Merhabalar İyinet Halkı, iyinet olarak yeni bir proje ile daha karşınızdayız. Bu proje de ise kullanıcılarımız ve iyinet için yararlı bi proje.
Hem bize, hem de kullanıcılarımıza yarayacak bir proje.
- Paylaşım Grubu Nedir?
Paylaşım grubuna dahil olan üyeler, kendi paylaşım alanlarında(ki bu bilgili oldukları alandır) sürekli paylaşım yaparlar ve kullanıcılarımızı bilinçlendirirler. Bu gruptan olan kişilerin rütbesi ve rengi olacaktır.
- Paylaşım Grubuna Nasıl Dahil Olabilirim?
Paylaşım grubuna dahil olmak isteyen üyelerimiz başvuru yapabilirler ancak başvuru yapmadan önce bilinmesi gereken şeyler var. Örneğin: paylaşım yaparım diye başvuru yapacaksınız ancak paylaşımınız 0'a yakın. O durumda kesinlikle kabul edilmeyeceksinizdir. Forumda düzenli paylaşım yapan ama yine de başvuru yapmak istemeyen üyelerimiz ise otomatik olarak o gruba dahil edilecektir(eğer isterlerse)
- Dağılım nasıl olacak?
Paylaşım grubuna dahil olurken ya da olmadan önce hangi bölümlerde paylaşım yapacağınızı bize söyleyeceksiniz, biz de sizi o bölümde takip edeceğiz. Eğer ki o bölümde gerçekten çok başarılı paylaşımlar yapıp, o bölümle ilgili hakimiyeti ele alırsanız moderatörlüğe hak kazanabilirsiniz. Ama unutmayın: moderatörlüğe ulaşmak için sadece paylaşım değil, bilgi birikimi, tecrübe ve üyelerle iletişim de önemlidir.
- Ben karşılıksız paylaşım yapacağım, karşılığında ne kazanacağım?
Öncelikle İyinet webmaster dünyasının ilk ismidir, ve siz bu isim için başta gelen kişilerden olacaksınız. Size iyi bir referans olabilir referans dışında İyinette güzel bir görünüm sağlanacak.
- Peki, herşeyi anladım başvuru yapmak istiyorum?
Başvuru yapmak için şunları en altta verdiğim nicklere pm olarak bildiriniz.
1- Paylaşımda bulunacağım bölüm(ler) :
2- Önceden yaptığım paylaşımlar(varsa) :
3- Bu bölüm için önceden kazandığım tecrübeler :
4- Bu bölüm için yaptığım çalışmalar(varsa) :
Gönderilecek nick(ler) : Lanet, EkolNet
Not : Yeni açılan kategorilerimiz olacaktır ders adına, paylaşım grubundaki üyeler isterse o bölümlerden de seçebilirler kendilerine pm ile geçiş sağlanacaktır.
Konu altından sormak istediklerinize cevap verilecektir.
Hem bize, hem de kullanıcılarımıza yarayacak bir proje.
- Paylaşım Grubu Nedir?
Paylaşım grubuna dahil olan üyeler, kendi paylaşım alanlarında(ki bu bilgili oldukları alandır) sürekli paylaşım yaparlar ve kullanıcılarımızı bilinçlendirirler. Bu gruptan olan kişilerin rütbesi ve rengi olacaktır.
- Paylaşım Grubuna Nasıl Dahil Olabilirim?
Paylaşım grubuna dahil olmak isteyen üyelerimiz başvuru yapabilirler ancak başvuru yapmadan önce bilinmesi gereken şeyler var. Örneğin: paylaşım yaparım diye başvuru yapacaksınız ancak paylaşımınız 0'a yakın. O durumda kesinlikle kabul edilmeyeceksinizdir. Forumda düzenli paylaşım yapan ama yine de başvuru yapmak istemeyen üyelerimiz ise otomatik olarak o gruba dahil edilecektir(eğer isterlerse)
- Dağılım nasıl olacak?
Paylaşım grubuna dahil olurken ya da olmadan önce hangi bölümlerde paylaşım yapacağınızı bize söyleyeceksiniz, biz de sizi o bölümde takip edeceğiz. Eğer ki o bölümde gerçekten çok başarılı paylaşımlar yapıp, o bölümle ilgili hakimiyeti ele alırsanız moderatörlüğe hak kazanabilirsiniz. Ama unutmayın: moderatörlüğe ulaşmak için sadece paylaşım değil, bilgi birikimi, tecrübe ve üyelerle iletişim de önemlidir.
- Ben karşılıksız paylaşım yapacağım, karşılığında ne kazanacağım?
Öncelikle İyinet webmaster dünyasının ilk ismidir, ve siz bu isim için başta gelen kişilerden olacaksınız. Size iyi bir referans olabilir referans dışında İyinette güzel bir görünüm sağlanacak.
- Peki, herşeyi anladım başvuru yapmak istiyorum?
Başvuru yapmak için şunları en altta verdiğim nicklere pm olarak bildiriniz.
1- Paylaşımda bulunacağım bölüm(ler) :
2- Önceden yaptığım paylaşımlar(varsa) :
3- Bu bölüm için önceden kazandığım tecrübeler :
4- Bu bölüm için yaptığım çalışmalar(varsa) :
Gönderilecek nick(ler) : Lanet, EkolNet
Not : Yeni açılan kategorilerimiz olacaktır ders adına, paylaşım grubundaki üyeler isterse o bölümlerden de seçebilirler kendilerine pm ile geçiş sağlanacaktır.
Konu altından sormak istediklerinize cevap verilecektir.