SEO yarışması kahvaltı haberleri Top 10
1. Birinci sırada kafada görmeye alıştığımız
Web developer sitesi var. Güçlü bir site. Ama yenilmez mi? Zaman gösterecek.
2. İkinci sırada gördüğümüz
kişisel blogu gerçekten takdir ediyorum. Çalışkan bir yarışmacı. Ara ara birinciliği paylaşıyor.
3.
Bayan domaini üçüncü sıraya gelmiş. İlk günden beri üst sıralarda yerini korumayı başarıyor. Birinci olmadı ama önümüzde daha 2 haftadan uzun bir süre var.
4. İddialı bir site bir
webmasterin günlüğü ile dördüncülüğü paylaşıyor şuanda. İlk sayfadan giriş yaptı ve bunca süre yerini korumayı başardı. Birincilik için en güçlü adaylardan biri.
5. Beşinciliği paylaşan other
name of security en kısa makale dalında da aday olmakla birlikte birinci sayfaya sonradan geldi. Çalışıyor bakalım neler yapacak.
6. Ve
3 karakterli seo yarışmalarının olmazsa olmaz sitesi. Bir subla katımayı tercih etmiş, üst sıralar için hiç ara vermeden çalıştığını görüyoruz. Daha önce düzenlediğim yarışmayı kazanmıştı, bakalım aynı başarıyı bu yarışmada da göstercek mi?
Yedinci sırada bir paravan var. Geçtik.
7. Sekizinci sırada yer alan blog sloganı da değişmiş ne diyeceğim şimdi bilemedim.
4 karakterli. Geçtiğimiz günlerde trafik kazası geçirdi, kendisine geçmiş olsun diyorum. Aramızda ve yarışmanın birincisi olmaya aday.
8.
Zirveyi hedeflemiş site dokuzuncu sırada. Pliggler, sharetonixler...Başarılar.
9. Onuncu sırada kendini ilk sayfaya atmış, atmayı başarmış bir site
marjinal çalışmaları ile yarışmanın başından beri sabırlı bir şekilde çalışmalarını sürdürüyor. Rekabet yüksek ancak vakit de yeterli. Her an üst sıralarda yerini alabilir.
10. Paravan sayılmayacak tabii asıl onuncu sırada olan site
kayıt işleri ile uğraşan. Deneyimli bir yarışmacı, sağlam da kasıyor, birinci olmaması için bir neden göremiyorum
Top 10 bu şekilde şimdilik. Siz baktığınızda değişebilir, dün bayağı bir değişiklik oldu gün içerisinde.
İkinci sayfada çok iddialı siteler var. Yarışmaya dün katılan yeni bir site var yine bayağı iddialı, keyword domainler ve 2 haftanın üzerinde de bir süre. Bana kalırsa dengeler çok değişecek. Başarılar herkese