Türkiye'nin En Eski Webmaster Forumu İyinet'e Hoşgeldiniz!

İyinet mybb Türkçe çeviri çalışmaları.

ByLacoste

1
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
130
Merhabalar,

Bugün okuduğumuz bir konu bizleri hayrete düşürmüş bulunmakta. Bu yüzden kendi çevirimizi kendimiz yapmaya karar verdik. İlgili arkadaşlarda destek gösterirse ya da kullanan kişiler en azından çevirilerdeki hataları anlam bozukluklarını söylerse olay aşama atlamış lafta kalmamış oluruz.

Başladık,

Katılımcılar; Horoz, ByLacoste, lazcini, Gorikezella, Onur07

Horoz

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
22
Bir plan, program yapmalıyız. Öncelikle kimler çeviri ekibine katılacak bu başlık altından belirtsinler. Daha sonra dosyaları paylaşır ve bir tarih belirtiriz. Ondan sonra iş admin abi ve ablalara düşer. Giderler Mybb sitesine, bizim çevirimizi gönderirler. Belli mi olur Mybb İyinet Çeviri Ekibi yazar bundan sonra dil dosyalarında.

kuzgun

Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
430
bence girişmeyin, kişisel olarak yayınlayabilirsiniz sadece, ya da tutacağına emin olduğunuz mybb destek sitesi açmalısınız. şuan için mtr ve mybb grup liderler, uzun zaman bu işn içinde bulundum ama emin olun ki kendi çevirinizi diğer sitelere eklediğiniz an banlanırsınız. Eğer mybb üzerine ciddi proje düşünen varsa beni de ortak alabilirler.

Horoz

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
22
bence girişmeyin, kişisel olarak yayınlayabilirsiniz sadece, ya da tutacağına emin olduğunuz mybb destek sitesi açmalısınız. şuan için mtr ve mybb grup liderler, uzun zaman bu işn içinde bulundum ama emin olun ki kendi çevirinizi diğer sitelere eklediğiniz an banlanırsınız. Eğer mybb üzerine ciddi proje düşünen varsa beni de ortak alabilirler.

MybbTurkiye kapandı, alan adı bile satışta. MybbGrup ise üye bile almıyor. Bence Mybb konusunda Türkiye çok eksik durumda şuan.

Türkçeleştirme işine gelince; diğer başlıkta XpSerkan bir açıklama yaptı ve sunucu problemleri ile ilgili bir değerlendirme de yapacak. Oradan gelecek cevaba göre devam edeceriz.

Onur07

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
117
WP tema Türkçeleştirme gibi ise halledebilirim beni de yazın. :)

ByLacoste

1
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
130
Dil dosyalarıyla oynayacağız arkadaşlar tema değil.

kuzgun

Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
430
admin panelden dili türkçeye çevirebiliyorsunuz ftp ye girmeye bile gerek yok

ByLacoste

1
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
130
@depresan evet öyle, teşekkürler.
@onur07 evet onurcuğum ekliyorum senide.

seotoplist

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
1
Merhabalar arkadaslar,
Ugrasmaya calıstıgınız olay 1-2 günlük bir olay degil. Bu kadar kasmayın derim kendinizi.
Hali hazırda zaten 5-6 yıldır kullanılan türkçe paket var. Hiç bir eksigi gidigi yok.
Sıfırdan paket cevirmektense Mybb sitesinin önerdigi türkçe çeviriyi kullanmanız daha iyi olur.
Onu kullanın derim.

http://www.mybb.com/downloads/translations

En altta Türkçe Çeviri paketini bulabilirsiniz.

ByLacoste

1
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
130
seotoplist merhabalar,
Bu işe girişmekte bazı sebepler mevcut. Teşekkürler.

Gorikezella

0
Üye
Açılan Konu
6

ByLacoste

1
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
130
Merhabalar,
Şu sıra elimde olan makale işleri ve bunun yanı sıra site hazırlama işlerim var. Ayrıca sitemide yenilemeye; yeni bir bölüm eklemeye çalışıyorum. En kısa sürede işleri yoluna koyar koymaz çeviri işine başlayacağız. Katılmak isteyenlere pm ile bildiriceğim.

Onur07

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
117
Konu Dışı: Alışkanlığımdan Onur bey, kötü bir niyetim yok.

Ne zaman çevirmeye başlıyoruz.

Ya kötü niyetle ilgili birşey değil ayrıca bey demesen daha iyi forumdaşız nede olsa resmilik sevmem forumdaşlarla :D .

007combatant

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
2
Çabanıza saygı duyuyorum ama çabanızı anlamış değilim. Geçerli sebeblerimiz var diyorsunuz tamam sebepler malum. Ancak yeni çeviriye ne gerek var. Madem çeviri paketi istemiyorsunuz sadece dil dosyalarını kullanın. Dil dosyalarındada bi açık olacak değil ya. Alın size güzelim çeviriler :
http://tr.mybbdepo.com/mybb-turkce-paket-deposu-forumu