İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

İyinet e-dergi Türkiye'nin webmaster dergisi!

Lanet

1
İyinet Üyesi
Reaction score
97
kapakr.png

Böyle bi kapak oldu ama pek hoşuma gitmedi.

tbab

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
Bencede hoşuna gitmemesi normal bende beğenmedim mesela basit durmuş biraz...

Lanet

1
İyinet Üyesi
Reaction score
97
Öneri verin biraz örnek gösterin ona göre bi yol çiziyim kapak konusunda :) Onun için koydum zaten. Ufkumuz açılsın biraz

tbab

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
Bence tek renk olmasın mesela birde yazılan yazıların konuları hakkında resimler konulabilir kapağa... Aklıma gelenler bunlar şimdilik :)

Darkart

0
İyinet Üyesi
Reaction score
54
marezde tonla teknoloji dergisi var onlardan esinlenirsen iyi şeyler çıkar.

ByLacoste

1
İyinet Üyesi
Reaction score
70
Şöyle birşey düşündüm lanet hocam.

|
|
|
|Yazı başlığı
|içerikten bikaç cümle
Öneri Ekranı​
|yazar/yazı sayfası
*Haftanın konusu​
|
*Duyurular​
|
*Forumdan​
|
*Seo tavsiyeleri​
|
*Anketler​
|Yazı başlığı
|içerikten bikaç cümle
Buraya bir resim​
|yazar/yazı sayfası
ilgili haber başlığı​
|
birkaç cümle​
|
yazar/sayfa​
|
|Yazı başlığı
|içerikten bikaç cümle
|yazar/yazı sayfası
|
|
|
|
|
|____________________________________________________ ____

Tam ortalayamadım ama anlatmak istediğim şu
yukarıda başlık altında sayı kaçsa vs. En üstte beyaz bir başlık olur arkaplana göre istediğin bir renkte şerit olur. Oraya birşeyler ekleriz. İşte sayfaları verir minik minik şeyler yazarız. Altta ise sola dayalı yazılardan seçmeler cümleler. vs. olabilir.Sağ tarafta bir rsim olur altına başlığını flan atarsın. Kısa sürede resim şeklinde bir demo yaparım.

batuhankaralar

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
hocam isterseniz derginin grafik işlerini ben halledeyim,böyle bir kapak bence iyinetin prestijine yakışmıyor.

EmiR34

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
68
Merhaba.. tek sayfa gibi şeylerse anlıyorum ve yapıyorum tek logo işlerini yapmıyorum. Grafik sayfa gibi şeylerse bende katkıda bulunabilirim.

daRius

0
İyinet Üyesi
Reaction score
19
13715.png

10 dakikada çiziktirdiğim birşey eğer kullanacaksanız psd'sini eve gelince upload ederim çıkmak üzreyimde evden :) :p
not : iki üç fırça darbesi ile güzel bişeye benzeyebilir ;)

bilteksis

0
İyinet Üyesi
Reaction score
20
13715.png

10 dakikada çiziktirdiğim birşey eğer kullanacaksanız psd'sini eve gelince upload ederim çıkmak üzreyimde evden :) :p
not : iki üç fırça darbesi ile güzel bişeye benzeyebilir ;)

oldukça başarılı eline sağlık iyinet yazısında biraz daha değişiklik ve dediğin gibi fırça darbeleri konursa çok daha başarılı bir kapak ortaya çıkar diye tahmin ediyorum.

daRius

0
İyinet Üyesi
Reaction score
19
Pc formatlamıştım font yığın bana herşeyi yapayım ama sadece güzel olanlarını, görmek istediklerinizi ve kullandıklarınızı ;) :D

bilteksis

0
İyinet Üyesi
Reaction score
20
@daRius yazı tipini forumdaki logdaki şekilde yapıp yine orumdaki logoda bulunan arıyıda senkroniz edersen ve bir kaç fırça darbesi ile değişiklik yaparsan iyi olur bence rica etsem deneyip sonra burda dmosunu yayınlarmısın ve forumdaki arkadaşların orumlarını alalım sonrasında.

daRius

0
İyinet Üyesi
Reaction score
19
Tabi kurcalarım ancak tekrar diyorum bilgisayarım yeni format yedi; font ve vektör dosyalarım yok. Kullandığınız vesaire varsa koyun, ve eksiklerimi tamamlayın 3 saat uykula yapmaya çalışıcam :D

Ekleme: psd png türü arı(iyinet) lazım bu arada.

Ekleme:
7090.png

Kimseden cevap yok ne font konusunda nede logo. İsteğe göre devam edicem yani elimde olanlarla.

• Like
Reactions: Eif

Lanet

1
İyinet Üyesi
Reaction score
97
Font: Tahoma.
En üstte yazan yaziyi küçültüp Tahoma ile yazip iPhone 4 yazisini kalin yazarsan daha güzel gözükür.
Kanatlari kaldirip iyinet yazisini düzeltebilirsin.
Alttaki yeni başlayanlar için vBulletin! yazısının arkaplanını ve onun altındaki yazınında arkaplanını düzeltmelisin. "www" logosu da hoş olmamış.

Bunları yaparsan çok güzel düşünce olmuş kapak.

daRius

0
İyinet Üyesi
Reaction score
19
Düzenleme:
En üstteki yazı fontu tahoma olarak değiştirilecek, yazılar küçültülecek iPhone yazısı kalın olacak.
Kanatlar kaldırılacak, istek üzerine yine kesilip için web master yazısı yazılacak.
vBulletin! ve altındaki yazı arkaplanı düzenlenecek ve akabinde www logosu değiştirilecek.

Açıklama:
Font, brush ve vector konusunda eksiğim olduğu için görüntülenen fontlar kullanıldı. Eğer tavsiye varsa onun üzerine gidilebilir.
Kanatlar sadece bir alternatifti, zaten bende yakıştıramadım.
Yazı arka planını siyah ve web 2.0 ile bileşim olarak yaptım, renk uyumunu halletmeye çalıştım ancak olmadı ve www logosuda textin çoğaltılması ve en öndekinin renk değiştirilmesi ile 3d benzetilmesi amaçlandı.
İstekler:
1- Font
2- iPhone ve makaleler içerikleri gibi resimler olursa daha güzel bir şey olabilir. Çünkü makale denilince koyacak bir resim yok :)
3- Yazı arkaplanı değişir sorun değil ancak, nasıl birşey olmasını istediğinizi belirtmelisiniz resim veya açıklamalar ile.
4- www logosunu internetten alacağım bir resim ile oluşturabilirim veya isteğiniz bir resim var ise onu koyarım.

Şu güne dek herkezin ki gibi düz mantık çalışmadım, alıcının isteği üzerine gittim. Eğer bu söylenenlerin dışında bir istek olursa belirtiniz ona göre birşeyler oluşturur herkezin isteği ve oylaması sonucunda iyinet kapağını oluşturabiliriz. Daha başka fikirleri olanlar varsa yorumları bekliyorum...
Bu arada önceki kapağın boyutlarını ebat olarak aldım, çünkü verilen bir genişlik, uzunluk yoktu. Onun kullanılacağını düşünerek aynı ebatlarda ve aynı arka plan tonunda oluşturmaya çalıştım...

daRius

0
İyinet Üyesi
Reaction score
19
Teşekkürler, ancak şu www olayını değiştirmek lazım vede 22 ağustosla başlayan kategorilere biraz daha canlılık gerek diye düşünüyorum. İyinet logosunu bir türlü bulamadım internetten bulduğum bir tanesini sildim çizdim azcık glowla o hâle geldi işte...
Akabinde koyulacak resim ve içerik az olduğu için alternatif olan kanat en azından göz doldurdu gibime geliyor :)

Ekleme: başka fikri, düşüncesi veya önerisi olan yokmu ? ve şu kanatları kaldırayımmı acaba ? Lanet, bilteksis ne düşünüyoruz ?

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5