I
iyiyiz
Misafir
bilgili bir arkadas,bir kac mesajda bana yardim etti ancak iyinet admine karsi bir kirginligi oldugu belli.Kim hakli kim haksiz diye bir konu olmamali,bakin burasi forum,3-4 defa ban yedim forumdan,simdi düzeldim,herkezi anlamaya anlayisli olmaya calisiyorum.Forum kisisel sürtüsme yada tartisma alani degildir.Burayi seven kalir sevmeyen gider.Yani olayi kisisellestirmek hem forum ortamina hemde diger konulardan habersiz sevgili webmaster arkadaslarimiza zarar verir,huzursuzluk yaratir.
Son olarak ben sanmiyorum iyinetadmin in Tunahan i sonsuza kadar banladigini,yine baska bir nickle gelsin ve paylasimina bizlere bilgi vermeye devam etsin,gercekten inaniyorumki burada foruma cok cok bilgiler katabilecek kapasitedeki arkadaslarimizdan birisi.
sevgiler.
Son olarak ben sanmiyorum iyinetadmin in Tunahan i sonsuza kadar banladigini,yine baska bir nickle gelsin ve paylasimina bizlere bilgi vermeye devam etsin,gercekten inaniyorumki burada foruma cok cok bilgiler katabilecek kapasitedeki arkadaslarimizdan birisi.
sevgiler.