eg-zotika' Alıntı:Kardeş olabilir sonuçta otomatik bir motorla yapımış bir şey gibi gelmedi yani.
Ayrıca çok da iyi yaptı iyinet helal olsun diyorum tekrar !!
pardon ama senin bu işlerden tek kelime çakmadığını düşünmeye başladım
eg-zotika' Alıntı:Kardeş olabilir sonuçta otomatik bir motorla yapımış bir şey gibi gelmedi yani.
Ayrıca çok da iyi yaptı iyinet helal olsun diyorum tekrar !!
pardon ama senin bu işlerden tek kelime çakmadığını düşünmeye başladım
eg-zotika' Alıntı:İnsanlar, önce kendine bakmalı. Adam kafayı çalıştırıyor, illegal bir durum yok, bence sizlerin yaptığı kaynana çekiştirmeleri. Ayrıca 2 tane servera sığmamaya başladı, 40'ın üzerinde açık sitelerim, ne dersin anlamaya başlıyormuyum biraz ?
ShadowSong' Alıntı:Yahu anlamıyorum, adamlar sana burda belli bir hizmet sunmuş gitmiş para vermiş vbulletin almış niye? sen daha iyi iletişim kur sorun yaşama, sunucu kiralamış sayaç hizmeti vermiş, herşey beleşe gelip-giderken bir Allah' ın kulu çıkıp demiyorki dur şu iyinet' e bir sunucu yada scripti ben hediye edeyimde bizim işimizi görüyorlar işlerine yarasın, bu tarz dalkavuklar çıkıpta baltalamaya çalışmazmı!
İnsanı çıldırtırsınız siz insancıklar sizi!!!!!
Yahu anlamıyorum, adamlar sana burda belli bir hizmet sunmuş gitmiş para vermiş vbulletin almış niye? sen daha iyi iletişim kur sorun yaşama, sunucu kiralamış sayaç hizmeti vermiş, herşey beleşe gelip-giderken bir Allah' ın kulu çıkıp demiyorki dur şu iyinet' e bir sunucu yada scripti ben hediye edeyimde bizim işimizi görüyorlar işlerine yarasın, bu tarz dalkavuklar çıkıpta baltalamaya çalışmazmı!
İnsanı çıldırtırsınız siz insancıklar sizi!!!!!
ZIPKIN' Alıntı:googleın kullanıcıya en iyi içeriği sunma adına harcadığı saatlere ve milyon dolarlara karşılık iyinet ve realist bu çalışmaya çok büyük bir balta vurarak bu çalışma sonucu ekranda görünmesi gereken siteler yerine kendilerini gösteriyor ve kendi seçtikleri siteleri insanlara dikte ediyor. buradaki tek amaç iyinetin hitlerinin ve dolayısıyla reklam gelirlerinin kat be kat artması.iyinet için deniliyor ki bu kadar hizmet sunuyor karşılıksız mı olacak. hayır elbette değil, o bize küçük bir yazı ile bilmem kaçıncı alt sayfalardan link verirken bizler ona anasayfamızdan 88*31 banner ile link veriyoruz ve onun reklamlarını sitemizde bedavaya yayınlıyoruz. sizce burada hizmeti kim kime veriyor?!? yorum yapmadan önce düşünmesini öğrenin bence.
ZIPKIN' Alıntı:ya bu konuda iyineti savunan arkadaşlar. lütfen olaya iyi bakın. iyinet admini sen de kusura bakma ama senin buraya üye olanları en ufak düşündüğünü zannetmiyorum hatta eminim. kategorilerin kaldırılması buna en güzel örneklerden birisi. neyse gelelim diğer arkadaşlar. eg-zotika sen bu işten kesinlikle anlamıyorsun o yüzden senin yorumlarını çok da dikkate almıyorum sadece şu kadarını söyliim "ya adam akıllılık yapmış" anlamında bir cümlen var. tam hatırlayamadığım cümleyi ama anlamı buydu. akıllılık yaparken diğer insanların haklarını görmezlikten gelmemek gerekir. bu işi bilen herkes şunu iyi biliyorki iyinet ve realist insanların bilgiye ulaşma hakkına resmen tecavüz ediyor. arayan artık aradığını bulamaz hale geldi. google ın kullanıcıya en iyi içeriği sunma adına harcadığı saatlere ve milyon dolarlara karşılık iyinet ve realist bu çalışmaya çok büyük bir balta vurarak bu çalışma sonucu ekranda görünmesi gereken siteler yerine kendilerini gösteriyor ve kendi seçtikleri siteleri insanlara dikte ediyor. buradaki tek amaç iyinetin hitlerinin ve dolayısıyla reklam gelirlerinin kat be kat artması.iyinet için deniliyor ki bu kadar hizmet sunuyor karşılıksız mı olacak. hayır elbette değil, o bize küçük bir yazı ile bilmem kaçıncı alt sayfalardan link verirken bizler ona anasayfamızdan 88*31 banner ile link veriyoruz ve onun reklamlarını sitemizde bedavaya yayınlıyoruz. sizce burada hizmeti kim kime veriyor?!? yorum yapmadan önce düşünmesini öğrenin bence. öbür taraftan sanal cafe yerden göğe haklı. içerik onun içeriği ama bu içeriği kullanarak yani sanalcafenin ensesine basarak yukarı çıkan site iyinet. "İYİNET HERKESİ KESİNLİKLE KULLANIYOR". savunan arkadaşları anlamıyorum ama anlamak istemediğimden değil. kesinlikle tarafsız olmadıkları ve bu durum bir şekilde işlerine geldiği için.
eg-zotika dan alıntı: >adam binlerce backlink sağladı sizlere ayıp ya..
o binlerce backlink i benim kara kaşım kara gözüm için yapmadı. aynı siteden bu kadar backlinkin, hatta hatta herkese onlarca link veren bir sitenin linkleri google için beş para etmez. ben seo ile uğraşıyorum ve bunları iyi biliyorum. iyinetin bize verdiği backlinkler beş para etmez iyinetin pr ını 6 yapan bizim ona sağladığımız linkler.
daha yazacak çok şey var ama şurası tartışmasız gerçek :
iyinet pr uğruna kalitesini düşürdü
iyinetin üyelerini düşündüğü falan yok
iyinet üyelerini kullanıyor ve bunun adına "size hit sağlayabilmek" diyerek buna kılıf buluyor.
iyinet ve realist insanların aramalarına sekte vuruyor ve onların zamanını çalıyor.
iyinet böyle bir yöntem kullanarak pek çok kişinin isteğini kabarttı ve bu olayı kullanan 10 site daha olsa iyinetin başlatmış olduğu ve önlem alınmazsa arama motoru piayasasını alt üst edebilecek google gibi milyarlarca dolarlık büyük bir firmayı bile batağı sürükleyebilecek bir arama kirliliğinin öncüsü olarak bilişim tarihine bile geçebilir (abarttığımı hiç sanmıyorum, ciddi bir öngörü)
yaptığım yorumların hiçbirisi kişisel değildir, kişilerle bir problemim yok ama olay bunlardan ibaret....
Saygılar....
eg-zotika' Alıntı:Ayrıca işin, ahlaki yönü sana mı kaldı kardeşim ? Bunca SEO tartışmaları boşuna mı şu internette ? Ki iyinet'te hile sayılacak bir şey yok. Hala bilmem neyi ihlal etti diyorsun, ancak incelediğinde öyle olmadığını göreceksin. Ama nerde ? At gözlüğü, eşek gözlüğü bakın bakalım..
eg-zotika' Alıntı:Ayrıca işin, ahlaki yönü sana mı kaldı kardeşim ? Bunca SEO tartışmaları boşuna mı şu internette ? Ki iyinet'te hile sayılacak bir şey yok.
eg-zotika' Alıntı:neyse konu uzadıkça uzuyor, ve akla zarar arkadaşlar da türemeye devam ediyor. Lütfen yok aradım da bulamadım, ay bilmem ne oldu, şunu aradım iyinet çıktı, bunu aradım realist çıktı, bulamadım da, internet bozulduda gibi gelin - kaynana serzenişlerine benzer, durumlara girmeyin. Aramasını bileceksin ki aradığını bulabilesin. Ve böyle durumlardan faydalanmasını bileceksin.. Siz yöntemleri, vaziyetleri bilmiyorsanız biz ne yapalım !!!!