Merhaba arkadaslar,
Bu projeyi tanitmaktan zevk ve onur duyuyorum sizlere..
Öncelikle bu proje hakkında size biraz bahsedeyim..
- ONAYLI ÜYE NEDİR? -
Onaylı üye: İyinet webmaster forumunda bilgileri doğrulanmış, araştırmalarda şu zamana kadar iyinet ve dışındaki hareketlerinde bi aksilik saptanmamış ve yöneticilerimizinde onaylı üyeliğe izin verdiği kullanıcılardır.
- ONAYLI ÜYENİN AVANTAJI NEDİR? -
Şunu belirtmeden geçemeyeceğim, onaylı üyelerde makale yazarları için çok iyi bi sistem olacağı kesin. Onun dışında onaylı üyelerin ranklarinda "tick(okey)" işareti de olacaktir. Ve diğer bir özelliği ise şudur:
[onay]Bugra Sakizci[/onay]
bu tag'i sadece onayli üyeler kullanacaktir.
-NASIL OLABİLİRİM?-
Onayli üye basvurusu yapmak icin http://forum.iyinet.com/onayli-uye/ kategorisine girip şablona uygun bi konu acacaksiniz. Diğer üyelerin konularını göremezsiniz, sadece konu acabilirsiniz.
-ŞARTLAR NELERDİR?-
1- Verdiğiniz bilgiler kesinlikle başkasının bilgisi olduğu an kullanıcı süresiz uzaklaştırılacaktır.
2- Üstünüze kayıtlı en az 1 domain olması gerekmektedir.
3- İyinette şu zamana kadar atılmış herhangi bi banınız olmaması gerekmektedir.
4- Postlarınızda kesinlikle saygılı olmalısınız, sonuç olarak yönetim tarafından güvenilir bi kişi olarak gözlemleneceksiniz.
-ŞABLON-
İsim:
Soyisim:
T.C Kimlik Numarası:
Doğum yılı:
Domain:
Webmaster geçmişi(detayli):
(Varsa) Referans:
[Güncellenecektir, konuyu takip edebilirsiniz kural ve diğer güncellemeler için.]
Bu projeyi tanitmaktan zevk ve onur duyuyorum sizlere..
Öncelikle bu proje hakkında size biraz bahsedeyim..
- ONAYLI ÜYE NEDİR? -
Onaylı üye: İyinet webmaster forumunda bilgileri doğrulanmış, araştırmalarda şu zamana kadar iyinet ve dışındaki hareketlerinde bi aksilik saptanmamış ve yöneticilerimizinde onaylı üyeliğe izin verdiği kullanıcılardır.
- ONAYLI ÜYENİN AVANTAJI NEDİR? -
Şunu belirtmeden geçemeyeceğim, onaylı üyelerde makale yazarları için çok iyi bi sistem olacağı kesin. Onun dışında onaylı üyelerin ranklarinda "tick(okey)" işareti de olacaktir. Ve diğer bir özelliği ise şudur:
[onay]Bugra Sakizci[/onay]
bu tag'i sadece onayli üyeler kullanacaktir.
-NASIL OLABİLİRİM?-
Onayli üye basvurusu yapmak icin http://forum.iyinet.com/onayli-uye/ kategorisine girip şablona uygun bi konu acacaksiniz. Diğer üyelerin konularını göremezsiniz, sadece konu acabilirsiniz.
-ŞARTLAR NELERDİR?-
1- Verdiğiniz bilgiler kesinlikle başkasının bilgisi olduğu an kullanıcı süresiz uzaklaştırılacaktır.
2- Üstünüze kayıtlı en az 1 domain olması gerekmektedir.
3- İyinette şu zamana kadar atılmış herhangi bi banınız olmaması gerekmektedir.
4- Postlarınızda kesinlikle saygılı olmalısınız, sonuç olarak yönetim tarafından güvenilir bi kişi olarak gözlemleneceksiniz.
-ŞABLON-
İsim:
Soyisim:
T.C Kimlik Numarası:
Doğum yılı:
Domain:
Webmaster geçmişi(detayli):
(Varsa) Referans:
[Güncellenecektir, konuyu takip edebilirsiniz kural ve diğer güncellemeler için.]