İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Ipod Nano 140 ytl Açık arttırma...

UguG

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Selamlar.

Almanya'dan kuzenlerime getirttirdiğim 10 ipod nano'nun bir kısmını açık arttırmayı düşünüyorum.

Özellikleri:

1 gb dahili bellek.
Siyah-Beyaz renk (istediğiniz renkte.)
vidyo izleme özelliği
fm radyo
yüksek kalitede mp3 dinleme
menü dili Türkçe!!!!!!

servis garantisi yok ama cihazlarda sorun olmayacağına dair garantiyi ben veriyorum.

Açık arttırma başlangıç fiyatı 140 ytl.
En az arttırma miktarı: 5 ytl.
Başlangıç tarihi: 3 Temmuz Pazartesi saat 13.21
Bitiş tarihi: 5 Temmuz Salı saat 23.59

Kendi getirttiğim cihazlar olduğundan sınırlı sayıda var. En yüksek fiyatları verenlerle özel mesaj-msn-telefon (eğer mümkünse) yüz yüze görüşeceğim. Beni forumda tanıyan tanır. Güven verme konusunda bir şey demeyeceğim.

Kargo ile göndereceğim. Kargo ücreti size ait olacak! Bunu da belirteyim.

F

fatihhk

Misafir
1 gb dahili bellek ve video&fm radio olduğuna emin misin?
Bildigim kadarıyla video oynatma sadece 30 gb ve üzeri modellerde oluyor.
Fm radio zaten ayrıca satılan bir aparatla yapılıyor.
Eğer bunlardan eminseniz talibim;)

troy

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
bende talibi yukarıdaki özellikler garanti ediliyorsa.

Caesar

0
İyinet Üyesi
Reaction score
7
UguG' Alıntı:
servis garantisi yok ama cihazlarda sorun olmayacağına dair garantiyi ben veriyorum.

Pardon nasıl bir garanti veriyorsun detaylı açıklarımısın? "Bozulursa paranızı geri öderim" deme sakın çünkü bu garanti anlamına gelmiyor. Garanti anlamına gelmesi için ortada bir imzalı ve kaşeli kağıt olması gerekiyor diy mi?

F

fatihhk

Misafir
Bu arada arkadaşın yerine ben cevap vereyim.
Apple firmasının taşınabilir (Laptop,Mp3 Player vs.) ürünleri 1 yıl uluslararası garantiye sahiptir.Yani siz amerikadan yada başka bir yerden alırsınız ama burada bir sorun çıkarsa buradaki servislerde bakar.
Türkiye'deki ürünlerin farkı ise artıdan 1 yıl daha garantileri olmasıdır.
Ama tabi umarım faturaları vardır.

cemadak

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
ee bunlar cakma ipod lar diye tabir edilen touchpad i olmayan modellerden mi ?

F

fatihhk

Misafir
Valla dediğinizde olabilir ama şöyle bir şey var o çakmalarda türkçe dil bulunmmuyor.İpodlarda ise türkçe dil standart olarak bulunuyor.
Kaldıki o 1POD ve IPQD lar canım Türkiyeme özel.: )Almanya'da ona ne alıcı ne satıcı bulunur.
fm yine özel adaptorle yapılıyorda, benim kafamı kurcalayan video oynatması.1 gb larda video yok.:(
İnşallah ben yanılıyordurum.Ama faturası varsa video oynatmasada ben alacağım bi tane:)

UguG

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Çakma ipod ?

Siz konuyu saptırmaya mı geldiniz? açık arttırmaya katılmaya mı?

konuyla ilgilenen varsa mesaj atsın cevap veririm yoksa boşverin...

mavilim

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
UguG' Alıntı:
Çakma ipod ?

Siz konuyu saptırmaya mı geldiniz? açık arttırmaya katılmaya mı?

konuyla ilgilenen varsa mesaj atsın cevap veririm yoksa boşverin...

ipodların fotolarını çekip koyabilir misin mümkünse

zokkie

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
0
arkadaşım o özelliklerde nano yok, ipod tasarımının aynısı hatta üzerinde ipod yazanlarda var. ankarada dış kapı pazarında heryer onlarla dolu, arkadaşlar teşhisi koymuş, sen burada ipod diyerek insanları dolandırmaya kalkıyorsun sonra sorular üzerine cevap vermem diyorsun.

çakma değilse bile çalıntıdır bu fiyata.

F

fatihhk

Misafir
zokkie' Alıntı:
o özelliklerde nano yok, ipod tasarımının aynısı hatta üzerinde ipod yazanlarda var. ankarada dış kapı pazarında heryer onlarla dolu, teşhisi koymuş, sen burada ipod diyerek insanları dolandırmaya kalkıyorsun sonra sorular üzerine cevap vermem diyorsun.

çakma değilse bile çalıntıdır bu fiyata.

lütfen bilgi sahibi olmadan bu kadar acımasız yorumlarda bulunmayalım ve insanları itham altında bırakmayalım.

ugug arkadaşımız ozelliklerden emin oldugunu bana PM ile iletti.
Kendisinden bazı şeyleri isteyeceğim bunları diğer arkadaşlarda isteyeceği için başlık altından isteyeyim dedim.
1.Ürünlerin fotografı.
2.Fatura.

Bunları sağlayabilirsen ben ve benim gibi ilgilenen birçok kişi daha fazla ilgi gösterecektir.

UguG

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
ULAN diye başlayan cümleler kurdurtmayın bana...

Zookkiiieeee denen şahsiyet bana burda hakaret etti. Gereği yapılsın.
SEN KİMSİN bana dolandırıcı diyorsun?

konu kapansın ankara dış kapıdan alın siz....... bakın satıyorlarmış. zokkiee sen bana benim sattığım şeyi 150 ye getir getiremessen adam değilsin.

Bu forumda böyle karalamaları hep gördüm ve bana da yapıldı. en sonunda ...........

töbee töbe.

F

fatihhk

Misafir
yine tartışmalar...
yine kırılan kalpler...
ve yine kapatılacak bir konu daha...

şu forumda adam gibi bir ticaret yapılamayacakmı ya:(

dreamz

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
Adam sana Orjinal diyor,çakma degil diyor. Bu özellikler var diyor. Garanti ediyor. Sen hala kalkıp çamur atıyorsun ..

yazık ..

mk++

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
ozellıklerının gosterıldıgı bır alman sıtesı varmı acaba aldıgın yerın sıtesı olabılır ornek olarak ınceleme sansı dogarsa dusunebılırım

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5