Yapıkredi, oyakbank, akbank, işbankası ve garanti bankasının internet şubelerini kullandım, teknolojik açıdan en kapsamlı ve en hızlısı ve bence kullanımı en kolayı garanti bankası, ama eft ücreti olarak 1,2 YTL alması dezavantaj, yapıkrediyi işlem ücretleri düşük diye seçmiştim onlar da eft'yi 0,5'den 1YTL'ye çıkardılar ve son birleşme fiyaskosu ordan da soğuttu beni, akbankın da komisyonları çok düşüktü hatta geçen seneye kadar hesap işletim ücretleri yoktu eft ücretsizdi ama şu anda eft'den 2 YTL ve havaleden 0,5YTL komisyon alıyorlar, işbankasını nasıl seviyorsunuz anlamadım çek zamanı google çeklerinden 80 dolar masraf istedikleri oluyordu, Türkiyede internetten yapılan eft'lerden ücret alan ilk banka işbankasıdır, her türlü ücret ve komisyonda fahiş fiyatları vardır, tabi bazı şirket müşterilerini bunun dışında tutabiliyorlar ona bişey diyemem kaz gelecek yerden tavuk esirgenmez hesabı..
Durum böyle olunca şöyle bir araştırdım ve Finansbanka geçmeye karar verdim çünkü internet şubesinden yapılan hiçbir işleme ücret almıyorlar ve Otomatik Hesap diye bi olay var bedava otobüs/uçak bileti veriyolar 3 ayda bir, Türkiyede bankacılık işlemlerinden en çok puanı ve parayı kazandırdıklarını söylüyorlar yarın şubeye gidip detaylarını öğreneceğim, beni çeken diğer bir yanı takdir ettiğimiz garanti bankasının internet şubesi ile aynı yazılımı kullanıyor olması, ben demo şubeye girdim pek bi fark göremedim neredeyse aynı..
Bunlar benim tecrübelerimden çıkardığım görüşlerimdir BENCE'dir saygılar..