- Reaction score
- 0
alma mazlumun ahını çıkar aheste aheste
![]() |
![]() |
123mp3' Alıntı:iyinet ban yedi hitler %50 arttı!
BU konuda cok haklısın iyinet ceza aldıktan sonra hitlerde baya bir artıs goruldu.Demekki iyinetin yaptıgı bu haksızlıga google bir ceza vererek dur dedi.123mp3' Alıntı:iyinet ban yedi hitler %50 arttı!
Seal' Alıntı:Başlığı tekrar yukarı taşımış oldum ama yeni bir başlık açmayım dedim. Normal bir subdomain yapmak bu olayın içerisine girmez ama yine de kafamı kurcaladı. Eğer iyi bilen bi arkadaş varsa cevaplasın sevinirim. Bu olay acaba illegal bir subdomain kullanımı mı?
forum.site.com
ekart.site.com
toplist.site.com
oyun.site.com
video.site.com
mp3.site.com
gibi yaklaşık 6-7 tane subdomain oluşturdum. Normalda bunlar zaten kullandığım alanlar. Demek istediğim
site.com/forum
site.com/oyun
site.com/mp3
şeklinde kullanıyorum. Fakat Subdomain de oluşturdum Google daha rahat indexlesin düşüncesiyle. Ama hiç biri dfe görüldüğü üzere hayal ürünü atmasyon bir subdomain değil.
Bunun için
forum.site.com 'a bir yönlendirme index'i koydum doğrudan site.com/forum 'a
video.site.com ' a bir yönlendirme index'i koydum doğrudan site.com/video 'a
mp3.site.com ' a bir yönlendirme index'i koydum doğrudan site.com/mp3 'e yönlendirdim.
Yani her iki durumda da o bölüme ulaşılacak şekilde yaptım, tabi google 'nin de indexlemesi için de ayrıca bu bölümlere mp3.site.com , oyun.site.com diye de linkler verdim. Bu durum acaba aykırı bir durum mu? Lütfen sadece beni yanıltmayacak, bunu bilen arkadaşlar yanıtlasın.
Teşekkürler şimdiden.