İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

"internet zengini oluyoruz!" limit400

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

sct

0
İyinet Üyesi
Katılım
29 Haziran 2008
Mesajlar
4
Reaction score
0
Merhabalar,

iyinet.com forumun ticaret bölümünde, konunun uyduğu bir kategori bulamadığım için, genel webmaster forumuna açıyorum ki konu tüm webmasterları alakadar etmektedir.

SCTseo.com, adresinde konu ile ilgili tüm detaylar mevcuttur, yine şu linkteki adreste konunun ilk çıkış yeri ve tüm ayrıntıları bulabilirsiniz.

Mümkün olduğunca soruları ve başvuruları mail olarak almayı tercih ederim veya ofisteki bilgisayarların birinde MSN'i sürekli açık tutmaya çalışacağım, MSN de olabilir.

Bir an önce başlamak için, bütçe sınırı olmaksınız birçok yere reklam vermeyi düşünüyorum, birçok platforma yazacağım, konunun ilk başladığı forum hariç başka forumlardaki soruları düzenli takip edemeyebilirim. iyinet buna da dahil.

(sctseo /at/ yahoo com)

Lütfen soracağınız soruları ve yapacağınız başvuruları, konunun ilk başladığı forum veya aşağıdaki yazıda bulunan linkleri tamamen okuduktan sonra iletiniz, tüm ayrıntılar yazılarda mevcuttur. Yazılanlar harici soru veya aklınıza takılanları cevaplamak isterim.

Limit400 "İnternet zengini oluyoruz!" projesi nedir?
Proje, Türkiye sınırları içerisinde, geleceğin WEB üzerinden şekilleneceğini farkeden girişimciler için, bulunmaz bir fırsattır. Projenin adında da yazdığı üzere, katılımcıları geleceğin "internet zenginleri" olabilmeleri için her şeyi mümkün kılar.

Projede sunulan imkanlar, ayrıntılar nelerdir ? Formülünüz nedir ? Proje ne zaman başlamaktadır, ne kadar kazanacağız ?
Proje uzun vadeli bir projedir ve yapılacaklar garantimiz altındadırlar. Böylesine fırsatlar dolu bir projenin sadece mantıksal işleyişinin izahı bile takdir edersiniz ki oldukça uzun olacaktır.

Aşağıdaki sırayı takip ederek projenin tüm detaylarını, "limit400" projesinin tüm imkan ve ayrıntılarını, başvuranların yeni "internet zenginleri" olabilmeleri için düşünülen her şeyi öğrenebilirsiniz.

1.) Internet zengini oluyoruz ! "limit400"
2.) Proje için ne dediler ?
3.) Limit400 projesi detaylar - 2
4.) Limit400 projesi detaylar - 3
5.) Limit400 projesi detaylar - 4 | Network içerik dilleri
6.) Limit400 projesi detaylar - 5 | Kurulacak şirketler ve hisse açıklaması
7.) Limit400 projesi detaylar - 6 | Kitap Çevirisi Hakkında



Mevcut katılım durumu
28 Haziran 2008 itibariyle, proje için toplam başvuran sayısı 250, "kesin alacağını" beyan eden sayısı 120'nin üzerinde.

Yani mevcut kontenjanların % 30'u şu anda dolu durumda. Yine aynı tarih itibariyle, projenin sadece r10.net forumunda duyrulduğunu ve startın 3 gün önce verildiğini de belirtirsek, ilginin yoğunluğunu tahmin edebilirsiniz. İlginiz için teşekkür ederiz.

Hedefimiz, limit400'e, 400 kişiye bir an önce ulaşıp, ilk ödemeleri temin etmek ve paket dağıtım için geri sayımı resmen başlatmak. Yani elini çabuk tutan, projeyi anlayıp, en kısa sürede başvuranlar için hala boş yerimiz vardır.

Ne kadar ödememiz gerekiyor ve ne gibi kolaylıklar sağlıyorsunuz?
Projeye katılım ücreti $400'dır ve maximum 4 taksit imkanı sunulmaktadır. İsteyen taksitler ile uğraşmadan direkt $400 ödemeyi yapabilir.

Limit olan 400 sayısına ulaşıldığında, öncelikle tüm katılımcılardan $100 tahsil edilecek.


Daha sonra paket teslim tarihinin belirlenmesine göre, kalan $300, 2 veya 3 taksite bölünebilecek. Bu şu demek oluyor ki, programa katılacak olup şimdiki maddi durumu buna uymayanlar, endişe etmesinler, önümüzdeki birkaç ay boyunca sadece $100 ödeyerek limit400 için yerinizi alabilirsiniz.

Limit400, $400, 4 taksit ? Bir de bana ucuz/pahalı geldi fiyat ?
DP, SitePoint, v7n, webmasterworld, ozzu, seochat gibi platformları bilen bilir. Hepsine "sct"den farklı bir isimle :) üyeyim, hatta bunlardan bir tanesinde 2. adamlık yapıyorum forumda, yetkilerim var. Yine buralardaki piyasayı bilen bilir, burada vaad ettiğim şeyi, İngilizce sunup aynı yazıları oraya yazsam, fiyatı $1000 şeklinde belirleyip, peşin olarak 1000 kişiye satsam bu, "limit400" projesinden çok daha kolay olabilirdi, evet. Hatta vaad edilenleri azaltıp, kısa yoldan dolar milyoneri olurdum, ne ala. :)

Ülkemizdeki sektörel açıklığı gidermek adına yapılan bu girişimin sebebi bellidir, Türk insanının, Türk girişimcisinin potansiyeline inancım büyük. Birlikte çok büyük işler başarabiliriz. Gereksiz yere gaz olsun, gereksiz milliyetçilk yapayım diye söylemiyorum bunu, gerçekler bunlar. Elimden geldiğince tarafsız bir gözle baktığım zaman, fiyatın olamayacağı kadar uygun olduğunu düşünüyorum Türkiye şartlarında, bu yüzden girişimciler için büyük bir fırsat olarak görüyorum projeyi.

Kaldı ki öğrencilerin bile rahatça ödemeleri yapabileceği bir ödeme planı ile tahsil edeceğiz $400'ı.

Ödemeleri nasıl yapacağız?
Taksit ile alacaklar için 400 kişi tamamlandıktan sonra, ilk $100 için ödeme şekli serbest olacak. PTT, Havale, EFT, kredi kartı, paypal..

Taksitlendirmede senet işlerine girip, kimsenin kafasının karışmasını istemediğim için kredi kartı ve paypal öncelikli ödeme seçenekleri olacak. Moneybookers gibi birkaç alternatif daha var, bunları da değerlendireceğiz. Herkesin girip kolayca ödeme yapabilmesi için yardımcı olacağız yine.

$400'ı peşin ödeyecekler için yine tüm ödeme seçenekleri açık olacak.


400 kişinin belirlenmesinin ardından, projeye katılım şartı olan ödemelerin tahsil durumu yine SCTSEO.com üzerinden açıklanacak ve ilk ödeme tarihinin, Limit400'e ulaşılmasının hemen ardından (taksit düşünüyorsanız) minimum $100 şeklinde olduğunu hatırlatırım.


Değerlendirme ve katılımlarınızı bekliyorum.

Sevgiler..
SCT (Serdar)
 

sader

0
Yasakli Uye
İyinet Üyesi
Katılım
16 Mayıs 2008
Mesajlar
371
Reaction score
1
arkadaş bize internetten zengin olma yolunu öğretecek.ayrıca webmasterlik için yetecek ingilizce de öğretecek.
 

sader

0
Yasakli Uye
İyinet Üyesi
Katılım
16 Mayıs 2008
Mesajlar
371
Reaction score
1
valla benim ingilizcem olsaydı internet zengini olurdum inan.başladım öğrenmeye bir kaç seneye ilk 100 de siteleim olacak benim.

konuya gelince arkadaşın yaptığı şey kuru kuruya zengin olma yolunu öğretmek değil.bu işi profesyonel olarak yapacak sanırım.ben de r10 da görmüştüm.

arkadaş bu çevrede tanına biriymiş ama şahsen ben tanımadığım için vermem o parayı. çünkü net bir tarih yok net bir vaat yok. ancak benim gördüğüm çok talep var. sanırım hergün binlerce dolar paypal bozduranlar alırlar( bu arada ne yapıyorlar da bu paypala para yağdırıyorlar anlayabilmiş değilim.)
 

mathiaxbars

0
İyinet Üyesi
Katılım
24 Temmuz 2006
Mesajlar
9,530
Reaction score
122
Baktım şöyle bir proje hariç herşeyi anlatmışsnız.Sade bir dille projenizi veya vaatlerinizi yazarsanız öğrenmiş oluruz bu sayede
 

bilgi

0
İyinet Üyesi
Katılım
23 Eylül 2004
Mesajlar
6,835
Reaction score
171
Konum
►∞
Okuduklarımdan anladığım kadarıyla;
400 kişi, 400 dolar (160.000$) ödeyerek kurulacak bir şirkete ortak oluyor.
Şirket size gerekli eğitim, iş, script, reklam desteği sağlıyor (bir tür franchise oluyorsunuz) ve bu işleri siz yaptıkça şirket dolayısıyka hisseniz büyüyor.

Okudukça karışıyor zaten, birlikten kuvvet doğar mantığı.
 

aliunalcik

0
İyinet Üyesi
Katılım
30 Aralık 2003
Mesajlar
180
Reaction score
0
:D

arkadaş e-book satıyor galiba :) özeti o. Saadet zinciri sistemi. Anladığım kadarıyla.
 

aliunalcik

0
İyinet Üyesi
Katılım
30 Aralık 2003
Mesajlar
180
Reaction score
0
ne diyim allah türk internetinin ve netcilerinin sonunu hayır etsin :)
 

Powerz

0
İyinet Üyesi
Katılım
24 Nisan 2006
Mesajlar
207
Reaction score
0
yazmışsınız yazmışsınızda detayları vermemişsiniz. aynı leetin yaptığı gibi.. yabancı forumlarda hep böyle yapıyorlar parayı götürüyorlar ödemeyi yaptıktan sonra öğreniyoruz saçma sapan şeyler :) biraz daha açıklayıcı olsaydınız detay verseydiniz keşke
 

bilgi

0
İyinet Üyesi
Katılım
23 Eylül 2004
Mesajlar
6,835
Reaction score
171
Konum
►∞
Adam "SCTseo.com, adresinde konu ile ilgili tüm detaylar mevcuttur, yine şu linkteki adreste konunun ilk çıkış yeri ve tüm ayrıntıları bulabilirsiniz" demiş ve
http://www.r10.net/alisveris-bolumu...ni-oluyoruz-[onemli-esi-benzeri-yoktur-].html
http://www.sctseo.com/
Web adreslerini vermiş ve konuyu r10'da yada siteden takip edebilirim demiş ve buraya yanıt yazmayacak muhtemelen.
Konuyu okumadan, ne olduğuna bakmadan kişiye e-book satıcısı, titancı muamelesi yapmışsınız. Kişiyi karalamak çok kolay ama önce bir araştırın derim, bu yaptığınız kul hakkına girer. kaldıki ben yazılanları okuyup böyle bir özet çıkardım. Projesini (know how diyelim) 400$ karşılığında kuracağı şirkete ortak olanlara yada ilgilenenlere msn yoluyla kabaca anlatacakmış.


Not: Adamı tanımam, titancı da olabilir, işini iyi bilen biri de (serdar hoca demişler genelde). Titancı, e-book satıcısı vs diyerek zaten en az biriniz adamın günahını almışsınız. 400$ yatıracaksanız, elemanla iletişime geçin, konferanslarına katılın ve ondan sonra yazın buraya ne imiş öğrenelim.
 

tiva

0
İyinet Üyesi
Katılım
20 Eylül 2003
Mesajlar
2,741
Reaction score
4
"bilgi" sistemle bir bağın var gibi duruyor

Başlığın sahibi muhatap olmazken, sorularla iki kere sen muhatap olmuşsun, şüpheli bakılması çok normal.
 

bilgi

0
İyinet Üyesi
Katılım
23 Eylül 2004
Mesajlar
6,835
Reaction score
171
Konum
►∞
Konu benim bağlantımın olup olmaması ise, herhangi bir bağlantım yok...

Neden 2 kez cevap yazdığıma gelince
1.si konuyu okuyan herkes, ilk mesajı yazan kişinin ne anlattığını, isteğinin ne olduğunau araştırmaya üşenmiş ve ben bir özet çıkardım kişinin verdiği linklere göre
2.si ise konu ile ilgilendiklerini sanmadığım kişiler (yazının tamamını dahi okuduklarını sanmıyorum) titancı, dolandırıcı, şu-bu demişler. Bunlara cevap olarak yazdım. Kişi dolandırıcı, parayı alır tüyer demeden önce o kişiyi tanıyın isterim, günaha girmeyiniz. Belki adam gerçekten dolandırıcı ama adamın yazdıklarını okumadan bu kanıya varmak doğru değil!
3. cevap yazışım ise soruna cevap tiva. Alakam yok ve kişi konuyu r10da yada sitesinde cevaplayacağını iletmiş zaten (iyineti ve diğer forumları, platformları sadece duyuru için kullanmış).
 

Permission

0
İyinet Üyesi
Katılım
11 Aralık 2004
Mesajlar
6,458
Reaction score
3
Konum
izmir
titancı muamelesi yapmışsınız.

Mesajımı nereye göre analdın bilemem titancılar demedim. titan meselesine dönmesin diyorum. Titancılarda şirketlerine üye yapıp her üyeden su kadar para ödeyecegim vss gibiydi.

titancılar meselesine dönmesin dedim
 

CaLViN

0
İyinet Üyesi
Katılım
25 Kasım 2004
Mesajlar
7,485
Reaction score
63
Konum
Antalya
Ben size ne olduğunu söyleyeyim.

5 haneli rakamlarda kazanç sağladıktan sonra bir şirket kurup oraya da 2 adam oturtup internetten sanki sürekli bu parayı kazanacakmışsınız gibi davranıyor olmanız ilk izlenimim.

400 bilmem kaç kişiye 400 dolardan kitap satacaksınız.Bir nevi klüp oluşturuyorsunuz.Bu insanlar birbirlerine yardım edecek ve herkes para kazanacak.

Türkiye piyasasında 400 dolar verebilecek 400 insan bulamazsınız.

20 tane bulabilirseniz kendinizi çok şanslı hissetmelisiniz.

Freelance program yazdırmak tasarım yaptırmak öyle sizin oradan görebileceğiniz kolaylıkta değil.

2 gün içerisinde yaptırabileceğiniz bir işin o portallarda bulunan insanlarla tam 3 ayda tamamlanabildiğini size hatırlatayım.

Dahası msn ile profesyonellik olmaz.
Siz bu konuda uzun uzun düşünmüşsünüz gördüğümüz kadarıyla lakin bunu nasıl düşünemediniz merak ediyorum.

Türk insanı 5 verip 10 almayı sevmez.
2 önden vereceksin sonrada gelip 20 daha vereceksin ki benim insanımı tatmin edesin.

Senin öğreneceğin dil ile yaptıracağın scriptler nasıl olur acaba ?
Uzaktan eleman çalıştırmanın zorluğunu test etmeden bunca insanın 400 dolarını alıp bu yükün altına nasıl girmeye cesaret ettiniz ?

1 bug olduğu zaman minumum 1 haftada çözülemeyeceğini biliyor musunuz ?

Sonraları adam oturtur çalışırız,bilişim şirketi oluruz mu diyorsunuz ?

Hani adam gibi işini yapan kaç tane programcı var ülkemizde ? Hangisi ofis ortamına ayak uydurabilecek niteliklerde ?Bu ortama uyabilenlerin hangisinin bilgileri yeterli ?

Uzun uzun yazmak yerine uzun uzun düşünmeniz gerekiyor.

Not : pakedin değil paketin


Güncelliyorum tekrar ;

Sitenizden alıntı

5) Forumda bugüne kadar paylaştığım kitaplar* dahil olmak üzere 10/15 tane, İngilizce e-book olanlarını almaya kalksanız birkaç bin $ harcamak zorunda olduğunuz, resell hakları tarafımca satın alınmış olan kitapları, TÜRKÇE'ye çevirip sizlere sunacağım. 10/15 kitabı satın aldığım kitaplar arasından seçeceğim, yine tamamını okuyup harekete geçtiğinizde, sıfırdan internet zengini olabilmeniz için gereken her şeyi öğrendiğinizi, tekniklerle donatıldığınızı göreceksiniz. Kitapların arasında PHP, ASP.NET eğitimleri de olacak, web tasarımı eğitimi de, çok özel, başarısı aldığı çeklerle kanıtlanmış insanlarca yazılan özel Adsense sırları kitapları da olacak, SEO sırları da.

Çevirdiğiniz kitapları mı satacaksınız ? Hani yazmıştınız ?


Scrool down yapmakla bitiremeyeceğiniz tek sayfalık internet sitelerinde satılan 1 ile 100 dolar arasında değeri olan herkes tarafından bilinen bilgilerin bir araya getirilmesiyle oluşan okuduktan sonra yeni ne öğrendim diye kendinize sorduğunuzda "Koca bir hiç" cevabını hissedebileceğiniz E-book(Dijital kitap) mı satıyorsunuz ?

Gerçek anlamda siz bu kitaplardan ne öğrendinizde ne kazandınız ?
Hayat bilgisi kitapları vardır ilkokullarda.Okursunuz okursunuz hep aynı şeylerdir.Kışın çizme yazın terlik giyileceğini okumanızın size kazancı nedir acaba ?


Güncelleme 2 ;

Alın size bir örnek

http://www.google.com/search?hl=en&newwindow=1&q=become+internet+rich+&btnG=Search

İngilizceniz var anladığım kadarıyla.Linkteki 6 milyona yakın sonuç arasından ilk 100 tanesini okuyup bana internet üzerinden zengin olmanız için ne yapmanız gerektiğini söyleyebilecek misiniz ?

Google adsense üzerine oynamayı baz almak suretle 400 kişiye nasıl kazanç sağlayabileceklerini vaat ediyorsunuz ?

400 değil sadece 10 tanesininin 400 koyup 4000 alabilmesi bile büyük başarı olacaktır öyle değil mi ?

İçerik girerek blog yazarak unique diye tabir ettiğimiz orjinal içerik sağlayarak kime ne kadar kazandırabilirsiniz ?

Balık tutmayı bu insanlar zaten bilmiyor mu ? Bir blog açıp euro 2008 avrupa şampiyonası hakkında yazılar yazmak bile 10 dolar kadar kazanç sağlayacaktır.

Kimse gidin şunu şunu yapın bunu bunu yapın dediğinizde kazanç sağlayacağına inanmaz.geçen bir arkadaşımız site açın x firmasının reklamını koyun xxxx haneli kazançlar sağlayın yazmıştı bu forumda.Hani sen nereden biliyorsun dendiğinde "Ben yapmadım ama yapın kesin kazanırsınız" cevabını alıyorsunuz.Sizin cevabınızında yaklaşık olarak bu anlama gelecektir.


Güncelleme 3


Bir arkadaşımız yazmış :

anlattıklarına göre bu 400 kişide sorumluluk sahibi insanlar olması gerek.proje ve ekib tarzı birşey düşünüyorsunuz.reis gibi mahalleden 400 kişi toplayıp arkanıza mevzuya gidebilirsiniz ama bu iş denetleme görev dağılımı gibi birçok liderlik özelliği ve profesyonelliği gerekiyor.bunun içinde holding binası.

Siz google a fazlasıyla göz diktiniz sanırım.Google gibi bir oluşum olmaya çalıştığınızı varsayarsak nasıl olupta bu balangıçı yapacaksınız ?

Google 400 boş insanı toplayarak google olmadı.Belirli bir yere geldikten sonra birer birer bünyesine çalışanlarını seçerek aldı.

Böylesine titanvari bir oluşumda kimi neyi nasıl seçeceksiniz ? Zaten 20 kişinin bile bu ücreti ödeme ihtimalinin düşük olduğunu varsayarsak bu ücreti ödeyecek insanların internet kullanımı bilgi seviyelerinin ne durumda olduğunu/olacağını/olması gerektiğini düşünmediniz mi ?

Bu ücreti ancak internet bilgisi olmayan bir insan verecektir.Lakin siz bu insanların bilgili olmasını da bekliyorsunuz.Şirketler kurulacak,ortaklar yer alacak.
En az 6 ayda bir buluşma ile komik bir sirk olur herhalde sizinkisi.
 

sivrisinek

0
İyinet Üyesi
Katılım
8 Haziran 2008
Mesajlar
822
Reaction score
2
Yorum yapalım bu hakkımız ama lütfen hepsini okumadan yorum yapmayalım.. Sizde bir proje yaptınız va sayalım aynı olayı okumadan kişiler eleştirse hoşunuza gidermi..Bu yüzden okumadan yorum yapmak bilmeden konuşmak insanı komik duruma düşürür..

Ben şahsen bir çok yazıyı okudum okuyacağım.. Fakat tabiki arkadaş bazı şeyleri açıkca belirtememiş. Bu yüzden başlığa bakıpta aha 400 dolar verip 40 bin dolar kazanacaz mantığını düşünen insan hemen sorar abicim proje ne bana onu söyle şahsen bende aynen düşündüm..

Ben olsam mesela adam deseki

400 vereceksin 40 bin kazanacaksın. ( Güzel derim.)
sana script yazılacak (güzel derim)
şirket olacak ortak olacaksın her ay 400 alacaksın (güzel derim)
söz hakkın olacak hissen olacak para kıracaksın (güzel derim)
10 tane kitap olacak seni profesyonel internetci yapacagım (güzel derim)

hemen hepsine atlar yarın 400 gönderirim.. Ama bu adam öyle yapmıyor.. Bu adam güzelce yazılarında belirtmiş.. Kardeşim demiş 1000 sayfalık kitap yazacam bu cilt basılmış olacak dergi olacak 2 yıllık üyeliği olacak script yazılacak bu sana verilecek senin olacak bu script bir blog gibi vs yönetimi güzel sadece bu kişilere verilecek demiş. Bu 400 verdin 40 bin alacaksın diye birşey yok calısmazsan olmaz demiş..

Sadece ben sana bu 400 karşısında internette nasıl yer tutabileceğini birikimlerimi kitap , e-book , video , ses dosyası , dergi ve konferans gibi etkiliklerle bu işi geçmişimi gördüklerimi anlatacam demiş.. Belki daha çok şey demiş ama dediğim gibi üstteki gibi sadece söyleyip gitmemiş yani derine inmemiz için işi anlamamız için yazmışta yazmış..
Yani açıkcası bu adam bize birikimlerini ve birlikte aslında birşeylerin başarılacağını halen anlatmak istemiş..

Buda olamaz diye kimse diyemez.. Grup , beraberlik her zaman 1 kişiden iyidir. Ha 400 kişi fazla ama adam bu 400 kişiye sen benle çalış demiyor ki.. Al git bilgileri istersen.. Adam kendine güveniyor.Yazıyor bakarsın yaptıklarına hayatına ha bu adamın dedikleri beni ilgilendirir abi ok dersin alırsın ha ingilendirmez almazsın.. Ama ne demiş atalarımız.. Bin bilsende bir bilene sor misali. Belki adamın internet hayatı 10 yıl , 20 yıl belki bunu pazarlıyor. Aslında buda bir pazarlama şekli bu yüzden bu işte citti olmayan adamları bu kdar yazıyo okumadan eliyor zaten adam.. Yoksa bu işten anlamayan adam bu yazıları okumaz abi.Bunları okumadığı gibi projeyede bir yararı olacağını sanmıyorum...
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5

Üst