Türkiye'de sunucunuz var ve kendiniz yedek almıyorsunuz
Arkadaşım asıl hatayı burda yapıyorsun. Türkiye'de hiç bir dc'ye güvenilmez. Heran herşey olabileceği için düzenli yedek almak lazım..
Lütfen bu tür genellemeler yapmayın.İşini düzgün yapan insanları da zan altında bırakıyorsunuz.
Yaşanan olaya gelince..
Hostcini'nin isteyerek böyle bir hata yaptığını düşünmüyorum.Hiçbir firma müşterileriyle bu tür sorunlar yüzünden muhattap olmayı istemez.Kullanılan sunucuların da elektronik birer alet olduğunu ve ansızın sizi yarı yolda bırakabileceğini unutmayın lütfen.
Yedek alma işini de hiçbir firma kendisi yapmıyor.Yedeği paneller alıyor.Ancak bazen panel yedeği hatalı alabiliyor.Bu durumda elden gelen birşey gerçekten yok.
Sizleri çok iyi anlıyorum..Sonuçta hepinizin sitesi çok değerli siteler.Ancak olaya bir de karşı tarafın gözüyle bakın.Siz Hostcini olsanız bu tür sorunlar yaşayıp müşterileriniz üzerinde kötü izlenim bırakmak ister miydiniz?
Elbette istemezdiniz..Emin olun onlar da istemiyor ve şu anda ellerinden gelen gayreti gösterdiklerini düşünüyorum.Uzun süre çalıştığınız firmalardan nadiren oluşan bu tür istem dışı sorunlar yüzünden ayrılmayın bence.