- Reaction score
- 0
O saati, tarihi falan nasıl ekledin ya.Hava durumu RSS ile galiba?
O saati, tarihi falan nasıl ekledin ya.Hava durumu RSS ile galiba?
Bir ben windows kullanmıyorum. 2 windowsun hiç bir ürününü kullanmıyorum. 3 windows bence berbat bence aptalca, bence hiç bir işe yaramaz.hem bilgisayarınızda microsoft urunlerini kullanıyorsunuz hemde sevmiyorum diyorsdunuz bu nasıl iştir ben anlamadım madem sevmiyorsun kullanma casear sana gelince madem bu kadar biliyorsun daha iyi işletim sisdemini sen yazda onu kullanalım bu kadar kendini beğenmiş olma.
seni kimse kimse ile muhattap etmiyor cok meraklı değilim seninle muhattap olmaya bu bir kullanmadığın bir ürün neden yorum yapıyorsun buda iki
Sen beynini kullanmıyorsun diye beynin yok anlamına gelmiyor. windows kullanmıyor olmamın nedeni dandik olması. Güzel olsaydı emin ol kullanırdım. Gece gece kendin kaşındın kusura bakma.
Birden dengesizde "windows kullanıyorsunuz ama beyenmiyorsunuz" dersen kaşırım, kaşırız. herkesi kendin gibi görme.
Sen beyninin kullanıyorsun da ondan mı 3 yıl linux kullanıp bir program kurmayı beceremedin?
Sen beyninin kullanıyorsun da ondan mı 3 yıl linux kullanıp bir program kurmayı beceremedin?
lütfen aptal aptal yorum yapıp tartışma çıkarmaya çalışmayalım. linux kullanıyorum programları kurarım kuramam bu benim beceriksizliğimdir ama 3 yıldan fazla süredir eve linux kullanıyorum. ister kabullen ister kabullenme. desktop üzerinde kullanılan linux ile sunucu bazli linux aynı değildir. bunu bilelim öyle konuşalım.
Forum kullanicilari olarak sizlerin kapismasini forumda okumak zorunda degiliz.
Sorunlarinizi ozelden halledin.
Kisiye ozelden ulasamiyorsaniz, o kisiye kizmanin yeri yine burasi degildir.
Lutfen biraz saygili olunuz.