- Reaction score
- 4
Birde DDOS ve Botnet benzeri saldırı yapanlarla uğraşmak gerekecek. Onun içinde iyi bir host şart.
Aslında yarışılacak kelimenin içinde geçmediği bir domain ile seo yapmak daha iyi olurdu
Bencede bu şekilde olmalı.
Atıyorum kelime iyinet seo yarışması olsun iyinetseoyarismasi.com iyinet2010.com 2010seoyarismasi.org iyinetteyarisma.net . Domainlerin seo ya etkisi ile ilgili bir yazı yazmıştım. Bu tür domainlerde haksız bir artı puan sağlayacağı için bu tür domainlerde yarışmaya alınmasın.
Birkaç soru daha
- Yarışmaya birden fazla domain ile katılmak yasak mı ?
- Blogger hostlar google 'ın daha çok sevdiği hostların başında bu bir dengesizliğe yol açmaz mı ?
heklink yasak değilse açıkcası katılmayı düşünüyordum katılmam,
Neden diye sorarsanız;
Adam 1.sayfadadır, 1 ay kala basar heklinki olur 1. heklinkın yasak olmaması demek bu yarışmayı normal kimsenin kazanamayacağı heklınkcılerın katılacağı, heklınkci dostları olanları katılacağı yarışma olacak demektir.
Ayrıca heklınkın yasak olmaması yine 1.olana heklınk ile düşürme çalışması yapılmayacağı anlamına gelmezkı...
Ne güzel diğer seo yarışmalarında dereceye girenlerde gelmeye başladı. Artık sondan dereceye gireriz bizde
Seo zeka ve emek işidir hocam. Hayatında ilk defa seo yarışmasına katılan bir kişi bile rahatlıkla ödül kazanabilir. Çalışan kazanır.
eSKiSiBeN sağolasın az çok bilgim var seo konusunda. Bir önceki katıldığın yarışmada subdomain ve blogspot veya blogger kullanıldı + verilen kelime üzerine çöplük bir içerik oluşturuldu. Bu mudur zeka ve emek ? Eğer buysa 1 günde 100 binlerce içerik üretip sandboxa girmeden google 'a indexletebilirim.
Önemli olan ilgili sitenin içeriğini ve çizgisini bozmadan verilen kelimede yukarı çıkmak. Bu yüzden bu gibi seo yarışmalarının seo ile yakından uzaktan bir ilgisi yok bence.
eSKiSiBeN seni tanımam ve özel bir garezimde yok aşırı tepki verdiysem kusura bakma. Seninde anlattığın gibi bu tür yarışmalarda topluluğa ayak uydurmak gerekiyor maalesef. Yoksa düzgün bir sitede bu şekilde bir seo yapmak mümkün değil.