eg-zotika' Alıntı:OF.. KISKANANLAR ÇATLASIN.
NAZAR ETME N'OLUR, ÇALIŞ SENİNDE OLUR. Gibi sözlerle son cevap iyi olur sanırım.
Kıskanılacak olan ne?
eg-zotika' Alıntı:OF.. KISKANANLAR ÇATLASIN.
NAZAR ETME N'OLUR, ÇALIŞ SENİNDE OLUR. Gibi sözlerle son cevap iyi olur sanırım.
eg-zotika' Alıntı:Hahaha.. ya eminim ben sizin, ciğerine ulaşamayan kediler olduğunuza.. Eminim yani bir çıkarınız olmasa bu kadar mesaj yazmak için bile uğraşmazsınız.
eg-zotika' Alıntı:Ayrıca işin, ahlaki yönü sana mı kaldı kardeşim ? Bunca SEO tartışmaları boşuna mı şu internette ? Ki iyinet'te hile sayılacak bir şey yok. Hala bilmem neyi ihlal etti diyorsun, ancak incelediğinde öyle olmadığını göreceksin. Ama nerde ? At gözlüğü, eşek gözlüğü bakın bakalım..
eg-zotika' Alıntı:Aslında burada laf anlatan, yani bizlerde ve böyle saçma bahaneler ile bir şeyler elde etmeye çalışanlara gerekli cevabı vermeyen iyinet'de suç.. Neyse daha faydalı işlerle uğraşsak iyi olacak.
eg-zotika' Alıntı:Off of.. Yakıştıramıyorsan, beğenmiyorsan kayıtlı siten varsa alıp defolup gidersiniz. Forumdan da üyeliğinizin silinmesini istersiniz. Ama yemez ki o eminim. Ancak Semra hanımcıklar gibi lak lak edersiniz.
eg-zotika' Alıntı:Ayrıca onur denen arkadaşın verdiği örnekte, üye içerikli sitelerden örnek yok. Ve iyinet tek kelime ile olsa da eşleşmeyi, gerçekleştirebiliyor. Sistem bunun üzerine. Ama iş o kadar çığrından çıktı ki, atlar eşekler, kediler, at-cık-, eşek-cik, kedi-ciklere döndü. Ve hala iyinet forumlarındasınız. Kusura bakmayın ama, bulunduğu ortamı pisleyen tek canlı hayvandır, bunu bilmiyorsanız öğrenmiş olun.
eg-zotika' Alıntı:Ve son sözüm, bu kadar küçülmeyin, isterseniz sitelerinizi kapatıp iyinet'i şikayet etmeleri için google spam sayfalarına yönlendirin, hem böylece daha temiz bir iş olmuş olur (!?!?!)
eg-zotika' Alıntı:Bence sen tamamı ile forumun görüntüsünü bozuyorsun. neden mi ? Birkaç bölüdme modluk alayım da kendimi kanıtlayayım çabasına giridğin için. Ben dobra dobrayımdır gerektiğinde.
Ayrıca domainimi vermek istememin sebebi de belki senin gibi, kendimi kanıtlama gereği duymamamdır ne dersin ?..
neyse konu uzadıkça uzuyor, ve akla zarar arkadaşlar da türemeye devam ediyor. Lütfen yok aradım da bulamadım, ay bilmem ne oldu, şunu aradım iyinet çıktı, bunu aradım realist çıktı, bulamadım da, internet bozulduda gibi gelin - kaynana serzenişlerine benzer, durumlara girmeyin. Aramasını bileceksin ki aradığını bulabilesin. Ve böyle durumlardan faydalanmasını bileceksin.. Siz yöntemleri, vaziyetleri bilmiyorsanız biz ne yapalım !!!!
Ayrıca, beyin göçü denen şey bu olsa gerek. Şu foruma ne yazsam, yani yazacğım içimden gelmiyor ve arada sırada saçma şeyler bile yazabiliyorum. Çünkü, rant elde etmeye çalışan insanlar türemekte bence bu forumda. Ama, herhangi bir yabancı forumda yazdığım teoriler, fikirler ve hatta projeler ile bir çok webmaster tarafından benimsenmekte ve ne olduğunu bilemediğim insanlar ile birçok şey paylaşabiliyoruz.
Ve dönüpte bu foruma baktığımda, ancak karalamaları görebiliyorum. Neyse çok yazılır böyle konula hakkında ama en iyisi fazla uğraşmamak.!!
3 mesajımdan 2 si iyi.neti protesto etmek
hatta iyinet sayacını kaldırdım diye bas bas bağırıyorum..
iyi.net'e benden fazla yüklenen kişi yok..
yazdığım 200+ mesajı tek tek incelersen
%70i bildiğim konularda yardımcı olabilmek amacıyla,karşılıksız,kavgasız..
%20side iyi.net'in yaptığını protesto etmek için
%10kısmıda senin gibi azınlıklarla mücadele etmek için..