Düzenleme:
En üstteki yazı fontu tahoma olarak değiştirilecek, yazılar küçültülecek iPhone yazısı kalın olacak.
Kanatlar kaldırılacak, istek üzerine yine kesilip için web master yazısı yazılacak.
vBulletin! ve altındaki yazı arkaplanı düzenlenecek ve akabinde www logosu değiştirilecek.
Açıklama:
Font, brush ve vector konusunda eksiğim olduğu için görüntülenen fontlar kullanıldı. Eğer tavsiye varsa onun üzerine gidilebilir.
Kanatlar sadece bir alternatifti, zaten bende yakıştıramadım.
Yazı arka planını siyah ve web 2.0 ile bileşim olarak yaptım, renk uyumunu halletmeye çalıştım ancak olmadı ve www logosuda textin çoğaltılması ve en öndekinin renk değiştirilmesi ile 3d benzetilmesi amaçlandı.
İstekler:
1- Font
2- iPhone ve makaleler içerikleri gibi resimler olursa daha güzel bir şey olabilir. Çünkü makale denilince koyacak bir resim yok
3- Yazı arkaplanı değişir sorun değil ancak, nasıl birşey olmasını istediğinizi belirtmelisiniz resim veya açıklamalar ile.
4- www logosunu internetten alacağım bir resim ile oluşturabilirim veya isteğiniz bir resim var ise onu koyarım.
Şu güne dek herkezin ki gibi düz mantık çalışmadım, alıcının isteği üzerine gittim. Eğer bu söylenenlerin dışında bir istek olursa belirtiniz ona göre birşeyler oluşturur herkezin isteği ve oylaması sonucunda iyinet kapağını oluşturabiliriz. Daha başka fikirleri olanlar varsa yorumları bekliyorum...
Bu arada önceki kapağın boyutlarını ebat olarak aldım, çünkü verilen bir genişlik, uzunluk yoktu. Onun kullanılacağını düşünerek aynı ebatlarda ve aynı arka plan tonunda oluşturmaya çalıştım...