iyi ki kapanmis ozgurluk ana avrat duz gitmek degildir stres atmak yazmis bazilari bu mu kaldi yani stres atilacak , gidin oyun oynayin , hali saha maci yapin ,sosyal aktivite falan.kisilik haklarina saldiran hic bir site barindirilmamali.
Sitenin kapanması yanlış neden derseniz site özgürlükçü bir siteydi. İnsanlar içlerinden geldiğini gibi hareket ediyorlardı sitede ben hiç girmedim ama arkadaş fena bağımlıydı
Masonik hevesleri olan bir yavşağın, rahatlama adı altında da ergenlerinin, birbirlerine bilmem ne çocuğu diye hitap ettiği leş kokulu sitesinin kapatıldığı için pekte üzüldüğümü söyleyemem.
Ya biz rahatlama,deşarj olma tekniğini bilmiyoruz ya da bu herifler gerçekten, "....."
Rahatlama adı altında kültürünüz ayaklar altında çiğnendi. Rahatladınız mı?
Asıl merak ettiğim, "faşistlerin eline mahkum emekçiler" küfürü edince mi rahatlıyorlar? Yoksa yiyince mi? Bunlar bir ara Kızılay Meydanın'da rahatlıyorlardı...
Küfür etmenin neresi özgürlük belki stres atıyorsun ama anamı ve bacımı karıştırınca ne özgürlüğü resmen benim özgürlüğüme tecavüz ediyor. Lütfen bu siteye özgürlük filan demeyin özgürlük den anladıkları tek şey küfür etmek.
70 tane yerle görüşerek sebebini ancak öğrenebildik. adana 6. sulh ceza mahkemesinin aldığı kararla sitemiz kapatılmış. bu mahkeme nöbetçi bir mahkeme. nöbetçi mahkemeler yüzde yüz şikayetçinin istediği kararı verir. kendini akıllı sanan avukatlar nöbetçi mahkeme ile istedikleri kararı aldırırlar. dijitürk ün kendini uyanık sanan avukatları da öyle yapmışlar. hukuk oyunları ile sitemizi kapattırmışlar. adında dijital kelimesi geçen bir şirketin teknolojiye bu kadar düşman olması anlaşılabilir değil. dijitürk, türk futbolunu batırdın, ama türk internetini batıramayacaksın.
internette hukuk terörü estiren digitürk şimdi de inci sözlük'ü kapattırdı. cevabımız çok sert olacak.
İncisozluk'ten kapanma sebebi ile ilgili bir açıklama gelmiş.
Şimdi site kapanınca, içindeki insanlar da kapanmış mı sayıldı gerçek hayatta, yoksa bizimle beraber toplumun içindeler mi?
yok o vatan hainleri hala toplumda.
yok o vatan hainleri hala toplumda.