Ukalanın birisi bloguma girip atıp tutmuş. Resmen ana avrat küfretmiş. Biraz erkeklik varsa çıkıp adını , adresini versin.
Yazdığı yorumda heklink yaparak sıralamaya girdiğimi söylemiş.
OzanTi nickli arkadaştı sanırım bana en son pm atan. Bu konu hakkında yarışma sahibine ve ona durumu anlattım.
Yarışmada 10.com 10.tk 10.info uzantılı siteler bana aitti. Yarışma ile son 2 ay hiç bir şekilde ilgilenemediğim için tk uzantılı siteyi ilgilenmesi için bir arkadaşa devrettim. info uzantılı site de Allah'a emanetti zaten. Ona hiç bakmadım.Ki zaten 4.sıradayken 10.sıraya düşüp bir daha çıkamamamın sebebi de yarışma ile ilgilenememdir.
Yarışmada kullandığım tek site 10.com uzantılı sitedir. Ve backlinkleri incelendiğinde hiçbir şekilde heklink kullanmadığım, cebimden çıkan paralarla alınan linkler ve tanıtım yazıları ile backlink elde ettiği açık açık görülür. Beni tanıyanlar da zaten heklinki hiçbir sitemde kullanmayacağımı çok iyi biliyor.
O dengesiz kimse pm atsın da derdi neymiş öğreneyim. Kimsenin hakkında birşey bilmeden ana avrat konuşmak kolay. O lafları yediririm kimse eğer.
Selametle
Yazdım ama buraya cevap yazmam. http://www.iyinet-frmtr-trkygnclr-w.../iyinet-frmtr-trkygnclr-webmaster-seo_10.html
Yarışma devam ediyor..Son gün sonuçlarına beraber bakacagız..
3 gün boyunca hatırlatacağım. 2 gün kaldı uyarılarıma rağmen hala heklink kalkmamış. 2 gün sonra ben neden elendim demeyin.
Hocam 10 Ağustos 2010, 17:36 tarihli yazınızda 1 hafta süre vermiştiniz yapanlara. Adamlar tutup bir ay geçti kaldırmıyorlar. Sonra siz şimdi 2 içinde kaldırsalarda adamların sıralamalarda 10-15 günlük değişimle oynama olacak. Yine alan alacak aldığını. Yine de siz bilirsiniz. Ama bence saçma bir durum uyarı uyarı olayı. Hak yeniyor. Bu gözle bakarsak 6 ay olan bir yarışmanın bitişine 2 hafta kalmışken hâlen foruma uyarıyorum mu yazacaksınız?
Sizlere gerekli cevabı verdim. Tıklayın ve okuyun.. Başka şahsım hakkında kötü düşünenler varsa çekinmeden yazsınlar. Gerekli cevabı veririm. Kimseyle sorunum yoktur. Bana kibirli diyorlar, adam konuda cevap vermeyecek kadar kibirli.. Herkese açığım. Kolay gelsin.
Oluşturduğum sanal gündemin etkileri bunlar. İsterseniz sizide alırız sanal gündeme..İlk 5 içeresinde kavgalar var.Hani yav bize sataşan yok.Bende oralarda geziniyorum.
Oluşturduğum sanal gündemin etkileri bunlar. İsterseniz sizide alırız sanal gündeme..