Ya arkadaslar bir anlamsiz konuda ancak bukadar cok cevap yazilir!
Arkadasim fati :
Oncelikle Guines rekorlar kitabina girdin sanirim tebrik ederim

ya arkadasim birak senin bi basarin varsa bunu baskasi anlatsin bizde vayy be fati neymis diyelim boyle buraya anlamsiz bi konuda yazi yaziyorsun ondan sonra bu yazi tartismaya donuyor 6 sayfa forumda yer kapliyor! Sonuc? ne kazandik bu 6 sayfadan hic yaa forumda kapladigi yere yazik!!! Gorende benim gibi iyi bir konu heralde diye bakiyor vaktini harciyor. Arkadasim sayfani gordum tebrikler iyi bir DESIGNER (dizayner degil) sin insallah daha iyi seyler yapip kazancin artar ama sana 2 tavsiyem var 1 kendi reklamini kendin yapma 2 ya turkce konus ya ingilizce bilmiyorsan bedendilini kullan !! foruma benden dileyle nasil anlaticam mi diyorsun? Sen resim ciz biz anlariz
Tartismaya giren diger arkadaslarada 1 sozum olucak:
Arkadaslar boyle bos konular icin ne zaman harcayin nede yalandan yere tartismaya girin forumda cok daha onemli konular var birakin burda tartismak veya kendi reklamimizi yapmak yerine (sanirim bu reklam yapan arkadas kendini anlamistir) forumun amaci olan bilgi paylasiminda bulunun!
Tum arkadaslara islerinde ve hayatlarinda basarilar!
(bu arada fati benim klavye cince (chinese) oldugundan turkce karakter kullanamiyorum bana sen turkceyi nasil kullaniyorsunki diye anlamsizca bir soru daha sorup daha fazla konuyu uzatma)
Sanirim bu konununda kilitlenmesi lazim!!!