![]() |
![]() |
zokkie' Alıntı:ya bu kadar avukatın bilmemnelerin vardı da, neden indexservers'la çalışıyorun. git profesyonel reklam -web şirketleri ile çalış. bak bakalım 100 liraya sitemi yaptırıyorsun. yoksa bahşiş niyetine mi veriyorsun.
adam iyi niyetiyle 100 lira gibi komik bi paraya yardımcı olayım demiş, yok savcılık yok avukat, yok tüketici heyeti.
adama yuh derler,
@indexservers,
sonuna kadar arkandayım, bu insanlar böyle, iylik yapmayacaksın. sömüreceksin senden iyisi olmaz. tek satır kod için yüzmilyonlarını alacaksın bak ozaman senden iyisi oluyormu...
mircalem' Alıntı:bende hizmet alıyorum maddi manevi bi sorun yaşamadık.. hatta fazlasını bile alıyorum.. 200 gb band sınırım varken ben 400 gb kullanıyorum hiç te bi ödeme talep eidlmedi.. demek fazlalık varki kullandırtıyorlar.. yap bakalım bunu mynet superonline yada başka firmaya ne olucak![]()
zokkie' Alıntı:ya bu kadar avukatın bilmemnelerin vardı da, neden indexservers'la çalışıyorun. git profesyonel reklam -web şirketleri ile çalış. bak bakalım 100 liraya sitemi yaptırıyorsun. yoksa bahşiş niyetine mi veriyorsun.
adam iyi niyetiyle 100 lira gibi komik bi paraya yardımcı olayım demiş, yok savcılık yok avukat, yok tüketici heyeti.
adama yuh derler,
@indexservers,
sonuna kadar arkandayım, bu insanlar böyle, iylik yapmayacaksın. sömüreceksin senden iyisi olmaz. tek satır kod için yüzmilyonlarını alacaksın bak ozaman senden iyisi oluyormu...
yeniwebmaster' Alıntı:indexserver siten çok güzel eline sağlık.
guv2000' Alıntı:merhabalar ;
indexservers ya da sadece nazım diye tanımalayayım. kendisi dolandırıcının önde gidenidir. internet işlerine ilk girdiğim zaman cennetforum ile aynı serverda olsun diye buradan almıştım. işte bu yüzden ele güne karşı rezil olmuştum. daha sonraları aynı server da çalışmamız icap etti. beyefendi ise server, domain reseller, hosting script filan ne varsa kendi üztüne geçirmişti.
bu adam kendisini her zaman haklı çıkaracak bir yalanlar bulur. hosting scripti karşılığında bana da tasarım yapacaktı beyefendi ama ortada hiç bir gelişme olmadı. sağdan soldan çalıntı template'lerle "ben tasarımcıyım" diye geçinen birisinden de anca bu beklenir zaten.
kendisinin yaptıklarının nasıl bir şey olduğunu anlaması için bende onun sitesini klonladım. 2 ay önce beni dava edeceğini söylüyordu. hala bekliyoruz.
aklı olan bu adamdan uzak dursun. zaten hostbul.net e bile korkudan kayıt yaptıramıyor...