Enver bey ufak da olsa kanıtlar sizin verdiğiniz linkte var aslında..
biraz dikkatli okumak gerekiyor sadece.
Ülkemizde böyle olaylar olması elbette acıdır ve bunun savunulacak yanı yoktur. benim üzerinde durduğum konu yukarıda da yazdıklarım üzeredir.
Dink hakkında 2002'de Şanlıurfa'da düzenlenen bir paneldeki konuşması nedeniyle açılmış bir dava daha var. TCK'nin 159. maddesi gereği 'Türkiye Cumhuriyeti'nin manevi şahsiyetini ve Türklüğü tahkir ve tezyif etmek' iddiası ve üç yıl hapis istemiyle açılan davaya konu olan sözler de şöyle:
"Çocukluğumdan beri sizlerle birlikte İstiklal Marşı söylüyorum. Son zamanlarda bir noktası var, oraya geliyorum ve susuyorum, sizler soruyorsunuz, ben sonra katılıyorum. 'Kahraman ırkıma bir gül.' Şimdi ırk, ben atam; kahraman, neresi kahraman ya, ırk bu; yurttaşlık kavramını ulusal bir bütünlük ve kahraman bir ırkla sağlamaya çalışıyoruz. Mesela laf 'çalışkan bir halkıma bir gül' olsa hepinizden daha fazla söylerim; ama öyle değil. Türküm, doğruyum, çalışkanım söyleminin doğruyum ve çalışkanım yanını çok seviyorum, bağıra bağıra söylüyorum. Türküm bölümünü de Türkiyeliyim diye söyleyerek algılamaya çalışıyorum."
-----------------------
Türklüğe hakaretten 6 ay hapis cezasına çarptırılan Ermeni gazeteci ‘1915’te yaşanmış olanın anlamı da, adı da vardır. Soykırımdır’ dedi
SUÇ İŞLEMİŞTİR
YargItay eski Başsavcısı Vural Savaş, Agos gazetesi Genel Yayın Müdürü Hrant Dink'in Milliyet gazetesinde yayınlanan söyleşide “Ermenilerin tarihte yaşadıklarının adı soykırımdır” sözlerinin suç teşkil ettiğini belirtti.
305.MADDE
SavaŞ, “TCK’nin 305.maddesini ihlal ettiği açıkça ortada. Hrant Dink, bu açıklamalarının yayınlanacağını bildiği halde bilerek söylemiştir” dedi.
(haber-foto: Yeniçağ)
-------------------
Hrant Dink ve Ragıp Zarakolu Ermeniler'in, ABD'deki yıllık toplantısına katılarak, Türkler'in soykırım yaptığını açıkladılar. Dink ve Zarakolu, Ermeniler'ce "milli kahraman" ilan edildi
Yetkililer ne diyecek
DAHA önce "Türkler'in zehirli kan taşıdığını belirten, İstiklal Marşı'nın değiştirilmesini isteyen Dink Türkiye düşmanı Ermeni diasporasını en militan grubu Daşnakların toplantısında " Yakında soykırımı kabul etmek zorunda kalacaklar " diyerek Türkiye'ye Türklere kinini bir kez daha yineledi.Dink ve Zarakolunun yeni marifetlerine yetkililerin ne diyeceği ve nasıl tavır takınacağı merak ediliyor.Hrant Dink halen haftalik Agos Gazetesi'nin Genel Yayın Yönetmenligi'ni sürdürüyor.
PKK gazetesindeki yazar
HER yazı ve konuşmasında Türkiye ve Türkler'e kin kusan,Ermenistan'daki Musa Dağı eteklerinde Ermeniler'le halay çeken Ragıp Zarakolu da bu toplantıda annesinin nasıl Ermeniler'in sürgüne gönderildiğine tanık olduğunu, bu arada sözde Ermeni soykırımından kurtulan 80 yaşındaki Çerkezyan ile yaptığı söyleşiyi anlattı..Ragıp Zarakolu, PKK'nin Özgür Gündem gazetesindeki Albatros isimli köşesinde de yazmıştı ... Zarakolu, buradan da Türkiye'yi suçlayıcı ifadeler kullanmıştı.
Bunlar hâlâ Türk pasaportu taşıyor
Militan Ermeni grubu Daşnakların ANC (Ermeni Ulusal Komitesi) tarafından San Francisco'nun Treasure Island bölgesinde düzenlenen " Hye Tad Evening " Türkiye'den Hrant Dink ile Ragıp Zarakol katıldı.
Hrant Dink'i bir milli kahraman gibi ilan eden Türkiye düşmanı Ermeni diasporasının bu en militan grubu yayına göre toplantıda Dink "Türkiye'de soy kırımı konusunda olumlu gelişmeler olduğunu ve Türkiye aleyhine öteki ülkelerde soykırımı tasarıları kabul edildikçe Türkler de kendilerini sorguluyorlar " diye konuştu. Yakında soykırımı kabul etmek zorunda kalacaklar" diyerek Türkiye'ye Türkle're kinin bir kez daha yineledi. Zarakol da annesinin nasıl Ermenilerin sürgüne gönderildiğine tanık olduğunu bu arada sözde Ermeni soykırımından kurtulan 80 yaşındaki Çerkezyan ile yaptığı söyleşiyi anlattı.
Kaynak:Ortadoğu
yani arayınca örnek çok.