta yaniyor gercekten. Bu durum icin ozur dileriz.
Lutfen ozel mesaj atmayiniz. Zaten ozel mesaj sistemini kisitladim.
M. Kapanadze
madem sedo dansın arkadaşım aramıza hoş geldin sedonun arkadaşı benimde arkadaşım sayılır şu for sale olayına bir el atsan hilemi degilmi