Türkiye'nin En Eski Webmaster Forumu İyinet'e Hoşgeldiniz!

iyinet forumu icin logo yarismasi

iyinet

Root
Root
İyinet Ekibi
Onaylı Üye
Açılan Konu
485
Reklam kutucukları tek renk de olabilir mi acaba, çünkü hangi logo gelirse gelsin logonun kendini belli etmesini engelliyor gibi. Bu arada halen daha bir iki gündür aktif olan logoyu geçebilecek bir logo sunulmadı.

Hele siz logoyu yapin, ben o dogrultuda onerileri dikkate alicam.

F

fatihhk

Misafir
iyinet boşamı uğraştık en azından yorum yapsaydın fena olmazdı;)

iyinet

Root
Root
İyinet Ekibi
Onaylı Üye
Açılan Konu
485
iyinet boşamı uğraştık en azından yorum yapsaydın fena olmazdı;)

Uzgunum, begenmedim diye yorum yazinca insanlar kiziyor, ben de begenmediklerime sessiz kaliyorum. Ne yapacagimi sasirdim.

Turkmucit

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
91
@iyinet ne kadar zamanımız var bir çalışma daha hazırlayalım..

ruen

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
182
iyinet, zaten beğenilmeyen logolar sizin zevkiniz sonucu ortaya çıkmış logolar idi.

Sıfırdan tam tarif edin herkes yapsın katılsın logosuyla ankete açın oylansın seçilsin.

Mywedding

1
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
426
konu dışı "
468X60-01.gif
" konu dışı

yukarıdaki banner zirve100.com ana sayfasında , gördüğüm anda tıklama istediği duydum , başarılı bir çalışma konu ile alakalı , sadece yazı işi bozmuş

visitistanbul

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
463
yukarıdaki banner zirve100.com ana sayfasında , gördüğüm anda tıklama istediği duydum , başarılı bir çalışma konu ile alakalı , sadece yazı işi bozmuş

Wedding bu mudur senin zevk :p

Oğluna sölesen valla bundan çok daha iyisini beğenir :D

Bu arada İyinet te ne zormuş ya .. Ben de işimde iki ülke ile çok uğraşıyorum biri Amerika İyinet onlardan kapmış :D ikincisi hollanda

cakirx

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
96
konu dışı " " konu dışı

dış konu : "pixel çalışmanın sonucunda çok iyi işler çıkabiliyor ama yapması çok zahmetli bir iş "

Mywedding

1
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
426
Wedding bu mudur senin zevk :p

Oğluna sölesen valla bundan çok daha iyisini beğenir

Bu arada İyinet te ne zormuş ya .. Ben de işimde iki ülke ile çok uğraşıyorum biri Amerika İyinet onlardan kapmış :D ikincisi hollanda

her konuda bilgiç kesilmesen , olmaz yani :)

biqq

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
91
walla iyinetin beğeneceği logoyu yapanın elinden öpcem :)

Developer

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
73
O zaman iyinet 'in elini öp, kendi logosu günlerdir üstte demek ki kendi yaptığını beğenmiş :D

F

fatihhk

Misafir
bu yarışma böyle uzar gider benden söylemesi.
iyinet tavsiyem; bu işi çok profesyonelce yapan firmalar var. onlarla görüşebilirsiniz. ama daha girişte belirli bir ücret ödemeniz gerekecektir. malum kimse zamanını boşuna harcamak istemeyecektir. yanlış anlamayın beğenmemiş olmanızdan dolayı zamanımı çaldın vs. şeklinde bir sitem etmiyorum. ki kendi isteğimle yaptım kimse bana yap demedi.
buradan sizin beğeninizi kazanacak bir çalışmanın çıkması zor gibi görülüyor. çünkü photoshop herkesin ulaşabileceği, bilgisayar kullanmayı bilen herkesin birkaç saatini ayırınca bişeyler yapabileceği bir program. yani öyle bilgisayar seçmiyor buna yüklenirim buna yüklenmem gibi. kaldıki bu programı bilenlerde ilk yüklediklerinde bilmiyorlardı kullanmayı. fakat şuanda kimsenin photoshop'u öğrenmesini bekleyemeyeceğimize göre önemli olan bu programı ehil ellere teslim etmek.
buraya çalışmalarını gönderen çoğu arkadaşın tasarımcı olmadıkları aşikar (üzerine alınan arkadaşlar lütfen kırılmasın.)
arkadaşlarımız iyi niyetli bir şekilde çalışmalarını gönderiyorlar fakat boşuna vakit harcamak hem onlara hemde size zarar verir.
şahsi kanaatim en başta da belirttiğim gibi bu işle profesyonel anlamda uğraşan şirketlerle görüşmeniz.

Grafix

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
81
buda yaptığım son logodur.
bu logoda bir maskot kullandım,virüslerle savaşan bir kahraman yaptım kendi hayalimce..bence baya güzel oldu..

bu logo ile iddalıyım..

www.grafikafe.com/amblem.gif

sempaty

1
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
87
wf2.jpg

iyinet2.jpg

(ben bile beğenmedim :))