Ataberk' Alıntı:
gerçekten çok güzel bir konuya değinmiş arkadaşımız. ben noktahost.com un yetkililerindenim aşırı derecede bu durumlar abartıldı eline celeron makina alan bu işi yapar oldu. Çoluk çocugun işi oldu. Buna insanlar biraz daha dikkatli davranmalı hosting alırken server özelliklerini firma kalitesini araştırmalı fiyata bakıpta bu işleri yapanlar çok hata ediyor.
arkadaşın söylediklerini sonuna kadar destekleyorum.
işte bu yüzden ben her yazılan mesajda Datacenter , Server Özellikleri , Referans sitelerin verilmesi taraftarıyım ve kendini bilmez birkaç kişi ile haftalardır tartışıyorum neymiş sen bizi karalamak için yazıyorsun buraya , 40 dolara Vps ler satılıyor hatta daha ucuza veya almanya menşeli 20 - 30 euro ya Makineler satılıyor full root yetkili ,adam burdan alıyor bir makine örnek veriyorum sonra başlıyor forumda sallamaya yok aylık 3 liraya yok 5 liraya reseller , lütfen bu konuda her birimiz hassas olalım ve bu bilgileri vermeyen arkadaşları uyaralım yazmalarını sağlayalım baskı uygulayalım , aksi taktirde dediğiniz gibi bu işten ekmek yemek isteyen kişiler herhangi bir sonuca varamayacaktır.
ortak tavır alır ve kalitenin ön plana çıkmasını sağlayabilirsek ozaman işte çol çocuk piyasası olmaktan profesyonel piyasa olma yolunda ilerleyebiliriz,
Yapılan yanıltıcı durumlara anında müdahele etme taraftarıyım ve desteklerinizi bekliyorum ,
Syg.