"Türkiye'de yaşayan Hristiyan Türklerle tanışmak, Türkçe Hıristiyanlık ile ilgili kaynaklara ulaşmak, bedava kitap ve incil istemek, online Tevrat Zebur ve İncil okumak ve bunlar içinde kelime araması yapmak, sitedeki binlerce sayfa kitap içinde arama yapmak isterseniz sizi siteme davet ediyorum.
http://www.hristiyan.net
NOT: Hristiyan.NET kişisel bir websitedir, bir kilise veya misyon ile alakası, ilişkisi yoktur."
.................................................................................
Yukaridaki yazdigim metne karsilik
aşağıdaki şeyleri yazmışşsınız
.................................................................................
"Bedava incil alıp ne yapacaksınız bunların sözlerine kanmayın."
Yazdığım metin ile bir insan nasıl kandırılabilir ki? Yanlış birşey mi var?
Ayrıca "millet" akıllı değil mi göremeyecek "kandırılma" olayını?
"aşağıdaki site bedava Kuran-ı Kerim dağıtıyor onu alıp okuyun veya istediğinizi kişiye hediye edin.
lütfen bu forumda din propagandası yaparak milleti kandırmayalım. "
Bana söylediğiniz şeyi siz yapıyorsunuz.
Üstelik ben "isteyenler" için yazdım, ya peki siz niye başka insanların özgürlüklerine müdahale ediyorsunuz?
Ayrıca kanunen dinini anlatmanın bir sakıncası yoktur, ve ben dinimi de anlatmadım bu forumda, sadece sitemin tanıtımını yaptım.