İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

iyi.net sol tarafı için, ayıp değil mi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
M

malatyasporlu

Misafir
küçük bir hatırlatma yapayım üstteki yazısı için değil iyi.netin hitleri için yazmış olduğu yazıya katılıyorum :)

muratozcirpici

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
eg-zotika önce kendi kullandığın kelimelere dikkat et sonra iyinetadminini yok şunu yapması gerekiyor yok buraya artık müdahale etmesi gerekiyor :) yok semra hanım şöyle böyle :) eheh. 8 yaşındaki kardeşim bile senin gibi konuşmuyor :)

ayrıca kazandığın paraları yazmışsın iyi hoş güzel. ama emin ol senin gibi yapıp 500 $ kazanacağıma adam gibi çalışırım 10 $ kazanırım daha iyi...

zaten adam olsan her şeyini konuşabilirsin her şeyini yazabilirsin ama belli oluyor ki hiç erkeklik yok. sadece laf söyleyerek kalıyorsun..

Eskiden şöyle bir uygulama vardı. Bir olaya 3 şahit varsa suçlu olan kişi asılır. Ve bu forumdaki kişilerin %80 i nin sende suç bulması senin Asılmanı gerektirir.
Lütfen defolması gereken kişiyi bana söyleyiniz :)

B

Bedavalar-Net

Misafir
Konuyu kilitliyorum arkadaslar,konu konuluktan cikti,kisisel tartismalara döndü,iki defa forum moderatörü olarak uyarimi yaptim.Iyinet forumlari demokratik bir ortamdir ancak bazi kurallari oldugunu unutmamaliyiz.Kisisel hakaretler giderek artmaya basladi.Yazdiginiz yazilari silsem ardi arkasi kesilmeyecek gibime geliyor.Hepinizin iyiligi icindir.Saygilarimla.

Not:iyinet admini görene kadar konu kilitli kalicaktir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.