konu kapanmadığı sürece her iki tarafada zarar vermeye devam edecek
Ne kadar anlamsız , gereksiz diyaloglar var bu konuda. Biraz olsun yapıcı ve karşılaştırmadan uzak durmayı öğrenemeyecekmiyiz. ?
Bu kadar saptırılamaz bir konu. Konuları kilitleyerek insanları sınırlamaktan kaçınmak istedikçe kullanıcıların kilitleme konusunda bana baskı yaptığını hisseder hale geldim.
Lütfen herkes kendine yakıştığı şekilde yorumlama , anlama , yansıtma , anlatma kavramlarını uygulasın.
R10 tamamen kar amacı güden bir platform artık o eski bilgi alışverişi kalmadı. 2008den beri iyinete üyeyim iyinet r10a 10 basarR10un radmini şuan yeni yeni ilgilenmeye başladı r10 yakında bitecektir bkz ; MJturkiye
MJ'ye laf söyletmem
MJ hiç wm forumu çizgisine kaymadı, ticarete önem vermedi. Öyle olsaydı şu an tüm forumlardan güzel olurdu bence. Ben ilk açıldığı günlerden beri üyeyim oraya, ordaki gibi güzel bir ortamı, başka hiçbiryerde göremedim.
Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.