Whmdestek;
400 bilmem kaç kişiye 400 dolardan kitap satacaksınız.Bir nevi klüp oluşturuyorsunuz.Bu insanlar birbirlerine yardım edecek ve herkes para kazanacak.
Bir nevi klüp olduğunu nerden biliyosun ?
ve "400 bilmem kaç kişiye" burda amacın ne yazı belli 400 kişi sen tutmuş "400 bilmem kaç" yazmışsın, cevap verirken biraz ciddi ol, dalga geçme!
Türkiye piyasasında 400 dolar verebilecek 400 insan bulamazsınız.
Türkiye o kadar düştümü ? Yazıları tam okumadığın ne kadar belli.Yazıyı tam okusaydın görürdün kaç kişinin başvurduğunu ve kaç kişinin kesin alacağını belirttiğini.Okumadan yorum yapma.
20 tane bulabilirseniz kendinizi çok şanslı hissetmelisiniz.
Yine yazıyı okumadığın belli, belirtmiş kaç kişinin kesin alacağını.Ben 2 tane alıyorum
Freelance program yazdırmak tasarım yaptırmak öyle sizin oradan görebileceğiniz kolaylıkta değil.
2 gün içerisinde yaptırabileceğiniz bir işin o portallarda bulunan insanlarla tam 3 ayda tamamlanabildiğini size hatırlatayım.
Ordan kolay göründüğünü nerden biliyosun ? kolay demişmi ?, tamam ben sctnin avukatı değilim ama sen nerden biliyosun ordan kolay göründüğünü.
Senin öğreneceğin dil ile yaptıracağın scriptler nasıl olur acaba ?
Uzaktan eleman çalıştırmanın test zorluğunu etmeden bunca insanın 400 dolarını alıp bu yükün altına nasıl girmeye cesaret ettiniz ?
Scriptlerin nasıl olacağını yapılınca görürsün.Yine nerden biliyosun "Uzaktan eleman çalıştırmanın test zorluğunu etmeden bunca" diyosun ve eleman derken 400 kişiyi kast ettiysen eleman olmayacak 400 kişi, eğer 400 kişiyi kast etmediysen özür dilerim.
Hani adam gibi işini yapan kaç tane programcı var ülkemizde ? Hangisi ofis ortamına ayak uydurabilecek niteliklerde ?Bu ortama uyabilenlerin hangisinin bilgileri yeterli ?
Yine yazıyı tam olarak okumamışsın, eğer yazıyı okursan göreceksin; yazılımı kimin yazacağını ve yazılımın türkiyedeki bi yazılımcı tarafından yazılmayacağını.Hem kaç tane yazılımcı tanıyosun da "Hani adam gibi işini yapan kaç tane programcı var ülkemizde ? Hangisi ofis ortamına ayak uydurabilecek niteliklerde ?Bu ortama uyabilenlerin hangisinin bilgileri yeterli ?" diyebiliyosun ?
Sonraları adam oturtur çalışırız,bilişim şirketi oluruz mu diyorsunuz ?
Nerden biliyosun öyle olacağını ?? Yine diğer yorumların gibi dalga geçmeye kalkmışsın.
Google adsense üzerine oynamayı baz almak suretle 400 kişiye nasıl kazanç sağlayabileceklerini vaat ediyorsunuz ?
ben tüm yazılarını baştan dikkatlice okudum böyle bi vaat göremedim.
Google 400 boş insanı toplayarak google olmadı.Belirli bir yere geldikten sonra birer birer bünyesine çalışanlarını seçerek aldı.
Konuyla ne alakası var ? Google gibi büyük bi şirket mi kuracağız demiş ? Nerden çıkarıyosun böyle bişeyi ? Haydi öyle diyelim 400 kişinin boş dolu olduğunu nerden biliyosun ? Resmen hakaret ediyosun 400 kişiye terbiyeli ol biraz!
En az 6 ayda bir buluşma ile komik bir sirk olur herhalde sizinkisi.
Lütfen biraz terbiyeli ol.Sen iyineti temsil ediyosun rengine bakarsak.Resmen dalga geçmişsin yazılanları tam olarak okumadan :/
Sonuç olarak;
Birisi çıkıp bi proje yapıyo/yapmaya kalkışıyo ve sebebi nedir bilmiyorum bazı insanlar destek olma yerine
hep olumsuz yönünden bakıyo, çok bilmişlik yapıyo okumadan cevap veriyo, olmaz diyo, alakasız şeyler yazıyo, dalga geçiyo hatta terbiyesizliğe kadar gidiyo:sirk, 400 boş insan vs...
Konuyla alakası olmayan yerlere bağlanılıyo konu ...
Whmdestek sen iyineti temsil ediyosun ve yaptığın yanlış!
Yorumun eleştiriden çook uzak.Dalga geçmeyle birlikte yer yer terbiyesizlik yapmışsın.
Yinede tavsiyelerin için teşekkür ederim.
Not:Eğer beni bu yazım sebebi ile banlayacaksan ve banladıktan sonra yazıma cevap vereceksen, cevap hakkı tanımanı rica ediyorum.
Not2:Sct'nin avukatı değilim, ama yazdıkların [dalga geçmen/terbiyesizlik vs...] benide ilgilendiriyo projeye katılan biri olarak.
Not3:Eğer imla hatası ve bilmeden, terbiyesizlik/saygısızlık vs yaptıysam, birini kırdıysam affola, herkes üstüne alınmaya.
Not4: Daha çok şey yazardım ama acelem var, bazı sorularını/yazılarını cevapsız bıraktıysam gözümden kaçmıştır veya doğru yazmışsındır [Whmdestek].
Not5:Sadece senin yazına karşılık cevap yazmamın sebebi; sadece senin kötülemiş olman ve eleştiri dışına çıkmışsın.
Edit
kuyup cevap verirsen sevinirim.
Edit2:
Çevirdiğiniz kitapları mı satacaksınız ? Hani yazmıştınız ?
Evet kendi yazdıklarıda olacak.