Aynen öyle
Merhaba, yarışma başlığını pek takip etmiyorum. Bu yazıyı görünce merak edip okuma gereği duydum. Şimdi öncelikle bazı iddialarda bulunmuşsunuz. Kendinizce haklısınız ama kesinlikle buna kanıt sunmanız gerekiyor. Daha önce yapılan yarışmada derece yaptım ve ödülüm zamanında gönderildi. Ondan önceki yarışmalarda da aynı şekilde ödememi düzenli şekilde aldım.
17.000 TL büyük bir rakam kendine göre haklısın belki, ödeme yapılmaz vs gibi ithamlarda bulunabilirsin. Yarışma sponsoru firmanın kurucuları ile yakından tanışıyorum ben, düzenli olarak benden uzun zamandır reklam alıyorlar ki telefonda dahi yarışma düzenlemek istediklerini bana anlatmışlardı. Ödeme konusunda hiç sıkıntı olmaz, yarışmadan istedikleri verimi alamasalar bile kendi prestijlerini sarsacak kişilikte değiller ve bu sektöre kalıcı olarak girdiler.
En can alıcı nokta ise sen ve senin gibi düşünen arkadaşların yanlışı. Arama motorları sürekli algoritma değişikliği içerisinde oldukları doğru ama
hiç kimsenin seosu işe yaramayacak demişsin. Abi gözünüzü seveyim seosu ne demek ya, gram optimizasyondan anlamayıp yorum yazılmasına forumlarda ben bile şahsen bıktım. Sen hiçkimsenin SEO alanında yaptığı çalışmayı bilemezsin. Adamın birisi çıkar seni algoritma diye toplar. Yemin ederim 1 gram seo ne anlama geliyor bilmeden bodoslama atlayıp yorum yapıyorsunuz. Backlink programı kullanmayı bilen herkes bu ülkede SEOCU oluyor zaten. SEO yarışmasından verim alamasalar sana ne arkadaşım parası senden mi çıkacak ? Gelip buraya çok iyi bilginiz var gibi yazıyorsunuz hanginizin büyük seo başarısı projesi var ?
Eşşek gibi anırtmak yakışmaz senin prestijin sarsılabilir bence "Taksim Meydanında Etek Giyip Ben SEOCU'yum" diye gezmen gerek. İddia büyük olmalı.!!!
Ayrıca kayıt tutuyorum falan yazmışsın ya kendini CİA Ajanı moduna sokmuşsun hani Avatar falanda yakıyor yani :=) CİA SEO takipte vol.1 hedef iyinet 37 aralıkta sinemalarda!!!