İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

İyinet 1. Geleneksel altın günü :)

Efsane

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
Altın değilde haftalık 10-20 TL gibi bir miktar olursa katılabilirim.

Haftalık 50 TL (1gr altın) diyorsunuz diyorsunuz fakat listede son çıkan kişi 10 hafta boyunca toplam 500 TL gibi bir miktar ödeyecek. 10 Hafta sonra altın fiyatı ne olacağıda belli değil sonuç olarak birimizin zarar edip birimizin kar etmesi etik olmayacaktır.

sepulchral

0
İyinet Üyesi
Reaction score
2
3fsane , kodu yayımladığın için teşekkürler. Alt alta sıralayını yazmak lazım bunun. Bu şekilde olmaz :) Alt alta 1 seferlik sıralıcaz sonrasında her hafta birisi ödemeyi alacak bu şekilde düzenli olmaz.

X

Xman

Misafir
hiç kuraya gerek yok bence eticaret geçmişine göre en çokdan aza doğru sıralıyalım olsun bitsin.

sepulchral

0
İyinet Üyesi
Reaction score
2
tr.st teşekkürler tekrardan. Bu işimizi görür. iyinet listeyi oluşturup buraya yazarsa başlıcaz.

i.ari

0
İyinet Üyesi
Reaction score
6
Parayı alan kaçmasın :)
Annem benim yerine baya giriyor.

Altın olmasa dahi en az pr4 siteden herkes 1 haftalık o kişiye link versin.

Biz webmasteriz.

10 kişi verse indexlenmesine yardımcı olur

T3chn0

0
İyinet Üyesi
Reaction score
2
vip de parayı alıp kaçma gibi bişey olcağını sanmıyorum katılan arkadaşlar güvenirliğini kanıtlamış kişiler hep.

aXzel

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
vip de parayı alıp kaçma gibi bişey olcağını sanmıyorum katılan arkadaşlar güvenirliğini kanıtlamış kişiler hep.

içinizde forumun en yenisi benim sanırım :) bu günden sonra bizimkide belli olur artık :)

parayı alıp kaçan olursa hemen yakalarız :)

umuture

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
arkadaşlar bende varım ama konu çok uzamış 5 ci sayfadan sonrasını okuyamadım.
kargo işlerine hiç girmiyelim derim ayrıca 50 ytl de çok ya öğrenci adamız sonuçta 20 lira ii gibi
bide arkadaşlar acık adres tel numarası gibi bişileri toplıyalımda kaçan birisi olursa gidip bulalım :)

Listeye benide ekleyin :)

selim61

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
11
Miktar kesinleşirse bende girebilirim, zira 10-20 ytl bence düşük bi miktar artırımı olmaz.10 kişi de döngü içinde 10 haftada bir sıra geliyo ama alınan miktar o kadar beklemeye değer mi? Kart günü yapabiliriz artırımlı olur.

tetal

1
İyinet Üyesi
Reaction score
20
sanırım altın ve 10-20 ytl isteyenler diye 2 grup oluştu. ayrı bir yapılaşma ile bu altın günü iki grup halinde olsun :D her bütçeye göre grubumuz vardır diyebilelim... :D

Darkart

0
İyinet Üyesi
Reaction score
56
beyler naaptınız siz yaaa 10 lira dediniz 50 liraya çıkmış :D
konu bu akşam halledilmesse sabaha 100lira olur :p

Ben ilk turun az miktarla tamamlanmasından yanayım...10 lira olur 20 lira olur. Amaç gelecek parayı maaşa denk getirmek değil zaten, organize olup bir şeyler yapabilmek ;) Gelen parayla taksit ya da kira ödemicez :D

10-20 liraya ok derim üstüne katılmam...İlerde bi enayilik çıkıp tatsızlık olmasın. Baktık sorun yok artırım yaparız ufak ufak ;)

bu arada sıralamada beni es geçebilirsiniz en arkaya atın farketmez.

XR9

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
Altın değilde TL olursa bende katılmak isterim :) Haftalık 10-20 çıkar benden

Darkart

0
İyinet Üyesi
Reaction score
56
haa bide unutmadan neden günü geldiğinde herkes hesaba para yatırmasın ? Böyle daha güzel olur. Altın falan kargoda ziyan olur gider baştan söyliyim sorun yaşarız...diğeri en güzeli...örneğin saat 21:00 da yatıracaz diyelim...dakka şaşmadan olur bari..ama diğer türlü birde kargo ile uğaşıcan...hoş ben ofisten gönderim yapıcam için 2lira falan alıyorlar :D

aXzel

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
hemen bir site acıyorum gün organize eden kredi kartından otomatik ödeme çeken :D

aslında ilk deneme olarak 20 ytlde uygun gibi.. bi deneyelim sonrasında miktarı yükseltelim sabit bir grup kuralım :)

benim saat hatta gün tutmaya bilir venom malum gece gündüz çalıştırıyorlar :)

Darkart

0
İyinet Üyesi
Reaction score
56
yok be abi ben örnek olsun diye öyle yazıdm...yoksa nedir yani ertesi gün yatsın nolcak.bende seyahat ediyorum arada bir kalkıp otelin wireless dandikse cafe arayacak değilim ertesi gün yatırırım :)

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.