kötünet bahsettiğim olay buydu. Eğlence amaçlı olmaktan çıktı yolunu saptırdı. 13-14 yaşındaki çocuklara olacak olanlar. Daha doğrusu ailelerine.
çok haklısınız
kötünet bahsettiğim olay buydu. Eğlence amaçlı olmaktan çıktı yolunu saptırdı. 13-14 yaşındaki çocuklara olacak olanlar. Daha doğrusu ailelerine.
Facebook falan görüyorum bazen bu mesajlarına ccc koyan bu veletlerden mi?
Akıncılar grubu tarafından öpertiken sözlük
Ellerini öpmek lazım arkadaşlar...
http://www.turk-h.org/defacement/view/378478/inci.sozlukspot.com
dün gece Okan Bayülgen'in programında yapılanlardan sonra dedim ki bu çocuklar veya adamlar veya kızlar kaşınıyorlar. Bilmiyorlar ki oradaki ettikleri bir laf yüzünden binlerce TL tazminat davası ile karşı karşıya kalabilecekler. Bilmiyorlar ki gizli saklı yaptıkların şeylerin aslında gizli saklı olmadığını.
Kod:dün gece Okan Bayülgen'in programında yapılanlardan sonra dedim ki bu çocuklar veya adamlar veya kızlar kaşınıyorlar. Bilmiyorlar ki oradaki ettikleri bir laf yüzünden binlerce TL tazminat davası ile karşı karşıya kalabilecekler. Bilmiyorlar ki gizli saklı yaptıkların şeylerin aslında gizli saklı olmadığını.
13 Haziran'da yazmışsın ama merak ettim şimdi.
Noldu Okan Bayülgen'in programında merak ettim.
Bu tür veletleri iyi bilirim.
13-16 yaşında gerçek hayattan dışlanmış, internette yazdıkları abuk subuk saçmalıkları bir halt sanan gereksizler.
Bunların nefes alması bile topluma zarar, geçenlerde şikayet etmiştim.
Allah ıslah etsin.
Bu arada bu sonkralice kim? İncide pek iyi anmıyorlar.
+ forumun seviyesini baya düşürüyor.
Bazı bölümlerde sizlere katılmıyorum açıkçası.Geçtiğimiz pazar yapmılan Sansüre Karşı Yürüyüşe bir çoğu katıldı.Zaten inci'nin amacı sadece eğlence,çoğunluğunu zenginler oluşturuyor.Adamlar stress atıyor ki biraz bizim gözümüzle baksanız anlarsınız.
Bir insanın annene, babana ve değerlerine küfür ederek stres atmasını ister misin?Bazı bölümlerde sizlere katılmıyorum açıkçası.Geçtiğimiz pazar yapmılan Sansüre Karşı Yürüyüşe bir çoğu katıldı.Zaten inci'nin amacı sadece eğlence,çoğunluğunu zenginler oluşturuyor.Adamlar stress atıyor ki biraz bizim gözümüzle baksanız anlarsınız.
Bazı bölümlerde sizlere katılmıyorum açıkçası.Geçtiğimiz pazar yapmılan Sansüre Karşı Yürüyüşe bir çoğu katıldı.Zaten inci'nin amacı sadece eğlence,çoğunluğunu zenginler oluşturuyor.Adamlar stress atıyor ki biraz bizim gözümüzle baksanız anlarsınız.