Yarışmamız tam hızla devam ediyor.
Yarışmanın olmazsa olmaz spikerlik görevini hep bana bırakıyorsunuz arkadaşlar, bir spiker çıkarsa gönüllü olarak devredebilirim
Bu sabah sükut altındır diyen arkadaş
zirvede. Dün çok fazla dalgalanma yaşandı ama görünen o ki yerini korumayı başarmış. Yarışmalarda genelde iyi derece alan bu arkadaşın tarzı sürekli zirvede olmak değil aslında. Çoğunlukla ilk başlarda ve son haftada orada belirir.
İkinci sırada 3 karakterli domain ile arkadaşın sitesini görüyoruz. Bu arkadaşın da en güçlü taktiği özgün içerik. Bir günde 100 konu yazabilir. Fazla mı ipucu veriyorum ne
Bir blogspot görüyorum
üçüncü sırada. Yarışmalara çok fazla katılmayan biri için başarılı bir çalışma. Önümüzdeki günlerde de bu başarısını sürdürmesini diliyorum.
Dördüncü sitenin (kayıt işleri ile uğraşan) sahibi yine yarışmalarda iddialı bir isim. Son bir yıl içinde düzenlenen yarışmaların yüzde doksanında derecesi var. Bir ara yabancı yarışmalara bile katılacaktı neredeyse, durdurmak zor oluyor bazen.
indymediaları geçiyorum. Acıyorum bu sitelere aslında ne hale geldiler.
Bir
bayan domaini takip ediyor. Pek yarışmacı birine benzemese de bu yarışmada iddialı olduğu kesin.
Altıncı sırada iddialı bir günlük haber sitesi var. Bu site sahibi de bence yarışmalara çok fazla katılan biri değil. Emin de olamadım şimdi. Ama başarılı görüyorum kendisini. Dikkat etmekte yarar var tabii bu tür yarışmalar bağımlılık yapabilir.
Yedinci sırada bir keyword domain var ama daha bana ulaşmadı. Yarışma ile ilgili kuralları bir an önce okumasını tavsiye ediyorum kendisine.
İlk sayfa bu şekilde. Devamında birbirinden iddialı domainler ve yarışmacılar var. SEO yarışmalarının en iddialı isimlerinden birkaç kişi bana ulaşarak kısa sürede katılım göstereceklerini belirttiler. Dengeler her an değişebilir, sıralamalar altüst olabilir.
Bol şans diliyorum herkese