sonucta her son yeni bir baslangıcla vuku bulur...
bu siteden istenen verim alındı ise, yani siteyi yaratan ekip söz konusu konudan tatmin ise, manevi açlığı da dinmiş demektir.
site su anki mevcut sartlarda iyinetadmince 1 adım daha ileri gitmiyor olabilir, üstelik işler de yogunsa (modlar alınmasın) siteyi kim çevirecek kim yenilik yapacak...
sonucta gunumuz sartlarında onumuzdeki yıllara ayak uyduramyacak bir müesse nin en iyi yapacağı iş, bu işi aklı basında birilerine deveretmektir.
her super güç bir gün rakiplerine boyun eğecektir bu bir gerçektir.
üstelik sitenin yenilnememesi kan kaybı demektir, kay kaybı ise su an ki bicilen rayic bedelin ileriki yıllarda dusme olasılıgıdır. cunku dedigim gibi bugun iyinet var ama yarın olmayabilir. ve daha kotu sartşarda siteyi devri dusunebilir.
turk telekom ilk yıllarda 50 milyardolar yakın bedel ile nerdeyse turkiye ic-dıs borclarını kapsayacak bi bedelle ozellestirilecekti, simdi ise kafalar degisti ama cok komik bi rakama tamamen devredilecek... bu bir ornekti (rakamlar gercigei yansıtmayabilir tam hatırlamıyorum)
Beni ödüllendirin 
diye soylemiyorum ama ben soyle yapardım, simdi iyinetadmin az buz bir rakam soylemeycektir, bu rakamı turkiyeden karsılayabilecekl adam pek nadir cıkacaktır.. muhtemelen gorusmeler de belli noktadan sonra iyinetadminin duygusallıgının etkisi ile bir yerden sonra tıkanacaktır.(kastım bunca emek vs)...
siteyi yuzde yuz birine devretmekse, noter huzurunda yada yetkili bir mercii onunde,
sitenin belli bir yuzdesini belli sartlar sunarak devrederdim. bu sekilde hem iyinet admin bunca yıllık calısmasında bi cırpıda kopmayacak ve ileriki yıllarda arzu ederse bıraktıgı yerden ustelik yıllarını verdigi domain üzerinden devam ettirecek, hemde ortaya cok ucuk bir rakam cıkmayacagından karsı tarafı da memnun etmis olup, iki tarafıda memnun edebilecek bir anlasmaya imza atacaklardır.
p.s: acıkcası boyle bir sitem olsa idi, turkiyede isim yapmıs olsa idi, piyasa kosullarını da goz onunde bulunarak bu yontemi tercih ederdim
saygılar
emrah