Destek grubu Behzat Ç. grubu olmuş.
8 Ekim 2011 #41 İ İGK Web Dizayn 0 İyinet Üyesi Katılım 27 Şubat 2011 Mesajlar 56 Reaction score 1 Konum Ankara Destek grubu Behzat Ç. grubu olmuş.
9 Ekim 2011 #42 C Compni Misafir escaperx' Alıntı: Destek grubu Behzat Ç. grubu olmuş. Genişletmek için tıkla ... Evet maalesef. Destek grubunu tekrar açmayı planlıyorum...
escaperx' Alıntı: Destek grubu Behzat Ç. grubu olmuş. Genişletmek için tıkla ... Evet maalesef. Destek grubunu tekrar açmayı planlıyorum...
9 Ekim 2011 #43 Eif 0 İyinet Üyesi Katılım 26 Ocak 2005 Mesajlar 7,944 Reaction score 258 Grup olayı çok pasif kaldı. Bence daha etkili bir şeyler düşünmek gerekir.
9 Ekim 2011 #44 kuzgun İyinet Üyesi Onaylı Üye Katılım 19 Temmuz 2008 Mesajlar 12,395 Reaction score 263 ben hertürlü desteğe açım. pardon hertürlü desteği veririm, bazı konularda iyi olabilirim. mesaj atmanız yiterli
ben hertürlü desteğe açım. pardon hertürlü desteği veririm, bazı konularda iyi olabilirim. mesaj atmanız yiterli
11 Ekim 2011 #45 C Compni Misafir Eif' Alıntı: Grup olayı çok pasif kaldı. Bence daha etkili bir şeyler düşünmek gerekir. Genişletmek için tıkla ... Benim siteden uzak kalmam yüzünden böyle bir şey gerçekleşti. Ama şu süreden itibaren bu yönde gelişmeler sergileyeceğim. depresan' Alıntı: ben hertürlü desteğe açım. pardon hertürlü desteği veririm, bazı konularda iyi olabilirim. mesaj atmanız yiterli Genişletmek için tıkla ... Tabi ki, bu konuda yeni bir adım attığımızda size özel mesaj gönderirim.
Eif' Alıntı: Grup olayı çok pasif kaldı. Bence daha etkili bir şeyler düşünmek gerekir. Genişletmek için tıkla ... Benim siteden uzak kalmam yüzünden böyle bir şey gerçekleşti. Ama şu süreden itibaren bu yönde gelişmeler sergileyeceğim. depresan' Alıntı: ben hertürlü desteğe açım. pardon hertürlü desteği veririm, bazı konularda iyi olabilirim. mesaj atmanız yiterli Genişletmek için tıkla ... Tabi ki, bu konuda yeni bir adım attığımızda size özel mesaj gönderirim.