Hayır ben sitemin alexa değerini yükseltmek için imzama link ekledim, iyinetten imzamı kaldırdığım anda alexa 30-40k geriye gidiyor, tecrübe ile sabittir.
Sitemin hiti yeterince fazla ayrıca madem imzaya baktınız site adını ve içeriğinide görmüşsünüzdür, webmasterlara yönelik bir site olmadığı için buradan tıklanmasının benim için bir önemi olmadığını sizde çok iyi biliyorsunuz ama yinede bi iğneliyim ben bu adamı diye mesaj yazıyorsunuz peşine birde demagoji ekliyorsunuz ''Haklısınız, belki gelenler reklamlarınıza tıklar para kazanırsınız.'' cümleniz ile.
Ayrıca alıntı yaptığınız mesajımda söz konusu olan benim imzam değil, mesajı yazan üyenin imzaların linke konulmasının bir faydası olmadığı yönündeki söylemidir, benim cevabımda madem faydası olmadığını düşünüyorsunuz o zaman eklemeyin şeklinde olmuştur, bu mesajın benim imzama link eklememle ne alakası varki benim bu mesajımı alıntı yapıp peşinede ilgisiz ve çarpıtıcı bir mesaj yazıyorsunuz.
Art niyetli olarak yaklaştığınız alenen ortada ve sizi bu yaklaşımınızdan dolayı ayıplıyorum.
Bende bunları yapmak için eklenmesini istiyorum. Site içeriğine bakılırsa benim siteninde burdaki kişilerden hiçbir alakası yok öyle değil mi?
Ama herkes yemek yer, herkes tatile gidemez.