- Reaction score
- 255
Lanet neden sen karşılayacaksın ki? adamın yeri yurdu belli değil mi?
bence tc numaraları loglanmalı
bence tc numaraları loglanmalı
Peki onayli üye ile normal üye arasında ne fark var? onayli üye 2 ay önce açmış normal üye 6 ay felan yani ayrıcalık nedir? dolandırılıcılık hangi yöntemle engellenecek? adam 1 ay olmuş açmış onaylı üye hemde dolandırıcı ne yapacağız?
Bence gereksiz bir sistem...
Ayrıca ben TC nomu babama bile vermezken neden iyinet yönetimine vereyimki?
Peki onayli üye ile normal üye arasında ne fark var? onayli üye 2 ay önce açmış normal üye 6 ay felan yani ayrıcalık nedir? dolandırılıcılık hangi yöntemle engellenecek? adam 1 ay olmuş açmış onaylı üye hemde dolandırıcı ne yapacağız?
Bence gereksiz bir sistem...
Ayrıca ben TC nomu babama bile vermezken neden iyinet yönetimine vereyimki?
Feysbuka donumaza kadar verirken güvenlik için burda tc vermek zor mu geliyor?
Facebook'a ne bilgi veriyorsun ki? Adres, tel veya ismini yanlış verirsen üye mi olamıyorsun? Ayrıca facebook tc kimlik istiyor mu?
Her şey bir tarafa facebook ile burasını bir mi tutuyorsun?
merak konusu vallahiTc kimlik nomuzu alıp bir insan en fazla ne yapabilir ?
dimi yanii:alkış::alkış:Tc kimlik nomuzu alıp bir insan en fazla ne yapabilir ?
Tc kimlik nomuzu alıp bir insan en fazla ne yapabilir ?
Feysbuka donumaza kadar verirken güvenlik için burda tc vermek zor mu geliyor?
T.C kimlik no ile gidip nüfus cüzdanı çıkartabilir.Hiç olmadı T.C kimlik no ile adınıza fuhuş şebekesi açıp suçu sizin üstünüze atabilir
İyinet e güvenmemek başka , vBulettin alt yapısına güvenmemek başka
yok artık öyle iş mi olur? kimliği nasıl çıkartıcak? ikametgah ve fotoğraf istiyorlar, tc kimlik no ile fuhuş çetesi nasıl kuruluyor biliyorsan anlat
Al arkadaş benim tc kimlik numaram ne kadar büyütüyorsunuz bu olayı. 21862711682.
Binlerce Tc kimlik no bulabilirim 5 dakika içerisinde. adım soyadım turgay yılmaz doğum yerim denizli doğum tarihim 05 02 1990. Ne yapabileceksiniz yani annemin evlenmeden önceki soyadını vs bilmeden.
Çok boş laf sallıyorsunuz ortaya. Yapın da görelim naptığınızı.